Jump to content

sxlovesrose

Membru
  • Posts

    78
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sxlovesrose

  1. NITELAU data viitoare respecti modelul . E curat ? DA SAU NU?!
  2. Nick admin : warning Motiv: limbaj vulgar fata de colegii lui admini. Sanctiune: remove
  3. Mai aveti tupeu sa faceti reclamatie...a procedat corect. Eu mai las de la mine , vorba aia suntem baieti dar cu unii chiar nu se merita... Reclamatie respinsa ! T/C
  4. RIZON sa-mi lasi steamid lui sa-l banez pana posteaza dupa model .
  5. Deci sa reglam, nu e niciun ghosting daca esti in aceeasi echipa si dupa ce mori il anunti pe steam/ts3/skype ce vrei tu ,unde te-a omorat. Ghosting e atunci cand unul e spec , si te anunta toate pozitiile jucatorilor
  6. From, nici macar nu te-ai uitat la poze , scrie 0 download-uri din 27.10.2015. Primesti un avertisment pentru treaba asta , fiindca dunken trebuie sa se uite! Iar warning data viitoare postezi pe postimg.org!
  7. Acceptat. Încă ceva, nu uita să citeşti şi următoarele topic-uri: comenzi, regulament, reguli de bază. Accesul nu necesită parolă, îţi va fi pus pe SteamID; topic closed.
  8. Comportament ok. ACCEPTAT Încă ceva, nu uita să citeşti şi următoarele topic-uri: comenzi, regulament, reguli de bază. Accesul nu necesită parolă, îţi va fi pus pe SteamID; topic closed.
  9. Ai primit unban , imediat...cand ai de postat un demo iesi de pe server , eram 4vs4 si tu erai spec.
  10. Nick admin : Z3nn Motiv: nu practica forumul(nu se uita la demo+poze) Sanctiune: remove
  11. Bun venit , dar mai calm ... )
  12. Ok , let's wait Z3n to watch these .
  13. Dacă ai prins un jucător codat sau un jucător care foloseşte un limbaj indecent postează aici dovada după modelul următor si vom lua masuri: Nick-ul personal: Nick-ul jucătorului reclamat: Server: Motiv: Dovezi care să susţină cele zise de tine: [print/ demo] Postează doar reclamantul, reclamatul şi membrii staff-ului! Orice reclamaţie neînsoţită de o dovadă este respinsă din start! DESCHIDEŢI UN TOPIC CU NUMELE RECLAMATULUI, DE EXEMPLU : [RECLAMAŢIE] sx<3rose
  14. Se pare ca unii nu practica forumul, deci nu amenint pe nimeni cu remove, dar se pare ca unii chiar nu vreti sa facem treaba . Faceti demo-uri/ss-uri si nici macar nu va uitati ?! Vreti sa ma uit eu in locul vostru ? Daca nu va uitati numai faceti nene nimic. Iar daca un jucator cere demo altui jucator, mai intai verificati-l daca e suspect de ceva si pe urma da-ti demo on sau ss, nu cum se trezeste unu si tipa "Demo on X, sau "fa-i poze lu ala" .
  15. Acceptat. Încă ceva, nu uita să citeşti şi următoarele topic-uri: comenzi, regulament, reguli de bază. Accesul nu necesită parolă, îţi va fi pus pe SteamID; topic closed.
  16. Nu's pozele astea. Trebuie sa ai in stanga jos " ADMINUL TI-a FACUT O POZA"
  17. Ramai cu ban 2 zile pana inveti sa postezi dupa model .
  18. Explica-mi si mie ca's nelamurit la poza asta http://postimg.org/image/cr3ej9qav/df87395b/, jucatorul nu se vede desi iti scrie "Friend powee"
  19. http://rangfort.ro/forum/index.php?/topic/4938-model-postare-demo-poze/ NU STII SA CITESTI?
×
×
  • Create New...