Jump to content

d@rc@ # YELLOWFISH

Membru
  • Posts

    629
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by d@rc@ # YELLOWFISH

  1. # Nickname: esl banned by admin

    # IP / Steam ID: STEAM_0:1:58423816

    # Data / Ora: In print

    # Motivul: In print

    @ Eu i.am cerut sa faca un scan :D

    # Dovada:

    21omzi8.jpg

     

     

    Aparent drog.dll este asta:

     

    2qm2azk.png

     

     

  2. # Numele cu care joci: d@rc@ VANDALIZM
    # Steam ID: Da -> STEAM_0:1:63870684
    # ID Y!M: laur.asproiu
    # Varsta: 20
    # Linkul cu orele jucate : LINK

     

    EDIT: Sefule sunt mai 'vechi' aici ca voi toti 3 la un loc si cred ca am dreptul la un slot. Totusi.. daca cer prea mult asa sa fie :))

  3. In nici un caz nu se foloseste detectarea chatului si cautarea in el pentru asta. Mananca mai mult iar daca cineva ar scrie keyurile tale in chat fara sa aiba legatura cu play radio le.ar deschide fara sa vrea un motd.

    Pe langa asta, vad ca ai folosit libraria amxmisc. Nu ai treaba cu ea intrucat nu ai treaba cu vreun acces de admin. Nu mai copiati/editati munca altora sub numele vostru daca nici macar librariile default nu le stiti. Automat cu o functionare gresita risti sa strici buna functionare a serverului.

    • Like 1
  4. Pai vezi tu.. tocmai de asta i.am spus.

    Aa.. stai.. nu te.ai prins? OK, iti explic:

    - Daca ai fi urmarit atent demo.ul numarul 2 ai fi putut vedea aceleasi faze in care pune tinta pe jucatori prin zid de la distante considerabile. Cum nu ati vazut asta in demo.ul din cererea precedenta si nici in cel postat de mine m.am gandit sa schimb foaia si sa va pun doar fazele clare pe masa. De asta i.am zis sa puna stop pentru ca pe cele lungi oricum nu le urmariti.

    Eu nu am tinut sa il banez pentru ca stiam in ce maniera o sa se interpreteze asta de catre anumiti colegi. Rake a insistat ca nu se poate asa ceva si m.a ascultat legat de demo scurt cu faza clara.

  5. Demo - http://www.girlshare.ro/35155950.5

    Chiar sunt curios pe ce baza il mai aparati pe acest individ cu wall de duzina.

    - La prima faza punct de respawn nu este si nu se aude decat o ditamai galagia langa el. Totusi, haterii vor spune ca e pro.. ^_^

    - Daca vi se pare prea scurt sau neconcludent va invit sa urmariti acelasi wall de duzina aici -> http://www83.zippyshare.com/v/9YZOWecm/file.html

    @ Rusine sa le fie celor care nu urmaresc demo.ul dar isi dau cu parerea.

    • Like 1
  6. Alo.. domnu' bun banat peste tot... eu zic sa lasi la o parte alte aspecte care nu au legatura cu jocul si sa astepti la usa. Pai tu nu stii care e diferenta intre un demo si poze.. si imi vii cu basini ca ai 10 ani de joc? Pai da.i drumul si explica fazele alea daca esti asa de increzator in tine. Eu daca eram in locul tau faceam tot ce pot ca sa iti arat contrariul. Tu ce pusca mea faci? Te iei in gura cu mine? Daca il auzi pe ala acolo de ce pana mea mai aveai nevoie sa vezi damage-ul? Sincer eu cred ca esti redus pentru ca deja intreci orice masura cu prostia aia.

    @ Ai ceva cap daca judeci dupa avatarul meu.. ^_^

  7. Uite aici http://www51.zippyshare.com/v/rEHXdMBz/file.html

    Am 3 chestii de spus:

    - Stii jucatorii inainte sa iese sau care stau pe loc de la 100+ metri , insa cand te intersectezi cu altii nu ii stii. Culmea sau nu, cei intersectati se aud mai tare si clar decat cei care abea schiteaza un sunet de la distanta aia.

    - Este si faza in care dai cap cu un singur glont din mers. Pai sunt esl-isti care nu dau nici cu un incarcator intreg.. daramite tu cu un glont din mers.

