Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/16/2023 in Posts

  1. ===========( Server Staff )=========== **** [1] OWNER **** c=== + V.I.P Yumii + V.I.P MYN **** [2] Manager **** siby + V.I.P HoTu11 + V.I.P -SIO- AnAstaSiA Phantomas **** [3] Administrator **** Elenaa + V.I.P quan + V.I.P WHX | Omer + V.I.P Dnd96Alex INVALID XpLiciT **** [4] Moderator **** **** [5] Helper **** **** [6] Slot **** Dont_panic + V.I.P Happiness.? *BUCEAG* ~Matei~ =============================== Topicul va fi editat in permanenta, in functie de activitatea fiecaruia!
    7 points
  2. Upgrade: Dnd96Alex - din Moderator in Administrator - activitate server zi/noapte Yumii - din Manager in Owner - activitate server zi/noapte ~Matei~ - V.I.P. - activitate intensa pe sv WHX | Omer - rewarded with V.I.P. - intense activity on the server, don't bother to translate man =)) INVALID - Moderator - activitate intensa pe sv HoTu11 - ramane V.I.P. la cerere (daca te razgandesti, call baby) Downgrade: AmN - din Manager => remove (inactivitate sv si nici macar nu te obosesti sa raspunzi pe wapp). Multumesc pt servicii! Aka Stalker - din Manager => remove (inactivitate sv). Multumesc pt servicii! c=== - din Manager in Administrator Praf & Japonezu - V.I.P. => remove (le multumim si astora pentru servicii)
    6 points
  3. Dupa cum am promis desi a durat putin *am fost cam ocupat* cam acesta este video-ul , sper sa va placa
    6 points
  4. DONE! S-au adaugat urmatoarele harti: - mici (awp_brasov, awp_highrated, de_mini_train2) - mixte (awp_circular, de_dust2_midouble) - mari (de_dusferno2, de_rats, de_plaka, de_mirage) - uriase (de_afganistan, de_dustec_z, de_zook) Va rog sa adaptati hartile la nr. de jucatori, de aceea vi le-am si diversificat asa. Mjolby3 a fost inlocuita cu mjolby6. Inferno a fost inlocuita cu de_perfect_inferno. Dust2 a fost scoasa.La fel si snow. P.s. Jucatorii se transfera prin comanda amx_teammenu (se va deschide un meniu exact ca la votemapmenu, de acolo va descurcati, e intuitiv) Comenzile amx_t/ct/spec au fost scoase.
    4 points
  5. Incetati toti ca aveti o varsta, ma simt ca in desenul ala "Copiii de la 402", doar ca aici e Gradinita Grupa Mare. Axati-va mai mult pe joc. UNBANNED! T.C.
    4 points
  6. Dragi colegi, stiu ca sunteti foarte deranjati de noile modificari, dar nu le fac din lipsa de ocupatie. Stiti bine ca experimentam lag din cauza hostului si trebuie sa il reduc pe cat posibil, mai ales ca in ultima perioada ne boostam de pe la sarbi, rusi etc. (asta inseamna lagari) pt ca astea sunt posibilitatile in piata. Nu este o paguba ca a fost scos acel plugin de "hp dupa kill" pt ca jucati pe un sv de respawn, inviati imediat, nu asteptati ca pe clasic dupa ce sunteti killeriti. Asta vine la pachet cu acel "blink albastru" dupa kill + hud, care la fel, facandu-si aparitia la fiecare kill / fiecare om in parte, creeaza lag in joc. Cat despre transparenta la coechipieri (semiclip-ul), pluginul a fost inlocuit cu un MODUL de semiclip, deoarece modulele comunica mai bine cu engine-ul serverului, iar jocul este mai smooth acum. (pluginul acela facea lag, de aceea nu o sa il gasiti pe nici un alt server, TOATE functioneaza cu modul de semiclip). Nu mai disperati pt ca va veti obisnui sa nu mai trageti dupa coechipieri, in maxim 2-3 zile... E usor sa vorbim de pe margine, sa judecam, sa criticam, dar incerc pe cat posibil sa ma gandesc la binele tuturor, si din pacate mai mult ma intereseaza de parerea celor care se vaita de lag , decat de de a voastra (aici ma refer la admini), pt ca jucatorii sunt majoritari. Cine nu mai are placere sa joace pe aici, sa-mi scrie in privat, si il fac liber de contract imediat la pachet cu ce a donat pentru sv, vip-uri s.a.m.d etc., daca a donat), dar stiu ca ma adorati si nu doriti asta. X.O.X.O Multumesc!
