Jump to content

LeNks'

Membru
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by LeNks'

  1. Am si eu o nelamurire. I am dat pm lui adry, insa postez si aici ca poate mai sunt persoane in ipostaza mea. Am reintrat in seara aceasta pe server si am realizat ca nu mai am adminul. Am incercat sa ma loghez din nou cu parola, insa degeaba. Am crezut ca mi am lua remove din cauza necunoscuta, fix dupa 2 zile dupa ce am luat up la grad. Insa dupa cateva minute intra un alt admin care s a trezit fara grad. Este o problema la ftp ?! Se pare ca am ramas mai multi fara grade si nu stim de ce.
  2. Cu alte cuvinte, m ai facut un termina, fara viata care sta in cs de dimineata pana seara. Ei bine, tin sa te anunt ca nu este deloc asa. De la activitate de 24/24 pana la sa te doare in gaoz de server, este o mare diferenta. Am zis strict sa mai vedeti si voi de server, nu sa stea fiecare 2 zile non stop pe server. Mai ales ca 1.6 e un joc mort acum. Dar nu prea intelegeti ce vor sa spuna unii.
  3. Oi fi spus eu totul, insa vad ca nu se schimba nimic. :)) Nu stiu ce sa mai zic,ce sa mai fac. Trecem cu vederea si incercam sa nu observam chestiile astea. De ce sa punem noi atata "suflet" cand pe altii nu i intereseaza.
  4. In primu rand, trebuie mai mult interes din partea tuturor. Atat pe forum cat si pe server . Activitatea este egala cu 0, atat a adminilor pe server, cat si peforum (ma repet). Trebuie putina ordine printre grade si mai multe ordine, nu stiu cum sa zic...e totul lasa ma sa te las, totul e "fie ce o fi" si nu este deloc bine . Asta este parerea mea, nu va suparati si nu ma intelegeti gresit. O zi buna !
  5. Pro. Avem nevoi de admini activi si capabili !
  6. * Nick : LeNks' * Steam ID (cifre) / YahooID / Skype / Email : STEAM_0:1:60289163 * Varsta : 18 * Link GT cu orele jucate : https://www.gametracker.com/player/LeNks'/89.34.25.31:27015/ * Motivul cererii de admin : Cand intru pe server, fie ca intru sa ma relaxez putin, fie ca intru sa mi fac un warm, vreau sa joc linistit. De multe ori, intra fie boti care ne spameaza cu reclame, care sunt destul de stresante, fie oameni care au aflat de cod in 2019 si l folosesc pe servere publice, ca atat pot ei. * Ai citit regulamentul ? :  Cele 3 chestii esentiale
×
×
  • Create New...