Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/14/2018 in all areas

  1. This will never end cause I want more, more, give me more, give me more
    2 points
  2. I LOVE THIS @RANGFORT CROWD !!!!!!!! DE AM DA UN PARTY NE-AM LUA' LA BATAIE PENTRU SURSA DE MUZICA !!!!!! =)) IPHONE/SISTEM/ETC. Love u you guys !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I'm not drunk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! One bottle is 0. Head Banger: HAI CU NEXT BAIETI / FETE !!! <3 !!!!!!!!!
    1 point
  3. Da, fix acelasi model il am si eu, deci inclin sa cred ca ai avut ghinion cu al tau, mai ales ca si eu joc toate nebuniile de FPS-uri, Battlefield, CS, PUBG, etc. Daca as fi avut vreo problema de genul 100% as fi observat-o :)) https://imgur.com/a/kv1yWug
    1 point
  4. Salut Skadi si multumesc pentru recomandare. Da, si mie mi se pare ciudat cum mouse-ul meu Razor DeathAdder a inceput sa nu mai inregistreze click-uri dupa doar putin timp de utilizare = Romania <3 . Voi lua in considerare si un alt Razor, poate acelas model - macar sa ma asigur. Important este sa fiu mai atent de unde il cumpar. Cel care l'am cumparat se vedea de la o posta ca avea banda adeziva noua sau in excess dar nah, am mers pe incredere. Multumesc inca odata pentru opinie @Skadi ! Edit: Acesta ar fi Razor DeathAdder: Album intreg inclusiv mana mea dreapta de santierist: https://imgur.com/a/kxdNeHN
    1 point
  5. Eu am avut Rival 310 si pot sa iti spun ca e asemanator cu DeathAdder dar il prefer pe cel din urma, le-am avut pe amandoua si acum folosesc DeathAdder Elite. Il am de pe la inceputul anului, deci banuiesc ca tu ai avut ghinion cu al tau ca eu nu am avut nici o problema cu el. Imo DeathAdder Elite > Rival 310 / Sensei 310 ( in afara de 2 butoane in plus si 4 grame in minus sunt identice)
    1 point
  6. - What did the zombie said to his lady ? - I love a woman with brains !
    1 point
  7. - Singurele creatii ce vor fi rezolvate vor fi cele STATICE, cererile de tip .GIF NU vor fi luate in considerare.Doar membrii care fac parte din staff au dreptul sa ceara astfel de creatii.
    0 points
×
×
  • Create New...