    3 points
  7. Update-uri: pana luni se vor produce urmatoarele modificari: - se va scoate dust2 (multi cereti harti noi dar vad ca se joaca / pune la vot numai d2 simplu)...in schimb vor aparea alte "dust-uri" - se va scoate si snow-ul simplu - se va scoate inferno (de multe ori primim exploit uri de tip time-out numai pe mapa asta), se va inlocui cu alt inferno (ex: de_perfect_inferno) - se vor adauga harti noi (cam 10 la numar din ce am estimat, o sa le vedeti voi) xD - topul si rank ul vor fi modificate (stiu, top-ul e urat dar e provizoriu pana il voi pune pe cel "nou", care a fost gasit tot pe comunitatea asta, nu am de ce sa mint) - pluginul gag va fi modificat: cuvintele alea (stiti voi care) sunt destul de urate, e bine ca abia acum mi-am dat si eu seama.. - amx_ss a fost reintrodus (se pare ca multi dintre voi nu va puteti dezobisnui de el) Ultima si cea mai mare rugaminte: NU MAI UMBLATI la limita de timp dupa ora 01:00-02:00 AM pana in jurul orei 11:00 AM Multumesc!
    3 points
  8. * Nick : aLN * Steam ID (cifre) / YahooID / Skype / Email : STEAM_1:0:537051128 * Varsta : 19 * Link GT cu orele jucate : nu e nevoie, ma poti crede pe cuvant * Cate timp poti juca ? : fara numar * Motivul cererii de admin : e nevoie mare * Ai citit regulamentul ? : DA!
    3 points
  9. mmmmmm STEAM_1:0:329998654 185.173.205.20 http://www.girlshare.ro/0 aim warning to much , and saw that Rest of the admins no Banlists ? 😐
    2 points
  10. Nick-ul tău: AnAstaSiA - SuperNovA Prenume: Andreea Vârsta: 33 Locaţia: Braila Ocupaţie: Asiastenta Medicala Jocul(rile) preferat(e): Quake , Doom , Counter - Strike Hobby-urile tale: Cresterea fiicei mele ( ea fiind Anastasia ) , pescuitul , camping , TIMP LIBER Interese: Progres in general si liniste Descriere personala: Persoana deschisa in general , dar retrasa in unele aspecte De unde ai aflat de Comunitatea Rangfort?: @aLN Numele prietenilor aflati în comunitate (dacă există): alin O frază de sfârşit : Cheers 😘
    2 points
  11. Caut o persoana in vederea acordarii OWNER FTP pt ca....am cam obosit. Conditii: - sa aiba experienta in administare servere (de preferat si un minim de experienta pe scripting) - pt ca va primi un set de intrebari - de preferat o persoana ce are un job remote (pentru a putea fi activ si pe timp de zi mai ales in caz ca e nevoie sau se intampla ceva) Va astept cu un PM. P.S, Stiu ca sunt multi din exterior care privesc forumul,dar care nu au cont. Nu fiti rusinati, puteti sa intrati pe fir. (mai ales acea persoana care a mai fost ofertata in trecut, dar m-a refuzat, te stii tu care esti :)). Inca te astept sa stii! xD ) T/C
    2 points
  12. Update 3: c=== - de la Manager la Owner (Fondator) siby - de la Moderator la Manager (Fondator) Hotu - de la Administrator la Manager + VIP WHX Omer - de la Moderator la Administrator quan codatu' - primeste VIP 30 zile fiind locul 1 in top de fiecare data A fost actualizata si tabela acceselor + Vip uri
    2 points
  13. Nu exista niciun admin cu acel nickname pe acest server, iar ultima data ai fost vazut aici alaltaieri, conform GT: https://www.gametracker.rs/player/93.114.82.158:27015/Olimpik/ Deci, prin urmare, nu ai fost banat pe acest server. Topicul se inchide. P.S. Cumparati-va un lucru de calitate, nu mai fumati toate prostiile.
    2 points
  14. Ma gandesc sa redeschid un server - ( respawn0csdm-war3ft ) pe rangfort prin luna aprilie - mai . si Ma gandesc la pareri si ajutor din partea lui @aLN si @Yumii daca binevorvoi si vor dori sa ma ajute . Asa cum ziceam , aln si yumi pareri si sfaturi va rog ? Din partea staffului rangfort , presupun ca vor urma sfaturi si warnuri pt post-topic . daca da , presupun ca merit 😐 . Va multumesc in prealabil tuturor .
