Jump to content

FEDAYN

Membru
  • Posts

    853
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

FEDAYN last won the day on August 27 2015

FEDAYN had the most liked content!

Profile Information

  • Country
    Niger
  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

1,260 profile views

FEDAYN's Achievements

Veteran

Veteran (3/5)

354

Reputation

  1. Haidi, băi, băieţi ! Niciunul nu se încumetă să facă un banner frumos ?! Aaaaa... păi ce facem, nene, ne dăm cu firma-n cap ? Noi, designeri vestiţi pe Net că ştim să aplicăm un blur ? Hai, mai cu talent !
  2. 1. nu sunt optime dimensiunile. Ce vreţi voi se numeşte Header. Sau banner. El conţine logo-ul şi imaginea de background. Dimensiunea de 540 a banner-ului (cover foto) va da un header imens pe înălţime. Pe verticală. La fel şi lungimea de 960, e prea mică, va rezulta o imagine poziţionată pe centru, care se va termina brusc în laterale, neterminată, nefinisată. 2. Dacă php-ul are specificată opţiunea de "resize", codul-sursă vă redimensiona headerul după parametri setaţi de coder, probabil că va încerca să "întindă" imaginea pe orizontală şi să o micşoreze pe verticală, rezultând un aspect general deformat al headerului desenat pe dimensiunile date de voi. 3. Logo. La 512 e foarte mare. La 1024 deja e grotesc de uriaş. Sigur, cu cât e mai mare, cu atât elementele grafice incluse în el sunt mai vizibile, mai clare. Problema e că el va fi redimensionat, micşorat pentru a "intra" în header. Pe centru, în stânga, în dreapta, nu contează... Odată micşorat, unele elemente grafice vor deveni atât de mici, încât nu vor mai fi vizibile. 4. Premiul. Lucrarea de care aveţi nevoie necesită nişte cunoştinţe PS mai avansate. Sigur, poţi trage 3 linii şi un logo simplu şi inexpresiv şi să se numească header. Doar că nimeni nu vrea aşa ceva. Designer-ul care ştie şi vrea să deseneze va fi destul de solicitat. Premiul la care v-aţi gândit nu e un bun stimulent. Ţintiţi ceva mai sus. 5. Eu m-aş orienta către un pachet complet - logo, banner, defaul avatar, iconiţe. Cu premiu Permanent VIP. SUCCES ŞI SPOR LA TREABĂ !
  3. FEDAYN

    Sotw #4

    v4 Ca și idee: http://www.1001fonts.com/lord-of-the-rings-fonts.html http://fontzone.net/font-details/tolkien BE SMART, PPL !
  4. Va mai fi încă unul, ceva mai elaborat, mai durează puțin.
  5. Puteți integra și sigla siteului: http://rangfort.ro/forum/public/style_images/20_logo5.png E .png cu backgr transparent.
  6. FEDAYN

    Am nevoie de :

    Gradientele se creează, nu se iau de pe net. Sunt de mai multe tipuri, se folosesc și pentru text și pentru imagine sau alt layer decât cel text. Pt fiecare utilizare gradientul se poate realiza prin mai multe metode. Mai bine ne spui precis ce vrei să faci cu el și îți explic cum să-l creezi.
  7. FEDAYN

    Am nevoie de :

    E din clasa monotype, probabil un derivat al Arial-ului. http://www.fonts.com/font/monotype/arial#product_top
  8. Te-ai uitat pe tutorial? Am vaga bănuială că e același lucru, aceleași comenzi și pași de urmat.
  9. Dacă te descurci cu engleza, tutorialul ăsta îți eplică cum să faci: http://www.espressographics.com/text/animated_edit.html
  10. Vă mulțumesc frumos tuturor ! Numai bine vă doresc și eu. Un Paște fericit și să fiți frumoși !
×
×
  • Create New...