Jump to content

soMMMex

Membru
  • Posts

    1,932
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

soMMMex last won the day on December 10 2022

soMMMex had the most liked content!

3 Followers

Profile Information

  • Country
    Mexico
  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

6,516 profile views

soMMMex's Achievements

Addicted

Addicted (4/5)

655

Reputation

  1. Nickname : KHOIVN IP / Steamid : 125.235.236.231 ( STEAM_6:1:795817212 ) Motiv : speedhack + aimbot Dovada : https://mega.nz/file/tVUSiKrQ#MSR8RaTlnMhbjhMaclZLfc7hserMqkJyrL3WpIKOsTo
  2. Craciun fericit pentru toti staff-ul si membrii din comunitatea nostra RangFort Romania !
  3. La Cupa Mondială din Qatar, Richarlison a fost însărcinat să facă o operă de artă. Cu spatele la poartă și ridicându-se cu un viraj pentru a termina în aer, atacantul echipei braziliene a marcat un gol antologic de foarfece împotriva Serbiei, care l-a consacrat ca fiind cel mai bun, potrivit votului FIFA. Într-o selecție a celor mai bune 10 goluri din Cupă, inclusiv lovitura liberă a mexicanului Luis Chávez împotriva Arabiei Saudite (locul 6), fanii au ales prin intermediul site-ului oficial al corpului golul jucătorului de la Tottenham, care l-a surprins pe portarul Vanja Milinkovic-Savic cu o definiție spectaculoasă în zona mică pentru a condamna victoria cu 2-0 în faza grupelor. Un alt gol al lui Richarlison, în runda eliminatorie împotriva Coreei de Sud (4-1), a concurat și el pentru a prelua recunoașterea. Pe lista concurenților la acest premiu s-au aflat, printre alții, arabul Salem Al-Dawsari (locul 2), starul canarinha, Neymar (locul 10), precum și argentinianul Enzo Fernández (locul 4), francezul Kylian Mbappé (locul 7) și Chávez, a căror definiție într-o mișcare tactică fixă a provocat suspine la fostul mijlocaș englez, David Beckham. "Golul lui Richarlison este unul dintre cele mai bune, dar personal aleg lovitura liberă a lui Chavez. Evident, fiind un fan al obiectivelor de această fabricație, am să rămânem cu asta. A fost foarte special", a declarat actualul patron al lui Inter Miami din MLS. FIFA, pe de altă parte, nu a detectat "manipularea meciurilor" în niciunul dintre cele 64 de meciuri ale Cupei din emiratul mic, deoarece "a înființat un grup de lucru privind integritatea, format din mai multe părți interesate, pentru a supraveghea toate meciurile turneului și a controla manipularea meciurilor".
  4. Fostul fotbalist Fabian O'Neill, care a făcut parte din lotul Uruguayului la Cupa Mondială din 2002 și a jucat și pentru Juventus, a murit duminică, la vârsta de 49 de ani, din cauza cirozei cronice. "Ne vedem pentru totdeauna Magician!", a scris pe Twitter Clubul Național din Uruguay, unde O'Neill a debutat în prima divizie, când a raportat moartea sa. O'Neill, care a părăsit fotbalul în 2003, la vârsta de 30 de ani, și a avut în timpul carierei sale profesionale și mai târziu probleme cu alcoolismul, a fost spitalizat încă de sâmbătă pentru o hemoragie într-un spital din Montevideo, unde a murit duminică. "Cel mai talentat jucător pe care l-am văzut vreodată, O'Neill", l-a descris francezul Zinedine Zidane, care a coincis cu vrăjitorul de la Juventus în sezonul 2000-2001, cu mulți ani în urmă. O'Neill a debutat în prima divizie a Naționalei cu 18 ani în 1992, anul în care a devenit campion al Ligii. La sfârșitul anului 1995 a fost transferat la Cagliari, unde a jucat până în 2000 cu un succes deosebit. Atât