Jump to content

Ferentari

Membru
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Country
    Romania
  • Gender
    Male

Ferentari's Achievements

Membru nou

Membru nou (1/5)

0

Reputation

  1. Nume : Mihai Nick : Ferentari Vârstă :14 Motiv :well, o sa fiu sincer. vreau sa rezolv cererile din sectiunea de design Adresa de contact :mihai.balan26 ( skype) Timp alocat forumului :3-4 ore in timpul saptamanii si 5-6 in weekend De cat timp lucrezi in Photoshop ? : 2-3 luni De ce te-am alege pe tine ? : Pentru ca va pot cumpara un ghetou in ferentari . Sincer nu prea aveti un motiv pentru a ma alege, probabil prin lucrarile mele dar in proportie de 90% sunt sigur ca nu voi fi acceptat. De ce doresti Designer? [ Argumenteaza ] : Pentru a-mi exprima arta plina de imagantie pe acest minunat forum :~) :~) :~) Experienta [ Creatii ] : http://rangfort.ro/forum/index.php?/topic/26393-portofoliu-ferentari/ http://imgur.com/a/QR66s http://imgur.com/dxgiXPJ P.S - le-am uploadat pe imgur pentru ca erau prea mari, niste creatii mai vechi de ale mele. Stiu ca acel smudge sign cu nida e cancer, a fost primul meu smudge. Si fontul de acolo e cancer, eram la inceput. P.S 2 - N-am post-uri pentru ca vreau sa fiu activ doar la sectiunea de design P.S 3 - Daca vreti sa aflati mai multe despre mine -> http://rangfort.ro/forum/index.php?/topic/26398-prezentare-ferentari-that-shit-shound-weird-af/#entry173948
  2. Sounds* Nick-ul tău:Ferentari Prenume:Mihai Vârsta:14 Locaţia:Bucuresti/Ferentari Ocupaţie:Elev Jocul(rile) preferat(e):CS Go Hobby-urile tale:Fotografia, Muzica Interese:In mare parte photoshop-ul Descriere personala:Descriere personala, hm ?Ok, vedeti unde stau deci probabil ati dedus si ce etnie sunt,unfortunately pe la 2-3 ani am dat de internet... si asta m-a facut sa vad lumea cu totul altfel si sa am cu totul alte conceptii fata de familia mea.De la vreo 11 ani, cred am ajuns sa imi urasc rasa,o adunatura de inapti in orice punct de vedere,''smecheri'' and so on.. deci de la 11 ani am devenit anti-social, mai mult anti-idioti..In concluzie, internetul m-a maturizat, cand stateam si vedeam copii de varsta mea, jucandu-se si vorbind de barbie and shits... eram ceva gen : ''ce e gresit cu ei''. In concluzie : Sunt un adolescent cu 2 fete ( ii puteti spune asa) in fata ''societatii'', incerc sa par ca sunt ca ei, si ii inteleg. Si in fata adevarateai societati, sunt eu. Imi place muzica soul,indie rock, putin pop ( nu romanesc,in orice caz) si rap-ul romanesc ne comerical. Cam atat despre mine De unde ai aflat de Comunitatea Rangfort? reclama pe facebook Numele prietenilor aflati în comunitate (dacă există):- O frază de sfârşit :Nu judeca o carte dupa coperta.
  3. Salut, asta e primul meu post pe rangfort. Ma numesc Mihai, sunt din Ferentari ( de aici si numele ), lucrez de 1-2 luni in photoshop, dar n-am facut avatare/semnaturi pentru forum-uri, dar va trebuie sa fac cateva si sa le pun aici. Sper sa ne intelegem : http://imgur.com/a/QR66s Le-am uploadat pe imgur pentru ca sunt prea mari, astept sfaturi cancerul ala de smudge si cea cu Ilie's vlogs au fost primele mele creatii. Si da, stiu sa lucrez cu blur-ul, sharpen-ul and so ever. Update 1 :
×
×
  • Create New...