Jump to content

cTz

Membru
  • Posts

    322
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

Profile Information

  • Country
    Romania
  • Gender
    Male
  • City:
    Texas City

cTz's Achievements

Membru avansat

Membru avansat (2/5)

38

Reputation

  1. cTz

    Bancuri ! / Jokes !

    Ion si Maria faceau dragoste -Ba Ioane , iti miros picioarele 8-| *La care Ion -Bine tu Marie, Miroasele daca te simti bine.
  2. Nume : Andrei H. Nick : cTz Vârstă : 17 Motiv : Păi îmi place mult RangFort, e un forum populat și foarte misto , cred ca m-aș vedea în wa,alături de voi, dacă îmi puteți oferii oportunitatea să vă pot ajuta cu capacitatea, prin capacitate ma refer la cunostințe. Adresa de contact : Y!M asquelexotiq@yahoo.com daca doriți urgent sa da-ți de mine va las în pm nr. de telefon. Timp alocat forumului : Păi vreo 5-6 ore zilnic + sau - -Ce secţiuni doreşti să moderezi? @Magazin online & Social daca se poate amandoua -De ce ai ales aceste sectiuni? #Pentru ca mi se pare ok. potrivite -De ce doreşti să moderezi în această comunitate? #Imi place. -Ai mai moderat pe IPB? #Normal. -Ce înţelegi prin "Post hunt"? #PostHunt-ul este cand postezi de dragul de a face posturi -Ce înţelegi prin "Dublu post"? #Prin dublu-post se intelege postarea a 2 mesaje consecutive. Daca dupa postul tau a raspuns cel putin o persoana atunci daca postezi un alt mesaj acela nu va fii dublu post. -Ce înseamnă "Warez"? #Termenul Warez este o deformare a cuvântului englez wares. De manierǎ generalǎ, un warez este distributia ilegalǎ a unui continut protejat, prin internet sau prin oricare alt mijloc informatic (CD, discheta etc.). Continuturile cele maipiratate sunt programele informatice, jocurile video, muzica si filmele -Ce înseamnă "NSFW"? #NSFW – adică Not Safe For Work… pentru că dacă lucrezi în aceste momente în fața calculatorului într-un birou unde, pe deasupra, navigarea angajaților pe net nu e foarte bine privită de șef, riști să începi să visezi la vacanță pe o plajă tropicală, cu un cocktail în mână și cu burta pe soare, iar dacă ești bărbat, inevitabil... -Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic? #Off-topic este un topic / post facut fara sens adica bine intemeiat dar fara sens. si post hunt este un post facut de dragul postului. -Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ? Pai.. ince nu m-am gandit.. nu imi fac placu ca tiganu apoi sa nu il pot pune in aplicare. -Ai citit regulamentul forumului ? # Da si sunt perfect de acord cu el.
  3. Scuzati-mi x2 post. Dar, acela a fost un cont fals de-a lui not.responding care multi au crezut ca e chiar el. a mai facut odata chestia asta sa fure conturi de admini din moment ce am fost Leader acolo cum as fi putut reactiona si asta a fost acum ceva timp... Si pentru ca am spus " Spart " Nu e un limbaj neadegvat. se poate referii la multe lucruri. Dinou, scuzati x2 post voiam sa-l lamuresc pe Sp1dey Nu l-am injurat. prin "spart" puteam sa ma refer la mai multe... poate ai inteles gresit prin "iesi" ... Nu stiu dar stiu ca a fost mai de mult timp.
  4. Nume : Andrei H. Nick : cTz Vârstă : 17 Motiv : Păi îmi place mult RangFort, e un forum populat și foarte misto , cred ca m-aș vedea în wa,alături de voi, dacă îmi puteți oferii oportunitatea să vă pot ajuta cu capacitatea, prin capacitate ma refer la cunostințe. Adresa de contact : Y!M asquelexotiq@yahoo.com daca doriți urgent sa da-ți de mine va las în pm nr. de telefon. Timp alocat forumului : Păi vreo 5-6 ore zilnic + sau - -Ce secţiuni doreşti să moderezi? @Magazin online -De ce ai ales aceste sectiuni? #Pentru ca mi se pare ok. potrivite -De ce doreşti să moderezi în această comunitate? #Imi place. -Ai mai moderat pe IPB? #Normal. -Ce înţelegi prin "Post hunt"? #PostHunt-ul este cand postezi de dragul de a face posturi -Ce înţelegi prin "Dublu post"? #Prin dublu-post se intelege postarea a 2 mesaje consecutive. Daca dupa postul tau a raspuns cel putin o persoana atunci daca postezi un alt mesaj acela nu va fii dublu post. -Ce înseamnă "Warez"? #Termenul Warez este o deformare a cuvântului englez wares. De manierǎ generalǎ, un warez este distributia ilegalǎ a unui continut protejat, prin internet sau prin oricare alt mijloc informatic (CD, discheta etc.). Continuturile cele maipiratate sunt programele informatice, jocurile video, muzica si filmele -Ce înseamnă "NSFW"? #NSFW – adică Not Safe For Work… pentru că dacă lucrezi în aceste momente în fața calculatorului într-un birou unde, pe deasupra, navigarea angajaților pe net nu e foarte bine privită de șef, riști să începi să visezi la vacanță pe o plajă tropicală, cu un cocktail în mână și cu burta pe soare, iar dacă ești bărbat, inevitabil... -Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic? #Off-topic este un topic / post facut fara sens adica bine intemeiat dar fara sens. si post hunt este un post facut de dragul postului. -Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ? Pai.. ince nu m-am gandit.. nu imi fac placu ca tiganu apoi sa nu il pot pune in aplicare. -Ai citit regulamentul forumului ? # Da si sunt perfect de acord cu el.
  5. Contra! Vrei sa stii de ce? Uite de ce 1. Nu ai un blur 2. Creaza-ti propriul blur pe care sa te bazezi si sa nu il tot schimbi . fa ceea ce-ti place 3.Daca esti incepator atunci sigur nu ai fonturi mi se pare. 4. www.dafont.ro Poftim ! fonturi de text sa le folosesti! Descarci . dezarhivezi cauti in start "Fonts" Si bagi acolo ce ai dezarhivat! Sper ca te-am ajutat! Deci #Contra ramane! Mult noroc.
×
×
  • Create New...