    2 points
  15. DONE! + a fost adaugata si comanda admin_who in consola... Au mai fost adaugate doar accesele VIP, separate de cele ale adminilor, insa pentru moment vip-ul nu este gata... ENJOY! >:) https://ibb.co/b7tMSjk https://ibb.co/4tk2fmS
    2 points
  16. Eu sunt condamnat deja :))) , poti sa ma pui direct acolo :))) Lasand gluma la o parte faci o trb minunata cu serverul , se vede implicarea si rezultatele . Merge din ce in ce mai bine si mai placut Bafta in continuare
    2 points
  17. De maine pana saptamana viitoare voi fi plecata la bucuresti la spital pentru cercetari medicale mai complexe si voi lipsi pana marti sau miercuri . Succes si sanatate va urez @maRy multumesc , dar eu nu prea mai am sanse de vindecare , am fost operata la cap acum 12 ani , accident de motocicleta 😐 -----> Multumesc din nou , am pentru ca am fost si in coma de grad 5 timp de 4 saptamani ( deci o luna ) si am vazut ca exista ceva si dupa moarte , atat ca eu nu prea am sanse sa ajung acolo , deaia muncesc mai mult noaptea si ziua sunt la joc ( asistenta medicala sunt ca profesie , unii stiu chestia asta -> myn si alin parca , mai am si 4 procese :))) )
    2 points
  18. Ce dragut! Pup @maRy 😘
    2 points
  19. Alin isi cauta NEVASTA! Cerinte: -sa fie bruneta -sa aiba 1,75 cm inaltime -cat de cat desteapta sa aiba ce sa vorbeasca cu ea -sa stie sa joace si cs cat de cat acolo -daca te cheama si Andreea e un bonus Pentru mai multe detalii,PM Yumii ! P.S: Este hacker de sentimente fetelor,aveti grija cu el ,in rest e ok 👌! P.S2: Promite vacante si chestii exclusiviste,deci nu o sa va para rau !
    2 points
  20. DONE! adaugat awp_arabia Ma gandesc sa lucrez la un VIP nou contra-cost (modele noi, glow pe model, triplu jump, viteza si pe arma (nu doar pe cutit), Hp un pic mai mare (120), marcaj de VIP pe tabela de scor, insa fara sa poata crea damage mai mare fata de ceilalti playeri, nu vreau sa fie diferenta mare intre ei si ceilalti playeri, dupa aia apar discutii). A venit vremea sa inceapa sa produca si el ceva, ca destul m-a mancat perioada asta nemernicul. Vine perioada calda si boosturile devin din ce in ce mai ineficiente, deoarece lumea sta la cules de zambile si la gratare, nu pe CS, asta inseamna ca investitiile vor creste pentru acelasi nr. de playeri din prezent. Work in progress... Multumesc pt pareri! T.C.
    2 points
  21. Ceea ce se numeste administrare...inseamna implicare si tot odata devotament si responsabilitate....Sustin ce a zis Hotu..referitor la donatii pt server Legat de VIP -contra cost ..ar trebui sa faci sectionat; - little VIP - cu ajustari mici de , VIP medium- cu un pachet mai avansat...iar cel VIP cu tot pachetul sa fie mai exclusiv..pt a atrage "clientela" " daca iau doar ( little VIP si am beneficiile x si y) oare cum ar fi cel mare....??? chestie de marketing. Tot odata sugerez..VIP lunar...suma x y z dar si permanent ..sau la alegerea ta...cine cu adevarat il merita " Gift VIP" .
    2 points
  22. 2 points
  23. 👍👍👍
    2 points
  24. 2 points
  25. Sincer eu as opta pentru nepermis,de multe ori sunt enervanti unii care se urca mereu mereu in acelasi loc. Pe jucatori ii incanta treaba asta cu urcatul pe harta…acum sa isi dea si ceilalti admini cu parerea iar dupa Alin sa hotarasca cum crede ca e cel mai bine!
    2 points
  26. 1. S-a rezolvat problema prin care playerii nu puteau vedea ce scriu Spectatorii. 2. S-a rezolvat bugul de admin chat prin care playerii nu puteau trimite un mesaj privat catre admini (U@) pentru ca era vazut de toti ceilalti. Totodata este schimbata si culoarea cu care scriu adminii in chat, dar si in chatul privat. 3. Accesele au fost usor modificate, dar nu afecteaza flag-urile/comenzile niciunui admin la momentul de fata. (deci aveti aceleasi comenzi ca inainte) 4. Si nu in ultimul rand, mult asteptata comanda: adminii online pot fi vazuti cu ajutorul comenzilor in chat-ul simplu: /admin, /admins, /who. (sper eu sa fie vizibil motd-ul pe toate versiunile de CS) Daca sesizati vreo problema va rog sa ma contactati printr-un PM. Ceau!