de mult încât Juventus l-a achiziționat, dar după ce a jucat un sezon, 2000-2001, a fost împrumutat la Perugia în 2002, iar în anul următor s-a întors la Nacional, unde s-a retras din fotbal în 2003. A fost internațional cu La Celeste în 19 ocazii, în care a marcat două goluri, și a integrat echipa care a fost eliminată în primul tur la Cupa Mondială din Coreea de Sud și Japonia-2002, unde nu a jucat niciun meci pentru că s-a accidentat. "Fotbalul uruguayan este în doliu. A fost unul dintre cei mai buni jucători care au apărut în ultimele decenii și care pe teren a știut să strălucească cu talentul, magia și pumnul său bun", a descris duminică ziarul El País. La rândul său, El Observador a considerat că "Fabián O'Neill este unul dintre acele mari talente irosite ca urmare a unei vieți extra-fotbalistice care nu este potrivită pentru un profesionist (...) Cariera sa a fost marcată de alcool și exces."
  5. Nickname : Crazy Linda <||> IP / Steamid : 88.241.44.229 (STEAM_1:1:1933138736) Motiv : aimbot Dovada : https://mega.nz/file/VIVDBI5A#Lezzm6_Lv-7TCnUk6i8VIwRjnsRkPS_hepNGNhQ2w5g
  6. În Argentina, unde fotbalul este esențial, fanii și-au ales pielea pentru a reflecta bucuria de a câștiga a treia Cupă Mondială. Acum, există o singură sarcină căreia artiștii tatuatori i-au fost dedicați începând de luni: să înregistreze imaginea lui Lionel Messi despre bărbații și femeile care în ultimele zile trăiesc cufundați într-o petrecere pentru campionatul qatarez. "Știam că mulți oameni vor să-și facă tatuaje cu Messi și cu echipa națională; Înainte de finală rezervasem deja ture. Nu mi-am imaginat niciodată că voi avea o linie la locul de desfășurare a doua zi", a declarat artistul tatuator Sebastián Argüello Paz, care participă purtând tricoul portarului Emiliano Dibu Martínez. La doar o zi după victoria Albiceleste în fața Franței, mesajele continuă să se rostogolească prin studiourile de tatuaje cu întrebări despre desenele leu, Cupa Mondială și steagurile argentiniene. "Toată lumea urma să-i modeleze fața lui Messi. Am vrut să-i aduc un omagiu și am căutat un alt design, așa cum este el", a spus Cristian Grillo, care a ștampilat pe abdomen tricoul Argentinei cu 10 de Rosario și Cupa Mondială. María Celia Compagno, în vârstă de 68 de ani, a găsit și ea o modalitate originală de a exalta L10nel, iar acum se mândrește cu o frază pe care La Pulga a estompat-o unei jucătoare din Olanda după duelul din sferturile de finală. "Când Messi a spus acea frază: «la ce te uiți, prostie?», nu am ezitat, dacă am câștiga (Cupa Mondială) m-ar tatua", a spus el. "Am decis să nu mai fac asta, dar l-am văzut pe Messi ridicând Cupa și eram sigur că tipul ăsta merită", a spus Ramiro, 44 de ani. Artistul tatuator Andrés de Winter a explicat că consultările pentru proiectele legate de Cupa Mondială sunt constante, chiar și pentru vineri a programat un portret al Scalonetei, echipă care a stârnit iluziile argentinienilor după 36 de ani de la realizarea lui Diego Maradona.
