Jump to content

Vengador

Membru
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Vengador

  1. Dacă ai conexiune broadband, Firefox Mozilla poate fi făcut să se miște cu un mic adaos semnificativ de viteză. 1. Sus, în address bar, scrie about:config și apasă enter. 2. Dacă îți apare un ecran de avertizare apasă pe butonul I"ll be carefull, I promise! 3. Caută în lista acel tabel elementul network.http.pipelining și dă dublu click pe el ca să-i modifici valoarea la true. 4. Caută elementul network.http.proxy.pipelining, dă dublu click pe el și setează-i valoarea la 8. 5. Caută elementul network.http.pipelining.maxrequests și dă-i doar dublu click pe el ca să-i modifici valoarea la true. 6. Apasă oriunde în fereastră click dreapta și selectează New -> Integer.Îţii va cere două valori.Acelea le vei defini ca "nglayout.initialpaint.delay și "0″ (fără ghilimele, bine?) 7. Restartează FireFox și bucură-te de viteză.Acum poți deschide mai multe tab-uri iar browserul se va mișca mai repede.
  2. Deci samsung a plagiat de la apple niste aplicatii sa inteleg, nu?
  3. Exagerezi prea mult cu blur-ul, nu poti spune ca acelasi blur la fiecare avatar da bine, incearca noi combinatii..
  4. Vengador

    Help me !

    Reinstall windows alta versiune daca se poate de ex (wind 7 ultimate,profesional,home premium) si instaleaza driverele corespunzatoare, iar apoi dai install la steam.
  5. La primul nu e cum ai zis tu, am pus stock, l-am redimensionat si gata, am stat aproape 10 minute la el.. Asta e "manopera" cu care ma laud, saracul cinema 4d, si ae+ps. ) Am vrut sa-l pastrez pentru mine, dar eu mi-am facut altul <3 Sa stii ca si la asta am stat 3 min, am pus stock l-am redimensionat si magie. Text nu pun, daca vrei iti pui tu singura, pwp :*
  6. O sa vedem, deja am pus pariu pe Bute.
  7. Nu salvez psd-ul de obicei, iti fac niste lucrari identice si-ti dau psd-ul.
  8. Nick-ul tău: Vengador Prenume: Robert. Vârsta: 16 ani. Locaţia: Pe cs 1.6 ) Ocupaţie: Box. Jocul(rile) preferat(e):cs, samp, si coc. Hobby-urile tale: Samp, gagici si cs. Interese: Vreau sa ajung un boxer renumit. Descriere personala: Sunt un baiat glumet, de treaba, putin nebun )), imi place sa traiesc viata la maxim, clipa in special... etc. De unde ai aflat de Comunitatea Rangfort?: De la boost, era pus acolo printre primele servere. Numele prietenilor aflati în comunitate (dacă există): Nu exista. O frază de sfârşit : Salutare, speram sa ne intelegem.
×
×
  • Create New...