    2 points
  27. ★ Nume real: Daiana ★ Nickname: Yumii ★ Vârstă: 26 ★ Experienta Admin [Foarte Bună/Bună/Medie]: Excelenta ★ În ce interval orar poți juca?: dimineata/seara/oricand e nevoie de mine 😂 ★ Ați citit Regulamentul?:Da ★ Sunteți conștient că veti primi Remove/Downgrade daca va abateti de la regulament?: Da
    2 points
  28. # Descriere: Acesta este un plugin de report-uri, daca nu este niciun admin online, playerii vor putea raporta un player si un mesaj va fi trimis pe discord-ul staff-ului, aducand-ule la cunostinta problema curenta de pe server. # Comenzi : /ticket prin say si say_team | y & u # Cvar-uri : - report_admin_flags "flag", initial este pe valoarea "d", pentru a-i considera admini pe cei care au access la ban. - report_forum "westcstrike.ro", initial este pe valoarea "forum.ro", forumul va aparea in footer-ul mesajului de pe discord. # Instalare: => Fisierul nume_plugin.sma il puneti in addons/amxmodx/scripting => Fisierul nume_plugin.amxx il puneti in addons/amxmodx/plugins => Intrati in fisierul addons/amxmodx/configs/plugins.ini si adaugati la urma: nume_plugin.amxx # Download: https://www.mediafire.com/file/vqrfam2t2yd4nb5/Report+System.rar/file # Videoclip : Alte Precizări: - A fost creat pentru versiunile 1.9.0 (+) - Necesita easy_http ( prezent in arhiva )
    2 points
  29. Nume maRy Nickname maRy Vârsta 29 Best ever experienta Doar seara Da- Da- P.s accepti ca daca nu te halesc 🤣
    2 points
  30. Sa inteleg ca ar merge o idee de server cu war3ft + csdm ca idee ?
    1 point
  31. Aici se vor discuta aspecte legate de server, sugestii sau propuneri facute de catre admini/jucatori, topicul fiind deschis in permanenta...
    1 point
  32. Imi aduc aminte , cel mai mult am prins vremea cu mai multe optiuni la HE . Succes in continuare aLN , imi place si apreciez ce ai reusit ❤️
    1 point
  33. Multa sanatate! subscriu la ce a scris mAry, increde-te in Dumnezeu, el te poate ajuta!
    1 point
  34. O sa punem puțin pe hold cererea până se verifică contul domnișoarei : )
    1 point
  35. La momentul potrivit veti afla detalii, momentan se lucreaza.
    1 point
  36. Cei care folosesc accesul la misto nu vor primi remove, pt ca mi-e drag de voi. Dar va fi creata o sectiune speciala in /admins & /who , in partea de jos, cu numele "CONDAMNAT" , unde respectivul va sta o perioada determinata (aici vedem cat), si va avea acces doar la admin chat si votemapmenu. La fel va avea si prefixul in chat. Va aranjez eu obraznicilor =)
    1 point
  37. Ti-am scos ban-ul. Poti juca linistit dar ai grija la limbaj ! T/c.
    1 point
  38. Eu te-am banat. a fost o greseala. Ai primit unban imediat dupa. pentru viitor , schimba ti nick-ul si foloseste caractere normale si pastreaza un limbaj decent pe server.
    1 point
  39. Interesantă prezentare... tre să i mulțumim lu ALIN că ne aduce noi membrii.. Nu i asa Yumii? 🤔
    1 point
  40. Model: Pseudonim : IP / Steamid : Motiv : Dovada :
    1 point
  41. 1 point
  42. Ce să mai 3 de DA!! 🤗🤗 MERGE MAI DEPARTE 😁 Glumeam.. oricum aLN îl avansa că merită HoTu este un om de nota 1000 și ca om și ca admin pe sv🤗
    1 point
  43. propun ...daca nu aici..un subiect spam in care sa invitam atat admini/ moderatori cat si jucatori sa discutam... Tot odata as propune " Premii" pentru jucatorii activi ..."Helper" o luna...etc...pt a atrage jucatorii
    1 point
  44. Acceptat! Welcome back! T.C.
    1 point
  45. 1. Adminul se foloseste pentru a mentine ordinea pe server si pentru a modera jocul. 3. Adminii sunt obligati sa invete toate comenzile. Acestea sunt afisate prin comenzile amx_help, amx_help 11, amx_help 21 .... amx_help 51 etc. in consola. 3. Toti adminii au obligatia de a ajuta adminii noi cu sfaturi. Ajutorul trebuie sa fie reciproc. 4. Fiecare admin este rugat sa respecte toti jucatorii indiferent de ce atitudine au acestia. (se aplica comenzi amx_gag nume, amx_kick, dupa caz...) 5. Hartile se vor schimba in ultimele 5 minute de joc numai prin comanda amx_votemapmenu, de unde se vor alege minim 2 harti pentru votare. (a se lua in considerare si comanda /harti, pentru a evita schimbarea repetitiva, vizualizand ultimele 5 harti jucate. 6. In cazul in care se considera ca un jucator este suspect de wall, va transferati spectator prin comanda /spec, iar tastand W porniti ADMIN ESP in sprijinul vostru pentru depistarea codatilor. Oprirea ADMIN ESP se realizeaza pe tasta S. Pentru cazuri exclusive se poate folosi si comanda amx_ss nume, realizandu-se o poza celui suspect. (comanda functioneaza, chiar daca in consola nu o apara ca s-a realizat). 7. Daca un codat s-a deconectat inainte de a primi ban, utilizati comanda amx_last si banati ip-ul acestuia (amx_addban ip durata) 8. In cazul in care un jucator foloseste un limbaj vulgar, folositi comanda amx_gag nume / amx_ungag nume. (nu uitati sa il scoateti deoarece comanda nu este pe durata) 9. Fiecare admin va posta banurile permanente in topicul BAN LIST. 10. Este interzis sa se furnizeze parola de acces altor persoane. (remove instant) JOCUL ESTE FREE (urcatul pe harta etc.), dar in limita bunului simt (si aici ma refer la limbajul pe server).