  7. Bărbații vor putea concura la înot artistic la Jocurile Olimpice începând de la Paris 2024, a declarat joi World Aquatics, ca parte a unui impuls spre incluziune, pe care sportivii l-au numit realizarea unui "vis imposibil". Organismul mondial al sportului a declarat într-un comunicat că fiecare echipă de opt va putea avea maximum doi oameni la Jocuri conform noilor reguli, iar 10 echipe urmează să concureze la Paris după ce Comitetul Olimpic Internațional (CIO) și-a dat acordul. Înotul artistic a fost numit sincronizat până în 2017 și a făcut parte din Jocuri din 1984, dar, deși bărbații au concurat la Campionatele Mondiale acvatice din 2015, nu li s-a permis să participe la Jocurile Olimpice. "Includerea bărbaților în înotul olimpic artistic a fost considerată cândva visul imposibil", a declarat americanul Bill May, primul campion mondial masculin în cadrul evenimentului tehnic inaugural mixed duo de la Campionatele Mondiale acvatice din 2015. "Acest lucru arată că ar trebui să visăm cu toții mari. Sportivii de sex masculin au îndurat. Acum, datorită perseverenței lor și a ajutorului și sprijinului atâtora, toți sportivii pot sta alături unul de celălalt în mod egal, ajungând la gloria olimpică." Italianul Giorgio Minisini, campion mondial de rutină la mixt în 2017 și 2022, a declarat că anunțul a fost un moment important.
  8. Fostul fundaș Ronnie Hillman, câștigătorul unui titlu Super Bowl cu Denver Broncos, a murit la vârsta de 31 de ani, după o luptă cu cancerul, a declarat joi echipa NFL. "Suntem profund întristați de trecerea prematură a fostului Denver Broncos care îl conduce înapoi pe Ronnie Hillman", a declarat franciza într-un comunicat. El a fost o "piesă cheie în timpul celei mai câștigătoare perioade de patru ani din istoria francizei". "Cu un zâmbet cald și o intensitate calmă, Ronnie a fost desenat de Broncos în 2012 și a devenit un jucător dinamic și un coechipier foarte respectat. El va fi amintit cu drag de organizația noastră", a spus Broncos. Jucătorul californian a fost ales de Denver cu a 67-a alegere în Draft 2012 și a făcut parte din echipa care a ajuns la Super Bowl în 2014, căzând la Seattle Falcons. Doi ani mai târziu, Hillman a ajuns într-o altă finală cu Broncos, condusă atunci de Peyton Manning, care de data aceasta a ridicat trofeul învingând Carolina Panthers. Acel sezon a fost cel mai de succes sezon de rulare înapoi în NFL, graba pentru 863 de metri și marcând șapte eseuri. După ce a părăsit Broncosul, Hillman a jucat cinci meciuri cu Minnesota Vikings și trei cu San Diego Chargers în campania din 2016, ultima din cariera sa în NFL. În luna august a anului trecut a fost diagnosticat cu carcinom medular renal, un tip rar și foarte agresiv de cancer, a explicat familia sa săptămâna aceasta pe contul de Instagram al jucătorului.
  9. Rulzz are 10 ore, si tu 17 ore... ¿Care este problema? Avem nevoiem de adminii. PRO.
  10. Lionel Messi, în minutul 108, i-a umplut de speranță pe fanii argentinieni, dar Kyliam Mbappé a marcat al treilea gol al partidei dintr-un penalty pentru a egala scorul la 3-3 și a trimis-o pe campioana mondială să definească din 11 etape. Două goluri ale lui Kylian Mbappé, un penalty, în minutul 80, și altul în minutul 81, cu un joc excelent asistat de Marcus Thuram, Franța a remizat cu Argentina, scor 2-2, în finala Cupei Mondiale, trimițând duelul în prelungiri. Golurile lui Lionel Messi și Angel di Maria au dat Argentinei un avans de 2-0 în fața Franței înainte de pauza finalei Cupei Mondiale. Argentina a dominat complet primele 45 de minute (52 cu prelungiri) și și-a meritat avansul confortabil. Messi a deschis scorul în minutul 23 din zona penalty-ului, după ce Ousmane Dembele i-a tras călcâiul lui Di Maria după o întorsătură inteligentă din aripa argentiniană. Messi l-a trimis pe Hugo Lloris într-o direcție greșită de la fața locului pentru a marca al patrulea penalty și al șaselea gol al turneului. Argentina a dominat complet meciul și și-a dublat avantajul în minutul 36 cu un gol superb al echipei, implicându-i pe Messi și Julian Alvarez, înainte de a-l găsi în spațiu pe Alexis Mac Allister. Mac Allister i-a pasat lui Di Maria, care l-a învins pe Lloris și a marcat cu 2-0. Antrenorul francez Deschamps a făcut o dublă înlocuire în minutul 41, înlocuindu-i pe Dembele și Giroud cu Marcus Thuram și Randal Kolo Muani.
