Jump to content

not.responding

Membru
  • Posts

    528
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by not.responding

  1. Am setat cvarurile , nu e de aici . Deci am 2 servere . Acealsi plugin , aceleasi setari . Pe unul merge bine pluginul pe unul nu . Deci nu e de la plugin si nu stiu de la ce
  2. not.responding

    REZOLVAT

    Server : furien.rangfort.ro Nick : not.responding Grad server : fondator La ce doriţi ajutor? : Deci este vorba de pluginul nademodes ( un plugin care da anumite puteri grenadelor , adica sunt mai multe moduri cand le arunci homing,impact,motion etc. ) . Nu stiu de ce dar nu mai merge modul impact,motion,laser ( impact-cand ia impact cu un zi ar trebui sa explodeze he dar ramane asa pe jos la fel si la laser etc.)nu e de la plugin le-am incercat pe toate , nu e din setari cfg , e de la server dar nu stiu de la ce mai exact . Rog sa ma ajute cineva , in special cine are cunostinte si cine stie pluginul respectiv , Multumesc .
  3. Am un steam cu cs1.6 daca te intereseaza 6 euro paypal
  4. Nick-ul tău: not.responding Prenume: Matei Vârsta: 20 Locaţia: Bucuresti Ocupaţie: Student Jocul(rile) preferat(e): cs , cs go Hobby-urile tale: tenis , fotbal Descriere personala: Sunt un copil , cu toate ca am 20 de ani inca stau sa ma joc cu orele De unde ai aflat de Comunitatea Rangfort?: serverele de top din comunitatea asta v-au dat de gol ) Numele prietenilor aflati în comunitate (dacă există): sunt nou , inca nu au venit cu totii aici O frază de sfârşit : Sper sa fie precum imi doresc comunitatea si sa ne mearga bine )
×
×
  • Create New...