    1 point
  46. Am schimbat unele lucruri intre timp, printre care : Monitor : LG C2 42 inch ( https://www.amazon.co.uk/LG-OLED-C2-42-Smart/dp/B09W66F632 ) Placa video : GeForce RTX™ 3080 GAMING X TRIO 10G ( https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-3080-GAMING-X-TRIO-10G ) Tastatura : Logitech G915 LIGHTSPEED TKL Tenkeyless Wireless( https://www.amazon.co.uk/Logitech-Tenkeyless-LIGHTSPEED-Mechanical-LIGHTSYNC/dp/B07W6JQ1KQ ) Mouse : Logitech G502 LIGHTSPEED Wireless ( https://www.amazon.co.uk/Logitech-G502-Wireless-Programmable-Next-Generation/dp/B07QKC4WWD ) Poza mai jos de cand l-am asamblat. Biroul are lift 😄
    1 point
  47. Adry blabla#rf Sp1dey BlackPearl
    1 point
  48. RESPAWN.RANGFORT.RO ** 1 ** Pentru a anunța un posibil codat folosiți say_team@ ( u@ ) + numele suspectului .* ** 2 ** Respectați decizia luată de un admin când acesta spune că un jucator anunțat ulterior ca posibil hacker este curat. **3** Răspunsul la întrebarea "Ai cititul?" este mai jos in acest topic. ** 4 ** Limbajul vulgar / neordonat / deranjant sau jigniri adresate adminilor se sancționează cu GAG 3 minute , dacă un player nu respectă limbajul decent, va primi BAN 10 minute ,continuând cu 20 , 120 minute și în final PERMANENT dacă nu se poate controla. ** 5 ** NOAPTEA se joacă DOAR dust2x2 și fy_snow ( 23:00 - 11:00 ). Mapa se poate schimba și în afara programului în funcție de numărul de jucători și preferințe, cu aprobarea unui FONDATORILOR sau de câte unul dintre ei atât cât se asigură o bună stabilizare a jucătorilor. ** 6 ** Pe map a p_bycastor nu voie să campați în grotă. -> Slay ** 7 ** Într-o reclamație au voie să posteze doar cei implicați + STAFF-ul care a fost de fata în acel moment. ** 8 ** Administratorii sunt cei cu drept de decizie maximă, decizia lor se poate contesta NUMAI prin reclamație de către un player/admin, aceștia fiind evaluați doar de FONDATORI . În cazul în care aceștia au greșit, la 3 abateri vor primi AVERTISMENT / SUSPEND / -1 / REMOVE . ** 9 ** Folosirea cheat-urilor, hack-urilor, script-urilor, ținta AWP etc este interzisă. -> INTERDIZARE PERMANENTA . ** 10 ** Reclama intenționată (în mod repetat de același jucător/admin) către alte servere/forumuri/site-uri). -> INTERDIZARE PERMANENTA . ** 11 ** Este permisă folosirea strafe-ului respectiv bunnyhop-ului în limita bunului simț, evident fără scripturi și configurații imense.** Regulament ADMINI ! *** 1 *** Aveti obligatia sa puneti la interval de ora-n-ora cu mesaj text pe chat in engleza si romana cu adaugarea server-ului nostru la favorite . EXEMPLU : RO: Dacă plasați acest server, vă rugăm să adăugați la PREFERATE: RESPAWN.RANGFORT.RO! RO: Daca va place acest server, va rog sa aduagati la FAVORITE: RESPAWN.RANGFORT.RO *** 2 *** Nu voie să cereți UP ( +1 la grad ). La sfârșitul fiecărei luni (Primul cuvânt pentru răspunsul la întrebarea "Ai citit regulamentul? este "ce curiosi" ) vă este verificată activitatea și atunci se va stabili cine va primi UP / DOWN . *** 3 *** La o eventuală cerere unban / reclamație , la dispoziție maxim 48 de ore pentru postarea dovezii . *** 4 *** REGULAMENTUL GENERAL al serverului trebuie aplicat și este o obligație a adminilor de a lua măsurile necesare pentru buna fluiditate a serverului *** 5 ** * Adminii au obligația de a respecta jucătorii deoarece nu sunt " musafiri " nouă, astfel trebuie să ofere un mediu de joc cât mai bun prin aplicarea regulamentului NUMAI ATUNCI CÂND TREBUIE . participă la jocul încălcând regulamentul, în această situație se vor aplica sancțiuni conform Regulamentului General . *** 6 *** Orice BAN de orice natură, orice reclamație și orice nemulțumire , este indicat să conțină măcar sau dovadă clară și concretă. *** 7 *** Nu faceți abuz de comenzile : amx_say / amx_tsay / amx_csay . de regulament se exclude în promovarea serverului. *** 8 *** Nu utilizați comenzi de genul: amx_map ; amx_votemap etc. decât cu aprobarea unui FONDATOR sau ADMINISTRATOR între orele 23:00 - 11:00 (durata funcționării programului de noapte). Aceasta regula se exclude doar daca jucatorii depasesc de 20+ playeri la interval de 30-35 MINUTE *** 9 *** Toți adminii sunt obligați să dețină același nume și pe forum și pe server pentru a evita unele confuzii. *** 10 *** Atunci când dați BAN unui jucător, treceți un motiv cât mai clar ( wall / aim / speed / limbaj /etc.). Se vor sancționa motivele de genul: pa , ieși , sal , etc. *** 11 *** Atunci când se reclamă un codat pe server, obligația de a anunța jucătorul că verificați suspectul. *** 12 *** Respectați-vă între voi, evitați pe câte posibilități certurile pe say sau pe amx_chat , dacă cineva a greșit explicați-i frumos fără să aibă o senzație de superioritate. *** 13 *** În cazul în care nu puteți intra pe server o perioadă mai mare de 3 zile, postați pe forum la Admin's Only secțiunea Absențe / Retrageri altfel veți fi sancționat cu REMOVE în cazul în care au trecut 30 zile . *** 14 *** Atât jucatorii cât și adminii nu au voie să facă să monitorizeze sau să folosească orice alt mijloc pentru a spune unde sunt ceilați participanți la joc, în cazul în care să se facă față unuia dintre jucători și se face demo , nicio scuză. nu va fi acceptată. *** 15 *** Comenzile între admini sunt strict interzise ! *** 16 *** Dacă doi sau mai mulți admini se ceartă, nu voie să interveniți (doar FONDATORII & ADMINISTRATORII ). *** 17 *** Înainte de a schimba mapa (planșa), se va executa comanda amx_votemap cu 2 sau 3 mape (planșe) în topicul de vot. În cazul în care, vor fi mai mulți de 2 admini online, decizia asupra mapelor va fi luată la comun. *** 18 *** Dupa ora 23:00 cand scad jucatorii folositi hartile de minim 5 jucatori in ambele ECHIPE si TIMPUL sa fie pe 0 . *** 19 *** Este interzisă împrumutarea (Al doilea cuvânt pentru răspunsul la întrebarea "Ai citit regulamentul?" "TOP") sau folosirea unui acces de altă persoană decât cel/cea pentru care a fost făcut. Este interzisă folosirea altui nick pe server, se va folosi doar nick-ul pe care să-și ajute să folosească accesul . *** 20 *** Este interzisă folosirea unui limbaj vulgar sau alte onomatopee pe chat-ul normal, acest lucru este permis în limita bunului simț pe chat-ul adminilor. *** 21 *** Este interzisă deținerea unui acces pe alte servere doar dacă nu fac parte din cadrul comunității RANGFORT . Acest lucru rezulta REMOVE . *** 22 *** Pe server-ul RESPAWN se poate CERE TEST WARGODS / SCREENSHOT-URI / DEMO de catre ADMINII SERVER-ULUI . *** 24 *** Fiecare ADMIN in afara de FONDATORI au OBLIGATIA de-a DESCHIDE imediat UN TOPIC AL LOR cu BAN-URILE date pe SERVER : (Evitam reclamatiile aparute ulterior). *** 24 *** > Daca jucatorul are Wargods-ul curat, adminul va scrie in chat clean numele jucatorului. Info : Daca jucatorul in cauza iese de pe server in timp ce voi i-ati cerut Wargods trebuie sa il banati! *** 25 *** > Conducerea RESPAWN.RANGFORT.RO isi rezerva dreptul de a-si alege jucatorii. > Regulamentul poate suferi modificat ori de cate ori este nevoie. ===================================[ ENGLISH ]===================================ENGLEZĂ ]============ ======================== ** 1 ** To announce a possible coded use say_team@ ( u@ ) + the name of the suspect.*** 1 ** Pentru a anunța o posibilă utilizare codificată say_team@ ( u@ ) + numele suspectului.* ** 2 ** Respect the decision made by an admin when they say that a player later reported as a possible hacker is clean. **3** The answer to the question "Have you read it?" it is below in this topic.** 2 ** Respectați decizia luată de un administrator atunci când acesta spune că un jucător raportat ulterior ca posibil hacker este curat. **3** Răspunsul la întrebarea „Ai citit-o?” este mai jos în acest subiect. ** 4 ** Vulgar / disorderly / disturbing language or insults addressed to the admins are sanctioned with GAG 3 minutes, if a player does not respect the decent language, he will receive a BAN for 10 minutes, continuing with 20, 120 minutes and finally PERMANENT if it is not possible control.