  11. Starul argentinian Lionel Messi și-a făcut duminică cea de-a 26-a apariție în meciurile de la Cupa Mondială și și-a rupt egalul cu germanul Lothar Matthäus. El a stabilit recordul în finala împotriva Franței pe stadionul Lusail. Meciurile lui Messi se întind pe cinci Cupe Mondiale, începând din 2006. A marcat 11 goluri în total, la egalitate pentru locul șase în clasamentul all-time. Messi a spus că Qatar 2022 va fi, cel mai probabil, ultima sa Cupă Mondială.
  12. Echipa națională de fotbal a Argentinei a câștigat duminică al treilea titlu din istorie și a ridicat din nou Cupa Mondială după 36 de ani, învingând Franța cu 4-2 la penalty-uri, într-o finală vibrantă care s-a încheiat la egalitate, 3-3, în 120 de minute. Argentina a câștigat titlul în 1978 și 1986 împotriva unei echipe franceze care a fost anulată pentru cea mai mare parte a meciului de jocul și intensitatea echipei conduse de Lionel Scaloni. După ce a câștigat Copa América în 2021 ca vizitator împotriva Braziliei și în 2022 Finalíssima împotriva Italiei, selecția a generat entuziasm în poporul argentinian ca niciodată în edițiile anterioare ale competiției. Evoluția finalei din Qatar cu o echipă argentiniană a făcut să creadă că Lionel Messi va ridica în cele din urmă trofeul fără să sufere la a cincea și ultima sa Cupă Mondială și mult mai mult atunci când au sosit golurile "Pulga" și Ángel Di María. Dar Franța a reacționat aproape de final și a dus meciul în prelungiri cu o dublă a lui Kylian Mbappé, după 80 de minute fără șuturi la golul rivalei. În prelungiri, Messi a marcat dubla care a făcut dreptate în rezultatul pentru echipa care a făcut mai multe merite în cele 120 de minute, dar Mbappe a egalat din nou pentru a duce meciul la penalty-uri. În meciul disputat pe stadionul Lusail, în fața a 88 de mii de fani cu o mare majoritate a argentinienilor, Argentina a surprins de la început cu controlul mingii și multă ambiție. Franța s-a chinuit să pună la punct jocul și să-și găsească cel mai mare star Mbappe, controlat cu o notă eșalonată între fundașul Nahuel Molina și mijlocașul Rodrigo De Paul. Superioritatea Argentinei s-a reflectat în abordările golului rival cu șuturi de la Alexis Mac Allister și Ángel Di María. Primul gol a venit în minutul 23 printr-un penalty executat de Lionel Messi în stânga porții Hugo Lloris, după o încălcare a lui Ousmane Dembélé asupra lui Di Maria. Argentinianul Lionel Messi ridică trofeul după ce a câștigat meciul de fotbal de la Cupa Mondială dintre Argentina și Franța, pe stadionul Lusail din Qatar, pe 18 decembrie 2022. Argentina nu a cedat controlul după deschiderea scorului, a continuat să dețină mingea cu Messi ca lider al fiecărui avans în atac și, în consecință, a găsit al doilea gol. Mac Allister a primit mingea de la Julian Alvarez și a asistat la golul lui Di Maria în minutul 36, cu o definiție precisă înainte de ieșirea din Lloris. Antrenorul Didier Deschamps a căutat o reacție luându-i pe Dembélé și Olivier Giroud