Jump to content

MaynorSTAR

Membru
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MaynorSTAR

  1. Descriere: Admin chatul se vede colorat,este bun pentru serverele in care se face spam cu mesaje de la he si nu se deosebesc. Descarcare: Aici Nume: Adminchat Versiune: - Instalare: 1. Fisierul adminchat.amxx il puneti in addons/amxmodx/plugins. - Il inlocuiti cu asta. 2. Fisierul adminchat.txt il puneti in addons/amxmodx/data/lang - Il inlocuiti. 2. Intrati in fisierul addons/amxmodx/configs/plugins.ini si adaugati adminchat.amxx Cvar-uri (se adauga in fisierul amxmodx\configs\amxx.cfg): - Comenzi publice (se tasteaza in joc prin apasarea tastei Y):
  2. Descriere: Pe servere full se pune problema mereu de block facut de playeri.Acest plugin face sa poti trece prin coechipieri. Descarcare: Aici Nume: Semiclip Versiune: 1.0 Instalare: 1. Fisierul semiclip.amxx il puneti in addons/amxmodx/plugins. 2. Intrati in fisierul addons/amxmodx/configs/plugins.ini si adaugati deasupra tuturor urmatoarea linie semiclip.amxx Cvar-uri (se adauga in fisierul amxmodx\configs\amxx.cfg): - Comenzi publice (se tasteaza in joc prin apasarea tastei Y): semiclip_enabled 1 - Daca vreti sa opriti pluginul puneti 0 aici. semiclip_teamclip 1 - Daca vreti sa se treaca doar prin coechipieri lasati 1 daca vreti sa se treaca prin toata lumea puneti 2. semiclip_transparancy 1 - Asta este pentru un aspect estetic cand esti la 1-2 m de jucator acesta devine transparent.Daca nu vreti puneti 0
  3. Mie asta imi da eroare de cand ma stiu.Dar poate la unii merge dar site-ul care am postat eu merge sigur la toata lumea.
  4. Autor : MaynorSTAR Versiune : - Descriere : Acest tutorial este despre cum sa compilati un plugin.Multi Owneri se lovesc de treaba asta ca compilerul de pe amxmodx nu merge la toata lumea. Deci Gasiti un .Sma pe net cu pluginul care va trebuie dar nu aveti .amxx Aici este un site pe care poate fi compilat orice plugin si merge fara greseala. Siteul este Aici. Selectati fisieru .sma si dati Compilati iar dupa downloadati pluginul si il puneti pe server.
  5. Descriere: Cand se planteaza bomba apare un mesaj cu un timer in centru jos.Este folositor pentru playeri sa vada cat timp mai este pana explodeaza bomba. Descarcare: Aici Nume: bcd-hudtimer Versiune: 0.2 Instalare: 1. Fisierul bcd_hudtimer.sma il puneti in addons/amxmodx/scripting 2. Fisierul bcd_hudtimer.amxx il puneti in addons/amxmodx/plugins 3. Intrati in fisierul addons/amxmodx/configs/plugins.ini si adaugati deasupra tuturor urmatoarea linie bcd_hudtimer.amxx Cvar-uri (se adauga in fisierul amxmodx\configs\amxx.cfg): - Comenzi publice (se tasteaza in joc prin apasarea tastei Y): - OPTIONAL : Daca doriti sa modificati pluginul pentru serverul dumneavoastra,cautati in bcd_hudtimer.sma urmatoarea linie ShowSyncHudMsg(0, g_msgsync, "C4 TIMER | C4 : %d secunde", g_c4timer); Dupa ce ati gasit linia modificati "C4 TIMER" Cu numele serverului dumneavoastra.
  6. Descriere: Este un amx_who normal numai ca daca vrei sa schimbi grade/accese le schimbi dintr-un fisier tip text document,dupa ce ai schimbat doar salvezi fara a mai fi nevoie sa compilez pluginul iar si sa dai restart la server. Descarcare: Aici Nume: Amx_Who_Reloaded. Versiune: 1.0 Instalare: 1. Fisierul amx_who_reloaded.sma il puneti in addons/amxmodx/scripting 2. Fisierul amx_who_reloaded.amxx il puneti in addons/amxmodx/plugins 3. Fisierul amx_who_reloaded.txt il puneti in addons/amxmodx/configs - .txt - Text Document. 4. Intrati in fisierul addons/amxmodx/configs/plugins.ini si adaugati deasupra tuturor urmatoarea linie : amx_who_reloaded.amxx Cvar-uri (se adauga in fisierul amxmodx\configs\amxx.cfg): - Comenzi publice (se tasteaza in joc prin apasarea tastei Y): -
  7. E un plugin pe care nu l-as recomanda,pe fiecare server pe care am fost am incercat sa bag adminmodels,dar de fiecare data au facut un lag imens.Si serverele nu au fost hostate la firme slabe. Astept un raspuns sa vad daca le-ai testat si sa imi zici daca fac lag.
  8. Nick-ul tău: MaynorSTAR Prenume: Adrian Vârsta: 15 Locaţia: Buzau. Ocupaţie: Liceu Jocul(rile) preferat(e): C.s. Sa:Mp. Hobby-urile tale: Baschet Interese: To be the greatest. O descriere despre tine: Ma Numesc Adrian am 15 ani si locuiesc in buzau,imi place mult sa joc baschet si sa ies cu prieteni in oras.Imi place sa lucrez in amxx,momentan scriptez pentru diferite servere de counter-Strike.SUNT TRUP SI SUFLET PENTRU CULORI. De unde ai aflat de Comunitatea Rangfort?: Mr.Hitman. Numele prietenilor aflati în comunitate (dacă există): Mr.HitmaN. O poză cu dumneavoastră : O frază de sfârşit : "Never Been afraid to fail"
×
×
  • Create New...