** 4 ** Limbajul vulgar / dezordonat / tulburător sau injuriile adresate administratorilor se sancționează cu GAG 3 minute, dacă un jucător nu respectă limbajul decent, va primi BAN timp de 10 minute, continuând cu 20, 120 de minute și in sfarsit PERMANENT daca nu este posibil controlul. ** 5 ** NIGHT ONLY dust2x2 and fy_snow are played ( 11:00 PM - 11:00 AM ). The map can also change outside the program depending on the number of players and preferences, with the approval of one of the FOUNDERS or one of them as long as a good stabilization of the players is ensured.** 5 ** Sunt redate NUMAI NOAPTE dust2x2 și fy_snow ( 23:00 - 11:00 ). Harta se poate modifica si in afara programului in functie de numarul de jucatori si preferinte, cu aprobarea unuia dintre FONDATORI sau a unuia dintre ei atata timp cat se asigura o buna stabilizare a jucatorilor. ** 6 ** On the p_bycastor map you are not allowed to camp in the cave. -> Slay** 6 ** Pe harta p_bycastor nu aveți voie să campați în peșteră. -> Slay ** 7 ** In a complaint, only those involved + the STAFF who were with the girl at that time are allowed to post.** 7 ** Intr-o reclamatie au voie sa posteze doar cei implicati + PERSONALUL care era cu fata la acel moment. ** 8 ** Administrators are the ones with maximum decision-making rights, their decision can ONLY be challenged by complaint by a player/admin, they being evaluated only by the FOUNDERS. If they made a mistake, after 3 deviations they will receive WARNING / SUSPEND / -1 / REMOVE.** 8 ** Administratorii sunt cei cu drepturi maxime de decizie, decizia acestora putând fi contestată NUMAI prin reclamație de către un jucător/admin, aceștia fiind evaluați doar de FONDATORI. Dacă au greșit, după 3 abateri vor primi AVERTISMENT / SUSPENDERE / -1 / ELIMINAȚI. ** 9 ** Use of cheats, hacks, scripts, AWP target etc is prohibited. -> PERMANENT BAN.** 9 ** Utilizarea trucurilor, hack-urilor, scripturilor, țintei AWP etc. este interzisă. -> INTERDICȚIE PERMANENTĂ. ** 10 ** Intentional advertising (repeatedly by the same player/admin) to other servers/forums/sites). -> PERMANENT BAN.** 10 ** Publicitate intenționată (în mod repetat de către același jucător/administrator) către alte servere/forumuri/site-uri). -> INTERDICȚIE PERMANENTĂ. ** 11 ** It is allowed to use strafe or bunnyhop within the limits of common sense, obviously without huge scripts and configurations.**** 11 ** Este permisă folosirea strafe sau bunnyhop în limitele bunului simț, evident fără scripturi și configurații uriașe.** Regulation ADMINISTER! *** 1 *** You have the obligation to post an hourly text message on the chat in English and Romanian by adding our server to your favorites. EXAMPLE: RO: If you place this server, please add to FAVORITES: RESPAWN.RANGFORT.RO! RO: If you like this server, please add to FAVORITE: RESPAWN.RANGFORT.RO *** 2 *** You are not allowed to ask UP (+1 to the degree). At the end of each month (The first word for the answer to the question "Have you read the rules? is "what curious") your activity is checked and then it will be determined who will receive the UP / DOWN. *** 3 *** For a possible unban request/complaint, you have a maximum of 48 hours to post the proof. *** 4 *** The GENERAL RULES of the server must be applied and it is an obligation of the admins to take the necessary measures for the good fluidity of the server *** 5 ** * Admins have the obligation to respect the players because they are not "guests" to us, so they must provide the best possible game environment by applying the rules ONLY WHEN NECESSARY. participates in the game in violation of the regulations, in this situation sanctions will be applied according to the General Regulations. *** 6 *** Any BAN of any nature, any complaint and any dissatisfaction, should at least contain clear and concrete evidence. *** 7 *** Do not abuse the commands : amx_say / amx_tsay / amx_csay . by regulation is excluded in promoting the server. *** 8 *** Do not use commands like: amx_map ; amx_votemap etc. except with the approval of a FOUNDER or ADMINISTRATOR between 11:00 p.m. and 11:00 a.m. (the duration of the night program). This rule is excluded only if the players exceed 20+ players in an interval of 30-35 MINUTES *** 9 *** All admins are required to have