Jump to content

Yumii

Girls
  • Posts

    1,582
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    25

Everything posted by Yumii

  1. Buna Anastasia,cum a zis si @aLN tu deschide server-ul ,ca vedem apoi . Cu siguranta te vom ajuta cu ce este nevoie😊
  2. Noi suntem cap de lista😂 Gata sa nu facem chat aici. pup
  3. Abia astept sa stau la Condamnati 😂🙄
  4. Ti-am scos ban-ul. Poti juca linistit dar ai grija la limbaj ! T/c.
  5. Ce dragut! Pup @maRy 😘
  6. Bine ai venit,rau ai nimerit :]]]]]
  7. Am vazut demo,dupa parerea mea pare curat.
  8. Alin isi cauta NEVASTA! Cerinte: -sa fie bruneta -sa aiba 1,75 cm inaltime -cat de cat desteapta sa aiba ce sa vorbeasca cu ea -sa stie sa joace si cs cat de cat acolo -daca te cheama si Andreea e un bonus Pentru mai multe detalii,PM Yumii ! P.S: Este hacker de sentimente fetelor,aveti grija cu el ,in rest e ok 👌! P.S2: Promite vacante si chestii exclusiviste,deci nu o sa va para rau !
  9. Concediu placut 🙄
  10. Primavara frumoasa tuturor ! 😊🥰

    1. aLN

      aLN

      Primavara frumoasa! ⊱✿⊰

  11. Sincer eu as opta pentru nepermis,de multe ori sunt enervanti unii care se urca mereu mereu in acelasi loc. Pe jucatori ii incanta treaba asta cu urcatul pe harta…acum sa isi dea si ceilalti admini cu parerea iar dupa Alin sa hotarasca cum crede ca e cel mai bine!
  12. ★ Nume real: Daiana ★ Nickname: Yumii ★ Vârstă: 26 ★ Experienta Admin [Foarte Bună/Bună/Medie]: Excelenta ★ În ce interval orar poți juca?: dimineata/seara/oricand e nevoie de mine 😂 ★ Ați citit Regulamentul?:Da ★ Sunteți conștient că veti primi Remove/Downgrade daca va abateti de la regulament?: Da
  13. BUNA SEARAAAAA !🙆‍♀️

    1. aLN

      aLN

      >:D<

    2. blabla

      blabla

      Buna searaaa !  🫡
       

  14. Nick : Queen.Yumii Grad : Fondator Absent / Prezent? : Prezenta Motivul ( doar daca esti absent ) :------
  15. Nick: Yumii Adminul reclamat: Laur Data si ora (aproximativ): 21.04.2020/17:32 cred Dovezi (print-screen): nu am dovezi,ca am iesit din cs,dar se vede in logs Explicatie: I-am scris pe u@ sa se uite pe un player ca avea aim,si el se juca bine mersi,nici macar nu a zis "ok" sau "ma uit acum" + ca un alt player injurase mai devreme codatul si la fel nici gag nici nimic,el se juca in continuare.
  16. Nu ai activitate in cadrul forumului si sectiunea "forum" nu exista. Pentru inceput daca vrei sa primesti gradul de "moderator" si sa iti alegi pe ce sectiuni sa activezi.Apreciem ca vrei sa te implici dar mai intai trebuie sa ne dovedesti ca vei fi de un real ajutor pentru noi . Sarbatori fericite alaturi de cei dragi !
  17. "Ai castigat'o prin vorbe si ai pierdut'o prin fapte " !

  18. Dacă încă îți stă gândul la ceva, atunci merită riscul !

  19. انا ذهبت :)

×
×
  • Create New...