în minutul 41 pentru a-i adăuga pe Randal Kolo Muani și Marcus Thuram și pentru a-l opri pe Mbappe în mijlocul atacului. Argentina și-a menținut superioritatea în etapa a doua, dar nu a putut profita de ocaziile de a prelungi diferența și în ultimele minute a plătit pentru lipsa de gol. Franța, care nu a avut niciun șut pe poartă, a redus 80 printr-un penalty transformat de Mbappé, după un fault al lui Nicolás Otamendi asupra lui Muani. Un minut mai târziu, Mbappe a profitat de o distragere a atenției din apărarea argentiniană pentru a-l învinge pe portarul Emiliano Martinez cu o centrare de voleu la nivel aproape de finalul timpului regulamentar. Argentina s-a apropiat de golul victoriei în minutul șapte, adăugat cu un șut de la distanță al lui Messi pe care Lloris l-a acoperit. În plus, echipa condusă de Lionel Scaloni și-a recuperat energia cu mai multe modificări și a purtat pericol cu două șuturi de la Lautaro Martínez și un altul de la Gonzalo Montiel. Al treilea gol pentru Argentina a venit în minutul 108 prin Messi, după un șut al lui Martinez pe care Lloris l-a revenit. Dar Franța a ajuns la egalare 10 minute mai târziu, cu un alt penalty executat de Mbappe pentru o mână de Montiel în interiorul zonei. Echipa de fotbal argentiniană se îmbrățișează la loviturile de departajare împotriva Franței în finala Cupei Mondiale din Qatar 2022.
  13. Îmbrăcat într-o haină neagră, tipică lumii arabe, Lionel Messi a ridicat Cupa Mondială, duminică, pe stadionul Lusail din Doha, unde Argentina a învins Franța (4-2, după ce a remizat cu 3-3) la penalty-uri, într-o finală legendară. Al 10-lea, considerat cel mai bun jucător al turneului, a explodat de bucurie pe maiestuosul stadion qatarez, unde o bună parte din cei 88.966 de participanți au făcut forță pentru a câștiga primul său titlu mondial, al treilea din Argentina. Cei 10 au întâmpinat cu acea frază tipic argentiniană, nu fără conotații negative, miile de fani ai albiceleștilor care au fluturat tricouri și au sărbătorit titlul echipei lui Lionel Scaloni. Messi părea radiant în timp ce vorbea peste boxe și, în același timp, neliniștit pe iarba stadionului din capitala Qatarului, îmbrățișându-și coechipierii și familia. Soția sa Antonela Roccuzzo și fiii săi Thiago, Mateo și Ciro i s-au alăturat în sărbătoarea de pe gazon, stabilită cu cumbia villera. Marele prieten al lui Leo, fostul atacant Sergio Kun Agüero, a fost și el la festivități, ducând cupa în aplauzele foștilor săi coechipieri. Scaloni, mijlocașul Angel Di Maria și portarul Emiliano Martinez, care a oprit penalty-ul lui Kingsley Coman de pe locul alb, nu au putut reține lacrimile. Adunând trofeul pentru cel mai bun jucător al turneului, Messi a avut prima sa întâlnire cu trofeul, dus la un lectern de Nery Pumpido și Sergio Checho Batista, campioni cu Diego Armando Maradona în Mexic-1986. Pe data de 10 a mângâiat Cupa de Aur și, înainte de a continua o ședință foto, a sărutat-o timid, provocând o ovație în picioare. Argentina a mers pe un rollercoaster într-o finală legendară: s-a impus cu 2-0 în prima repriză, cu golurile marcate de Messi și Di Maria. Franța a egalat cu zece minute pentru a merge cu o bretea de la Kylian Mbappé. În prelungiri, Messi a profitat din nou, dar francezul 10 a dat o nouă viață campioanei en-titre, trimițând jocul la definiția din cei unsprezece pași. Acolo, cei patru colecționari argentinieni, inclusiv La Pulga, au marcat pentru a da al treilea titlu mondial Albiceleste, după revoltele din 1978 și 1986.
