Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/18/2018 in all areas

  1. Nick`ul tau : dimaprince. Nick`ul celui care ii faci cadoul : Tuturor serverelor din comunitate. Cadoul (Avatarul/Semnatura) : FURIEN - HNS - NEWLIFEZM - RESPAWN - SNOW - ZM - ACL -
    6 points
  2. Nume : Dima Ionut Bogdan. Nick : dimaprince. Vârstă : 18 ani. Motiv : Este nevoie de Designer vad ca in urma activitatii scazute a comunitatii dar sunt sigur ca o sa revina la normal,avem oamenii potriviti pentru asta as dori eu sa ma ocup si de zona Design cel putin pana o sa apara cineva care sa se priceapa bine. Adresa de contact : tse30 Timp alocat forumului : Am destul pentru a modera si gradul meu actual si pentru cel de Designer. De cat timp lucrezi in Photoshop ? : Am lucrat 3 ani inainte,nu am mai lucrat de mult dar blur-ul este la fel si inca tin minte totul..ma voi perfectiona. De ce te-am alege pe tine ? : Cred ca sunt potrivit la momentul actual. De ce doresti Designer? [ Argumenteaza ] : Este multa dezordine in zona Deisgn si as vrea sa o pun in ordine. Experienta [ Creatii ] :
    3 points
  3. https://imgur.com/38GqI6s https://imgur.com/IY64O2O Mi am reinceput activitatea de PhotoShop de drag pentru comunitate. Sper sa ti placa.
    3 points
  4. Nick`ul tau : Cord Nick`ul celui care ii faci cadoul : @blabla Cadoul (Avatarul/Semnatura) : https://imgur.com/a/zkERIk7
    2 points
  5. Respins! Multumim pentru interes, Danut ! Bine ai revenit in comunitate
    2 points
  6. O sa mai postez si alte creatii!
    1 point
  7. Multumim mult ! Apreciem efortul pe care l-ai facut
    1 point
  8. https://m.imgur.com/a/9u4PLQU sper sa iti placa
    1 point
  9. Te rog consulta regulamentul pe viitor,scrie mare si clar stock-ul nu trebuie sa fie editat. Pe viitor pune un stock needitat. O seara buna. / Topic closed.
    1 point
  10. 1 point
  11. pe zona It este deja un moderator,parerea mea e sa iti alegi alta sectiune,ca e mai bine
    1 point
  12. Welcome back to rangfort ! #closed
    1 point
  13. va multumesc atât de mult cord frumsetea ei
    1 point
  14. super thnku wait other work ..
    1 point
  15. nu am eu cinestie ce experienta dar sper sa-ti placa Bafta
    1 point
  16. Nume : Petru Nick : Ezeq Vârstă : 20 Motiv : Am mai fost Moderator, si vreau din nou sa ajut comunitatea ! Adresa de contact : global_intern@yahoo.com Timp alocat forumului : Chiar in fiecare zi voi fii disponibil pe forum ! Ce secţiuni doreşti să moderezi? Magazin Sau Social , pot fi la ambele ! De ce ai ales aceste sectiuni? Ca ma descurc foarte bine si am mai avut acces la aceste sectiuni ! De ce doreşti să moderezi în această comunitate? Doresc sa ajut comunitatea, si sa ajungem undeva departe Ai mai moderat pe IPB? Da Ce înţelegi prin "Post hunt"? Postare aiurea la un topic, postare care nu are sens. Ce înţelegi prin "Dublu post"? Face dublu post la acelas topic ! Ce înseamnă "Warez"? Inseamna Piratarie Ce înseamnă "NSFW"? Not Safe +18 Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic? Post Hunt inseamna postare fara sens la un topic iar off-top ic dezbatere de la subiect ! Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ? Mai multe topicuri folositoare si interesante ! Ai citit regulamentul forumului ? Desigur !
    1 point
  17. BROKE PROTOCOL: Online City RPG : Free for a limited time - add it to your account and keep it forever.
    1 point
×
×
  • Create New...