Jump to content

RF*DreamKiller

Membru
  • Posts

    248
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

Profile Information

  • Country
    Romania
  • Gender
    Male
  • City:
    Barlad
  • Interests
    CS 1.6, plimbari indelungate, o bauta cu gasca :)))

RF*DreamKiller's Achievements

Membru avansat

Membru avansat (2/5)

37

Reputation

  1. Multumesc mult pentru sfaturi .In legatura cu portofoliul,il voi updata,am creatii in PC cu gramada.Voi cauta niste tutoriale,daca ai un canal de Youtube cu tutoriale Photoshop,te rog sa mi-l dai prin pm,m-ai ajuta.
  2. I speak english,too.You wanna ask me something?I will answer as fast as I can.
  3. Nume :Viorel Ionut Nick :DreamKiller Vârstă :19 ani. Motiv :Vreau sa fac parte din STAFF-ul de Designer al acestui forum. Adresa de contact :vio_viorel2016(Y!M),vioaravioara100@gmail.com(Google Mail) Timp alocat forumului :Eu zic ca e destul,insa voi marii activitatea. De cat timp lucrezi in Photoshop ? : Nu e o perioada foarte mare,de o luna.Am urmarit cate un tutorial,doua,nu prea am avut timp de YouTube. De ce te-am alege pe tine ? : Doar daca sunt destul de bun.Daca nu,voi incerca sa avansez pana voi ajunge la un nivel destul de mare pentru a fii Designer. De ce doresti Designer? [ Argumenteaza ] : Imi place foarte mult sa lucrez in Photoshop. Experienta [ Creatii ] :Voi pune imaginile direct: Avatare : Banner: Nu stiu cum le spune astora(Cred ca thumbnails) : Edit:La prima poza textul e pixelat deoarece asta este fontul.Un sfat pentru a redimensiona pixelii unui text(ca si pixelii textului banner-ului).Sau o resolutie,ca sa fie pixelii textului mai mici?
  4. 6dcf2b3c0b2c7a80db8fa10e3454de81 -luat. Thanks,SeaWolfy!
  5. Nick:DreamKiller Provenienta:Era un joc pe care l-am jucat in copilarie,cu acelasi nume + ca imi place conceptul de "Ucigasul de vise"
  6. www.youtube.com/watch?v=YLIUw1LVht4

  7. Scuzati ca l-am postat aici,insa sper sa va placa.E primul videoclip de pe canalul de YT.Totul a fost filmat de -csRF*RevCrew(verisorul) si totul a fost editat si publicat pe YT de -csRF*DreamKiller(EU ). Imi cer scuze daca e gresit sa postez un topic de genul aici.Sper sa va placa.
  8. Nu-s eu cine stie ce expert in photoshop,insa imi dau silinta.Astea sunt toate pozele care le-am facut in 2 zile.(Am reinstalat windowsul acum cateva zile,deci n-am avut timp.) : http://imgur.com/biNQVcl http://imgur.com/qudazAx http://imgur.com/IZZ5gIK http://imgur.com/RKwMBx0 http://imgur.com/ULCFQaO http://imgur.com/bXX80Fy
  9. BlackPearl,multumesc de sustinere. ZuZu,ai dreptate,la acest lucru nu m-am gandit.Adica ar fi de folos comunitatii,insa imi era teama sa nu zica cineva : "Ai gradul potrivit pentru a posta"?S-a mai intamplat pe o comunitate,in trecut...dar in prezent,voi fi activ pe comunitatea aceasta.Sper sa avem un succes cat mai mare pe comunitate,sa ne extindem si sa ajungem in varf. @Silviu,multumesc.Inca ai incredere in mine.Persoanele ca tine ma fac sa fiu optimist.
  10. Nume : Viorel Nick : DreamKiller Vârstă : 18 Motiv : Imi place muzica.Ma relaxeaza Adresa de contact : skype=viorelill Timp alocat forumului : 2-5 ore...timpul e dusmanul principal al fiecarui om Ce secţiuni doreşti să moderezi? : TIMP LIBER - DIVERSE -social-Muzica De ce ai ales aceste sectiuni? :Imi place foarte mult muzica. De ce doreşti să moderezi în această comunitate? : Deoarece este o comunitate mare,respectabila si serioasa. Ai mai moderat pe IPB? : Da Ce înţelegi prin "Post hunt"? : Post facut degeaba Ce înţelegi prin "Dublu post"? : un post facut de doua ori. Ce înseamnă "Warez"? : Piratat(ilegal) Ce înseamnă "NSFW"? : not safe for work Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic? : off-topic e un post pe langa subiect,iar post hunt este doar de umplutura,irelevant. Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ? : Vreau sa impart gusturile mele la muzica. Ai citit regulamentul forumului ? : Da. P.S. :Daca vreti,pot posta si cateva topicuri pe zi la sectiunea STEAM-Reviews.Am experienta in Reviews.Doar daca vreti,eu accept sa moderez si acest topic.
  11. Recent am reterminat Half-Life 2.Jocul copilariei .Acum mi-am dat seama ca ar putea sugera un viitor apropiat.Insa nu povestea lui Gordon,ci timpurile grele in care oamenii traiau ca sclavi pentru acei soldati numiti "Zen".Cine stie,poate e un mesaj,trimis printr-un mod subtil. Voi vreti si nota?Poftim nota--> 10,this game was amazing!
×
×
  • Create New...