Jump to content

Vengador

Membru
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Country
    Romania
  • Gender
    Male
  • City:
    Pascani.
  • Interests
    Box-ul & Manele e veata mea <3

Vengador's Achievements

Membru nou

Membru nou (1/5)

0

Reputation

  1. Dacă ai conexiune broadband, Firefox Mozilla poate fi făcut să se miște cu un mic adaos semnificativ de viteză. 1. Sus, în address bar, scrie about:config și apasă enter. 2. Dacă îți apare un ecran de avertizare apasă pe butonul I"ll be carefull, I promise! 3. Caută în lista acel tabel elementul network.http.pipelining și dă dublu click pe el ca să-i modifici valoarea la true. 4. Caută elementul network.http.proxy.pipelining, dă dublu click pe el și setează-i valoarea la 8. 5. Caută elementul network.http.pipelining.maxrequests și dă-i doar dublu click pe el ca să-i modifici valoarea la true. 6. Apasă oriunde în fereastră click dreapta și selectează New -> Integer.Îţii va cere două valori.Acelea le vei defini ca "nglayout.initialpaint.delay și "0″ (fără ghilimele, bine?) 7. Restartează FireFox și bucură-te de viteză.Acum poți deschide mai multe tab-uri iar browserul se va mișca mai repede.
  2. Deci samsung a plagiat de la apple niste aplicatii sa inteleg, nu?
  3. Exagerezi prea mult cu blur-ul, nu poti spune ca acelasi blur la fiecare avatar da bine, incearca noi combinatii..
  4. Vengador

    Help me !

    Reinstall windows alta versiune daca se poate de ex (wind 7 ultimate,profesional,home premium) si instaleaza driverele corespunzatoare, iar apoi dai install la steam.
  5. La primul nu e cum ai zis tu, am pus stock, l-am redimensionat si gata, am stat aproape 10 minute la el.. Asta e "manopera" cu care ma laud, saracul cinema 4d, si ae+ps. ) Am vrut sa-l pastrez pentru mine, dar eu mi-am facut altul <3 Sa stii ca si la asta am stat 3 min, am pus stock l-am redimensionat si magie. Text nu pun, daca vrei iti pui tu singura, pwp :*
  6. O sa vedem, deja am pus pariu pe Bute.
  7. Nu salvez psd-ul de obicei, iti fac niste lucrari identice si-ti dau psd-ul.
  8. Nick-ul tău: Vengador Prenume: Robert. Vârsta: 16 ani. Locaţia: Pe cs 1.6 ) Ocupaţie: Box. Jocul(rile) preferat(e):cs, samp, si coc. Hobby-urile tale: Samp, gagici si cs. Interese: Vreau sa ajung un boxer renumit. Descriere personala: Sunt un baiat glumet, de treaba, putin nebun )), imi place sa traiesc viata la maxim, clipa in special... etc. De unde ai aflat de Comunitatea Rangfort?: De la boost, era pus acolo printre primele servere. Numele prietenilor aflati în comunitate (dacă există): Nu exista. O frază de sfârşit : Salutare, speram sa ne intelegem.
×
×
  • Create New...