Jump to content

kokorico

Membru
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

kokorico last won the day on September 3 2018

kokorico had the most liked content!

Profile Information

  • Country
    Romania
  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

446 profile views

kokorico's Achievements

Membru nou

Membru nou (1/5)

4

Reputation

  1. Salut. Cand intru pe server se misca-n poze. Am reinstalat steam-ul si aceeasi situatie.
  2. "Ala nu e motiv de ban, data viitoare daca mai banezi lumea pentru religie / incalzirea globala / etc si nu pentru cod o sa primesti remove." sa-mi fie cu iertare, dar acest comentariu sententios este cel putin neinspirat. o atitudine concilianta era benefica pentru ambii jucatori. daca omoram toti jucatorii/adminii pentru greseli o sa ne jucam 2v2. ca si-n viata, de cele mai multe ori, cel cu care ai avut un conflict iti devine prieten.
  3. sa lasam credinta la locul ei, bine meritat. spunea "un batran invechit in rele- Dacă Dumnezeu nu ar exista, ar trebui inventat". daca ne pierdem insusirile morale, nu suntem decat animale. nu va lasati sedusi de noua propaganda. ce ai scris in reclamatie este foarte adevarat. dar nu gasesc dovada vinovatiei, probabil, ca este undeva la mijloc. Vlad, pari un baiat echilibrat si poti trece peste aceasta nemultumire. sunt convins, daca o sa frecventezi serverul, ca te vei intelege de minune cu nimittz.
  4. "Mai era si riki online, dar el se juca" Scuza-ma pe mine, sevraj, ce sa fac si eu?! chiar m-am mirat cand ai luat ban :). ca si CALE si multi altii, dar in fine, c'est la vie! am o mare nemultumire cu privire la harti, cred ca singura din sirul de clisee prezentate intr-o discutie anterioara. Nu suport hartile: storm, estate, etc. au textura obositoare. am invitat un prieten de ai mei si nu numai, dupa 1 min a/au iesit sau mi-au reclamat faptul ca sunt harti lipsite de calitate. cand nu vezi unde tragi sau te chinui, care mai este farmecul jocului( sa nu mai spun ca unii stau pitulati, dar face parte din joc)? Ok, inteleg, doriti diversitate, dar sunt doua servere. puteti face un program de harti decente(respawn): de_train, ice, aim_map, inferno, awp_garden, byc, de_dust2, cpl_mil( parca), cbble, nuke, aztec, de_dustyaztec etc. O sa-mi argumentati ca nu puteti juca d2 non-stop. 1 de_train, ice, inferno, awp_map si este un program de doua ore. cbble, aim_map, dust2, garden. nuke, snow, cbble, byc... sunt harti jucabile. pe cele mici inveti lupta de aproape, pe cele mari pe cea la departare. ai diversitate, respawn-ul este un server unde inveti sa tragi, unde vii sa joci ca sa te incalzesti pentru un meci( nu cred ca este o incalzire mai buna ca pe snow), nu sa faci scor. ok, scorul este o consecinta a jocului, dar este o iluzie (nu stau sa dezvolt, nu asta este miezul). adry, implica-l pe lenks mai mult :). Blak Pearl ar fi frumos sa te relaxezi, imi pari un tip serios, sa lasi vanatoarea de vrajitoare, nu merita. CALE, sevraj, ar fi frumos sa reveniti pe server, sa faceti o cerere pentru admin si sa participati la saltul calitatii :D.
  5. respectand pe altii te respecti pe tine insuti. Nu persecutati jucatorii, vor evita serverul. Fiti discreti. Degeaba vorba este ca mierea, daca este din otet cu zahar. Nu stam drepti si judecam stramb. Cred ca pe unii i-as fi propus admini si s-au descoperit a fi codati. Dinamica jocului este alta pe respawn, efectiv nu-mi pasa ca pe unu il chinuie codul, chiar nu-l simt in joc, este insignifiant. deschide-ti niste Topicuri: sa votam harti preferate (un sondaj), sa punem pozele si WG, sa propunem admini. La discutii libere: ce mouse folositi, ce setari, cfg, filme, seriale , muzica, documentare. Ce pasiuni avem, putem discuta prin mesaje, sa nu existe ideea de ostentatie. Intalniri, daca sunteti pasionati de cs, eliminati din suspiciuni, legati prietenii si multe alte lucururi frumoase, productive. Sunt harti, poate merg adaptate la server etc. Apropo , la doua, trei harti as juca un fy_ice. Programul de noapte si de dimineata, nu putem juca d2 6vs6. que sera sera
  6. Respectul dintre jucatori este imperios necesar!!! adminul este un jucator
  7. Nick: riki IP: 86.121.78.63 Steam ID: STEAM_0:0:6966613 miercuri seara reinstalasem cs-ul. aveam bind pe toate tastele. ce preocupari au adminii.... nu ma pot conecta pe nici un server( din cauza banului), banuiesc ca trebuie reinstalat. ..adry, bosnea, multumesc pentru unban. sanatate
  8. nu ai ochiul exersat, dar nu-i bai, ai timp sa inveti. m-ai facut de ras acest demo, o futilitate! ai respectul meu pentru post. ai dat dovada de maturitate. altii se ascund in spatele propriilor neputinte.
  9. * Nick : riki * Link GT cu orele jucate : https://www.gametracker.com/player/Riki/89.34.25.31:27015/ * Steam ID (cifre) / YahooID / Skype / Email : STEAM_0:0:6966613
  10. "de unde dovezi clare ? ai faucut un demo, si gata, si inca zici de SS , care nici nu le-ai facut." este o acuzatie lansata de blabla2. cred ca folosesti un tipar rusinos si o pun pe seama impertinentei naivitatii.
  11. esti sigur ca vorbesti despre jucatorul "riki"? eu am primit ban direct, nu am iesit de pe server. cel putin, ceea ce spui este halucinant. se poate verifica in log-uri. chiar am fost dezgustat de acea comanda, fiindca a trebuit reinstalat cs. daca ai dreptate inseamna ca am imbatranit prematur. daca folosesti tertipuri... sa ne fie cu iertare.
  12. Nick: riki IP: 86.121.78.63 Steam ID: STEAM_0:0:6966613 Data si ora : aproximativ 16.00 Adminul care v-a banat : - Dovada : https://www13.zippyshare.com/v/91Qg3TJI/file.html
  13. http://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1572095
×
×
  • Create New...