Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/12/2018 in all areas

  1. @-db-M dracie @adry @k3nt000 @cocolin0
    3 points
  2. Regulament Admini Toti adminii au responsabilitatea de a descarca programul TeamSpeak3 pentru a comunica cu ceilalti admini. Trebuie sa fiti zilnic activi atat pe server cat si pe forum. Pe server se discuta subiecte legate doar de server. Maririle in grad se obtin pe merit, orice tentativa/ cerere de marire va fi sanctionata cu -1 / remove. Comanda de kick se foloseste atunci cand: - Nu se poate schimba nick-ul (nick indecent/reclama/Ip server) -Urcarea repetata pe textura mapei Comanda de ban se foloseste doar in urmatoarele cazuri: - Daca jucatorul foloseste cheat/ hack/ anti-recoil ( ban 0 cu motiv ) - Daca jucatorul foloseste un limbaj vulgar ( ban 120 /pika cu motiv ) - Daca jucatorul face retry dupa ce a primit gag sau in cazul in care isi schimba nick-ul dupa gag ( ban 120 cu motiv) Banurile date trebuiesc postate pe forum in sectiunea corespunzatoare, in caz contrar se aplica sanctiuni. Nu folositi comenzi pe alti admini. (exceptie fac doar gradele de la "Co-owner" in sus) Respectati adminii si playerii de pe server. Nu aveti voie sa jucati cu alt nume decat cel pe care aveti admin, in caz contrat se aplica sanctiuni Nu faceti reclamatii altui admin. Daca aveti vreo problema cu unul din admini contactati liderii/ detinatorul serverului. *Pentru cei ce fac o cerere de admin: la intrebarea: "Ai citit regulamentul?" sa raspundeti astfel: "nu". Nu permiteti altcuiva sa joace cu adminul vostru ( suportati consecintele ). Nu faceti spam de comenzi.Comenzile se executa 1 singura data. Reclamatile/ cererile de unban neinsotite de vreo dovada din partea adminului caruia i s-a facut reclamatia/ celui care a dat banul se sanctioneaza cu -1/ remove. Trebuie sa folositi un limbaj adecvat gradului avut. Nerespectarea REGULAMENTULUI duce la pierderea accesului de pe server.
    1 point
  3. Regulament playeri 1. Folosirea codurilor de orice tip se sanctioneaza cu ban permanent. 2. Limbajul neadecvat se sanctioneaza cu gag/ urmat de ban 120 minute. 3.Pentru cei ce fac o cerere de admin: la intrebarea: "Ai citit regulamentul?" sa raspundeti astfel: "NU". 4. RETRY-ul dupa gag se sanctioneaza cu ban 120 minute. 5. Nu folositi nick-uri cu mai putin de 3 caractere, de asemenea nu folositi nick-uri indecente. 6. Injuraturile la adresa adminilor se sanctioneaza cu gag/ban/pika.
    1 point
  4. Daca te consideri neindreptatit esti liber sa faci o Cerere Unban Model : Nick: IP: STEAM ID: Data si ora: Adminul care te-a banat: Dovada: Cine posteaza in aceasta sectiune: Cel care a primit banul Adminul care a dat banul Co-ownerii serverului Ownerul serverului Postarea neregulamentara duce la sanctionarea pe forum si/sau pierderea rangului avut pe server. Nerespectarea modelului de Reclamatie, duce la ignorarea acesteia. Nerespectarea regulamentului, atrage dupa sine sanctiuni.
    1 point
×
×
  • Create New...