  14. Extrem de emoționant, plângând după ce s-a declarat campion al Cupei Mondiale cu Argentina împotriva Franței, Lautaro Martínez nu și-a putut arăta "recunoștința" decât la finalul unui meci în care a intrat în prelungiri. "Vă mulțumesc tuturor, mulțumesc poporului argentinian, familiei mele, acestor 26, celor care au fost lăsați afară, celor care au fost în apelurile anterioare, întregului staff de antrenori... Recunoștință, este singurul cuvânt", a reușit Martinez să spună, în declarațiile făcute presei oficiale de la Cupa Mondială din Qatar, rupt de emoția momentului. "Tuturor celor pe care i-am numit, familiei mele care este în galerie, mamei mele care este la mine acasă, cu siguranță cu inima exploatată. Bunica mea, care nu se distrează de minune, dar sperăm că acest lucru îi poate da putere. Pentru ea, pentru bătrâna mea, pentru fratele meu, pentru familia mea care a călătorit peste tot în lume să vină să mă vadă și la fiica mea care mi-a schimbat viața", a adăugat el. "Dacă nu suferi, nu merită" Cel care s-a strecurat în primul unsprezece al finalei argentinianului a fost Nicolás Tagliafico, lăsându-l pe bancă pe Marcos Acuña să preia banda stângă ca recompensă pentru marea sa performanță împotriva Croației (3-0), după care a avertizat deja că "dacă nu suferi, nu merită". "În ciuda a tot ceea ce s-a trăit la această Cupă Mondială, am ajuns cu mare liniște. S-a văzut. Am spus-o în jocul anterior: dacă nu suferi, nu merită. Astăzi a trebuit să suferim un pic mai mult, dar puteți suferi întotdeauna un pic mai mult", a analizat un Tagliafico optimist în declarațiile către mass-media oficială a Cupei Mondiale. "Prima repriză a fost foarte bună. În al doilea rând am avut greșelile noastre, dar am știut să o ducem mai departe, așa cum o facem întotdeauna. Aici, pe teren, și afară. Și ca argentinieni, o luăm mereu înainte", a spus cei 3. La momentul mulțumirii, Buenos Aires a vrut să-l dedice "tuturor argentinienilor și tuturor oamenilor care au bancat această echipă timp de trei ani." "Vă mulțumesc pentru sprijin. Ceea ce am văzut astăzi, acea pasiune și acea unire, sperăm că a servit drept exemplu pentru a o putea menține în viitor și pentru a realiza că, atunci când suntem împreună, suntem mai buni, "am stabilit lanerul argentinian".
  15. După ce au suferit de nedescris până în ultimul moment, argentinienii au dat frâu liber unei bucurii debordante, duminică, cu triumful echipei naționale împotriva Franței la penalty-uri în finala Cupei Mondiale din Qatar. În cele din urmă, Argentina a câștigat al treilea titlu din istoria sa la Cupa Mondială, după ce a câștigat cu 4-2 la loviturile de departajare. Încoronarea anterioară datează din 1986, în Mexic. Milioane de argentinieni au plâns, au țipat și s-au topit în îmbrățișări nesfârșite în casele lor, în baruri și în piețe din zeci de orașe unde s-au adunat pentru a urmări ultimul atac de cord pe marile ecrane, simțind că au atins cerul cu mâinile în unele momente sau că toate iluziile s-au prăbușit în altele. Argentina a irosit un avans de 2-0 în timpul regulamentar. Și-a recăpătat conducerea în prelungiri, dar al treilea gol al starului francez Kylian Mbappé din meci a forțat să definească din cele 11 etape. Gonzalo Montiel a transformat penalty-ul decisiv la loviturile de departajare, după o remiză de 3-3, după 120 de minute din ceea ce a fost poate cea mai electrizantă finală