Jump to content

20 CM Records

Prime
  • Posts

    1,978
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    21

Posts posted by 20 CM Records

  1. On 2/11/2019 at 2:27 PM, Denisa said:

    UxN19FP.png

    Ae1so4S.png

    YjqBzcp.png

    SbWoP27.png

    1jtY6OJ.png

    GdkpwMw.png

    bi1beYm.png

     

    Îmi pare rău, chiar nu am inspirație la grade.

    Cred ca de o lună am promis că fac niste grade pentru un server și 0 inspirație.

    Oricum ar fi, e mai bine decat nimic :-D. Daca poti sa si mi le urci te rog pe categoria serverului, ar fi super. Mersi frumos !

  2. Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : banner
    Tema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ) : Counter-Strike-Csn-S-Wallpaper-ftmqw-585
    Text principal : Owner, Co-Owner, Veteran, Administrator, Moderator, Vip, Slot
    Text secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) : PASCANI.RANGFORT.RO
    Alte precizari : Doresc ca textul sa fie argintiu. Multumesc anticipat

  3. @x_x Demo-urile pentru aim se fac cu esp-ul off. Pentru wall, apesi tasta R si dezactivezi toate prostiile alea si lasi doar box2 on.  Demo-ul se face de minim 3 runde, doar in cazul in care nu e un aim din ala ciobanesc sa-i sara tinta pe toate gardurile. Fii mai atent pe viitor si ia te rog sa iei in considerare aceste sfaturi.

     

    Ai primit unban, spor la joc.

     

    • Like 1
  4. Eu inteleg ca e frustrant pentru tine faptul ca ai fost prins.Tu stii cum ai jucat, nu stau eu acum sa-ti explic moartea caprioarei,mai poti citi o data ce ti-am scris in cererea precedenta. Dar in fine, discutia degenereaza, iar tie ban-ul nu ti-l va scoate nimeni.

    Topic inchis.

     

  5. Vesnic aceeasi poveste, experienta, skill, eac on, sunet. Mie nu ai ce sa-mi demonstrezi si nu ai ce faze sa-mi explici. Iti postez un demo daca te incanta cu ceva, si sa stii ca ban ul l ai primit ceva mai tarziu (cand m-ai convins in 2 faze ca ai wall), dupa ce ai iesit si ai intrat din nou. Doar ca nu am mai dat stop la demo asa ca daca ai rabdare poti sa astepti si sa te vezi. http://www.girlshare.ro/3490100113.5

    Las topicul deschis daca mai ai ceva de adaugat,dar s ao faci intr-un ultim post. Si sa stii ca eu cand ma plictisesc asta fac, mai dau ban-uri aiurea si fara dovada, ca nah e serverul meu si fac ce vreau pe el.

  6. E rusinos sa joci steam on si sa te mai activezi din cand in cand. Ai incercat tu sa dai impresia ca joci sunet,uneori tragi prin ziduri la misto tu stiind ca nu i nimeni iar alta cand faci kill prin zid, te opresti din tras exact cand trebuie. Te mai lasi sa fii omorat din cand in cand ca si cum nu stiai pozitia playerului.

    Dar vedeti, voi astia care jucati cu wall nu puteti stapani un singur lucru: faptul sa mai aruncati din cand in cand cate o privire prin perete (chiar daca nu urmariti sau asteptati playerii), cat sa va asigurati de pozitia adversarilor. 

    Acum ca ti-am explicat jocul tau cu wall, nu are nicio importanta sa mai postez demo ul (si sa stii ca m-am reuitat de doua ori la el ca sa ma conving de, decizia luata). Ai incercat tu cu aceasta cerere de unban, ca na poate poate

     

    Banul ramane.

×
×
  • Create New...