    - Mai este faza de la balcon, de jos cand dai tot cu un glont cap insa daca te uiti cu slow tu defapt tragi la aproximativ 1m de el. Cum ajunge tinta pe capul lui numai tu stii.

    * Ca sa urmariti cu slow scrieti in consola host_framerate 0.001 (pentru cine nu stie) - 0.001 = viteza recomandata de slow.

     

    Acestea fiind spuse.. vreau sa ii rog ceva pe cei care isi dau cu parerea (inclusiv tu dizz).

    - Inainte sa va dati cu parerea aiurea pe baza cunostintei/vechimii as vrea sa primesc explicatiile la punctele alea 3. Urmariti cu sunet si atentie la ce am spus eu.

    * Nu dati vina pe bulan pentru ca este irelevant. Bulan-ul nu se manifesta pe toata durata jocului.

  8. Mama ce imi place vrajeala asta cu veteranul sau victima banata peste tot. :D

    Pai bai bunule.. stii cum se spune ca 'prostul nu e prost destul pana nu e si fudul' ? Ai zis ca nu ai vazut ca arata damage.. insa daca aveai asa zisul sunet nu trebuia sa il stii acolo? Sau ma rog de ce aveai nevoie sa vezi damage.ul daca tu il auzisei ca se respawnase?

    Tu nu vezi ca te dai de gol singur.. si asta din cauza ca te.am fortat sa explici fazele alea. Daca dupa tine sunt asa de incompetent cer eu sa fiu sanctionat.. pentru ca oricum o sa raman aici si tot in aceeasi maniera o sa gandesc jocul.

    @Nulli.. nu are rost sa ma bat sa iti explic ceva.

    EDIT:

    @20cm explica aici ce am scris eu mai sus.

    • Like 1
  9. Faza cand se duce jos si trage la cutie nu este wall..se aude clar cand jucatorul ia respawn. La fel as fi procedat si eu, atat timp cat ai radarul de care te poti ajuta sa vezi daca a luat respawn un  inamic sau coechipier. M-am uitat la demo de 3 ori sa fiu sigur ca nu mi-a scapat ceva si pot sa spun ca nu vad wall.

    Stiu ca se aude. Dar el daca il auzea nu crezi ca l.ar fi omorat? De ce se duce si trage doar cateva gloante, vede ca este acolo si apoi pleaca? Oricum sus nu se auzea nimic. Iti spun eu de ce: A realizat ca o sa se dea de gol cu asta si s.a oprit.. desi nici un jucator cu cap nu s.ar opri cand ar vedea clar dmg facut acolo.

    Si mai sunt destule faze care ii sfideaza jocul 'la sunet'.

    - De ce se opreste si asculta numai cand are adversari in fata? La coechipieri nu aude nimic? Se vede in jocul lui ca urmareste radarul cumva? NU.

    Ce logica aveti in voi eu nu pot sa.mi dau seama. Ca sa nu spun ca inainte sa dau record a rupt vreo 2 prin zid care stateau la panda si erau respawnati de ceva timp acolo.

  10. Eu stiu sigur ca te.am banat pe tine. Nu gasesc nici un fel de demo dar iti pot garanta ca te.am banat pentru wall. Posibil sa fi fost altcineva.. insa sunt convins ca am banat un dvilla777.

    Cat despre demo.. ai faze cand parca ii stii si unele cand nu ii stii.

  11. Klu, cum poti sa ii ceri remove cand tu nici nu dai pe server? Cum vine asta?

    - Maniera asta de joc o am si eu. Daca omor undeva 3/4 si cand merg mai in fata nu gasesc nimic e logic ca o sa vina prin spate sau lateral.Sunet nu pare sa aiba pentru ca si eu verific spawn-pointurile de langa mine dupa aproximativ fiecare frag. Poate doar putin acolo incat sa auda dar nu excesiv (casti,sistem tare).

    - Horst, eu nu inteleg o chestie totusi. De ce de aproximativ 1 an toti mai multi pleieri steam on au trasul atat de lejer si precis, dar fara sa controleze reculul? Eu unul nu vad sa controlezi nimic. Tragi de jos in sus rafala rectilinie.

×
×
  • Create New...