the same name on both the forum and the server to avoid some confusion. *** 10 *** When you BAN a player, give a reason as clear as possible (wall / aim / speed / language /etc.). Reasons like: bye, out, sal, etc. will be sanctioned. *** 11 *** When claiming a coded on the server, the obligation to notify the player that you are checking the suspect. *** 12 *** Respect each other, avoid arguments on say or amx_chat as much as possible, if someone made a mistake explain it nicely without having a feeling of superiority. *** 13 *** If you cannot enter the server for more than 3 days, post on the forum in the Admin's Only section Absences / Withdrawals otherwise you will be sanctioned with REMOVE if 30 days have passed. *** 14 *** Both players and admins are not allowed to monitor or use any other means to tell where the other participants in the game are, in the event that one of the players is confronted and the demo is made , no excuses. will not be accepted. *** 15 *** Orders between admins are strictly prohibited! *** 16 *** If two or more admins are arguing, you are not allowed to intervene (FOUNDERS & ADMINISTRATORS only). *** 17 *** Before changing the map (board), the amx_votemap command will be executed with 2 or 3 maps (boards) in the voting topic. If there will be more than 2 admins online, the decision on the maps will be taken jointly. *** 18 *** After 23:00 when the players decrease, use the maps of at least 5 players in both TEAMS and the TIME should be on 0. *** 19 *** Borrowing (Second word for the answer to the question "Have you read the regulation?" "TOP") or using an access by someone other than the one for whom it was made is prohibited. It is forbidden to use another nick on the server, only the nick that helps to use the access will be used. *** 20 *** It is forbidden to use vulgar language or other onomatopoeia in the normal chat, this is allowed within the limits of common sense in the chat of the admins. *** 21 *** Access to other servers is prohibited only if they are not part of the RANGFORT community. This results in REMOVE . *** 22 *** On the RESPAWN server it is possible to REQUEST TEST WARGODS / SCREENSHOT / DEMO by SERVER ADMINS. *** 24 *** Every ADMIN other than the FOUNDERS has an OBLIGATION to immediately OPEN THEIR TOPIC with the BANs given on the SERVER: (We avoid complaints that arise later).
    1 point
  49. Descriere: Acest plugin ofera avantaje unor jucatori. Nume: VIP Classic - Versiune: 3.4 Autor: Devil (StefaN@CSX) Link download: Clik Download ! Link catre .SMA & .HTML: Clik Aici Comenzi: /vmenu - deschide meniul vipului oricui tasteaza comanda, dar poate fi folosit doar de cei care au flagul 'R' /vip - deschide motd-ul ce ofera informatii despre vip /vips - arata vipii online Cvar-uri: amx_vip_tag "TAG" Pune tag-ul din fata tuturor mesajelor. (default "VIP") amx_start_hp "valoare" Seteaza cu cat HP sa inceapa VIP-ul. (default "150") amx_start_ap "valoare" Seteaza cu cat AP sa inceapa VIP-ul. (default "180") amx_start_money "valoare" Seteaza cu cati BANI sa inceapa VIP-ul. (default "8000") amx_vip_jump "valoare" Seteaza de cate ori sa sara VIP-ul. (default "1") EX: 1=2 sarituri / 2=3sarituri / etc.. amx_vip_addhp "valoare" Seteaza cat HP sa primeasca VIP-ul pe kill. (default "10") amx_vip_addap "valoare" Seteaza cat AP sa primeasca VIP-ul pe kill (default "10") Instalare: 1. Copiem fisierul vip_fioriginal.amxx in addons\amxmodx\plugins 2. Copiem fisierul vip_fioriginal.sma in addons\amxmodx\scripting 3. Copiem fisierul vip_info.html in addons\amxmodx\configs 4. Deschidem addons\amxmodx\configs\plugins.ini si adaugam la urma : Cod: vip_fioriginal.amxx Imagini: Mesaj informativ la conectarea unui vip. [/url] HP/AP/MONEY Meniu VIP CT Meniu VIP T Arme luate din meniu. Mesaj informativ pentru comanda /vip MOTD avantaje vip Vips online INFO: - Nu contine reclame. - VIP-ul are flagul "r" - Vip-ul se dezactiveaza pe mapele de lame.
    1 point
  50. Nick`ul tau : Beny KrieppeN M Nick`ul celui care ii faci cadoul : Comunitatii Cadoul (Avatarul/Semnatura) :
    1 point
×
×
  • Create New...