Jump to content

CURCU

Membru
  • Posts

    576
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

Profile Information

  • Country
    Romania
  • Gender
    Male
  • City:
    Paşcani

CURCU's Achievements

Veteran

Veteran (3/5)

247

Reputation

  1. Se baga altcineva ? Julia , Macit Arcaoglu , etc. Oricine ! STOCKUL ESTE ACESTA :http://shadyyart.tum...st/146209434608
  2. Random tumblr Care e mai fain ? <3 v1 - v2 -
  3. Numele celui pe care îl provoci: Hush + zeuking Text: Fiecare ce doreste , battle , summer orice ! Dar obligatoriu sa aiba si rangfort.ro Tipul lucrării (semnătură/avatar/banner/userbar/logo): Avatar Tema lucrării: Tattoo Girl - http://shadyyart.tumblr.com/post/146209434608 Dimensiune: 150x250 Finalizare (voturi): 5 pe lucrare sau 15 in total ! Alte aspecte: Bafta ! Lucrarile la JULIA !
  4. Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : Semnatura text. Tema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ) : Am zis mai sus. Text principal : CURCUU Text secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) : www.rangfort.ro Alte precizari : SA FIE CLAR , NU EXISTA DOAR 2-3 DESIGNERI PE ACEASTA COMUNITATE , VREAU O LUCRARE DE LA FIECARE !!! Si sper ca nu va treziti sa dati lock dupa 2-3 creatii ! Link de la ultima cerere: Nu am !
  5. CURCU

    Cerere semnatura

    Accept warm,daca este nevoie , dar te rog fratele meu nu mai da lock poate vor si altii sa raspunda ! AM VAZUT LA ATATEA CERERI DAI LOCK DA NU FACI O CREATIE !
  6. Pot sa ma bag eu ?! Vad ca respectivul nu a raspuns . Daca da lucrarile merg la JULIA !
  7. Si te-am prins cu rip - ul . Ai 24 de ore sa postezi psd la V1: deoarece are blur , tot , tot , tot identic ca lucrarea lui usage. Oricum ai sa aduci psd deoarece este din pack-ul lui usage sau LORD EDWARD DE PE IND !!! Pot aduce dovada cu pack-ul ! Acel pack a fost candva pe www.cs1.ro !
  8. Deci chiar nu va mai suport , nu mai comentati daca nu stiti ce e la camera GFX . Unii mai au probleme / viata personala / examene etc. , nu suntem sclavii vostri sa facem la ce ora vreti , oriunde vreti avatare , semnaturi etc. . Noi am aplicat pentru grad din placere , dar daca voi ne tratati ca niste "0 barati" nu meritati nimic . Bafta !
  9. 2XPOST , Edit by doc.
  10. Da terminate cu t/c-urile astea , omul nu a ales ! O sa revin si eu nu am rezistat sa nu comentez !
  11. Nu e vina noastra ca nu stii sa dai un amarat de bump topic / UP ! Nu voi inchide cererea , vei astepta pana ti se va raspunde .
  12. De mult nu am mai postat ;
  13. CURCU

    Cerere Banner

    Te rog sa uploadezi pe imgur.com / postingimg.org deoarece nu este sigur sa descarcam noi imaginile , se pot ascunde multe in urma acelor fisiere
×
×
  • Create New...