din istorie. "Sunt foarte fericit, chiar am meritat, această echipă a suferit foarte mult, dar s-a recuperat", a declarat Josefina Villalba, în vârstă de 55 de ani, pentru The Associated Press. Femeia, îmbrăcată în culorile albastru și alb ale Argentinei, a fost unul dintre fanii care s-au apropiat de o piață capitală pentru a vedea finala. După ce a așteptat 36 de ani lungi, Albiceleste s-a ridicat din nou cu sceptrul Cupei Mondiale ștergând la un accident vascular cerebral problemele economice din ultima vreme. Primul titlu a fost obținut în 1978, dar a pierdut finalele din 1930, 1990 și 2014 – acesta din urmă avându-l deja ca vedetă pe Lionel Messi. "Satisfacția este foarte mare", a spus Fabio Villani, în vârstă de 45 de ani, care purta tricoul echipei naționale. "În prima repriză Argentina a fost superioară, au manipulat mingea, dar știm ce este Franța și jucătorii pe care îi au și a ajuns să fie un joc foarte uniform"." Au existat mai mulți adepți ai echipei naționale care a fost convins că starul fotbalului Diego Maradona, care a murit în urmă cu doi ani, a fost arhitectul triumfului argentinian. "El Diego se uită la totul din cer; Nu aveam de gând să vreau ca Argentina să piardă. Prima Cupă Mondială fără el și am câștigat-o! Diego este mereu prezent, eternul Diego", a declarat Javier Lopez, în vârstă de 18 ani, care purta un tricou argentinian numit după legenda fotbalului care a ridicat Cupa Mondială de pe Estadio Azteca. Facundo Alonso, în vârstă de 26 de ani, a declarat că echipa condusă de Lionel Scaloni "transmite ceva foarte diferit echipelor de dinainte, care nu au simțit tricoul, în timp ce acești jucători lasă totul în fiecare meci, au pus totul". Sub un soare orbitor, Lopez și Alonso s-au alăturat în curând zecilor de mii de oameni care sărbătoreau în piața din Buenos Aires, unde se află monumentul Obeliscului. Mulți dintre ei au călătorit cu metroul în acel loc central în mașini aglomerate, unde au scandat piesa "Muchachos", care a devenit celebră în rândul fanilor argentinieni din Qatar la această Cupă Mondială și face aluzie la dorința de a câștiga trofeul mondial. "Băieți, acum ne entuziasmăm din nou, vreau să câștig al treilea, vreau să fiu campion mondial", au cântat cu voce tare pasagerii în timp ce săreau. În piața în care se află Obeliscul, piesa s-a auzit din nou, la fel ca și numele lui Messi, căpitanul naționalei Argentinei, care a marcat un gol în timp regulamentar, unul în prelungiri și un penalty la loviturile de departajare. Familii formate din părinți care și-au cărat copiii pe umeri și au purtat steagul argentinian sărbătorit până la epuizare. Bătrânii, unii transportați în scaune cu rotile, s-au alăturat și ei celebrării în care participanții au cântat la tobe și tobe. Străzile din alte orașe argentiniene au fost pline de oameni. Mulți au înființat cercuri pentru a sărbători, alții au călătorit în mașini împodobite cu steagul argentinian în timp ce își claxonează coarnele pentru a sărbători triumful. De la balcoanele caselor atârnau și steaguri ale țării. Așteptările pentru meciul de duminică au fost chiar mai mari decât în turneul de acum opt ani din Brazilia, când înfrângerea cu Germania a venit în prelungiri. Performanța lăudată a echipei de-a lungul Cupei Mondiale din Qatar a unit populația cu o bucurie rară într-o țară afectată de ani de zile de una dintre cele mai grave rate ale inflației din lume și de sărăcia în creștere.
×
×
  • Create New...