Jump to content

CURCU

Membru

Community Reputation

247 Excellent

About CURCU

 • Rank
  Veteran

Contact Methods

Profile Information

 • Country
  Romania
 • Gender
  Male
 • City:
  Paşcani
 1. Se baga altcineva ? Julia , Macit Arcaoglu , etc. Oricine ! STOCKUL ESTE ACESTA :http://shadyyart.tum...st/146209434608
 2. Random tumblr Care e mai fain ? <3 v1 - v2 -
 3. Numele celui pe care îl provoci: Hush + zeuking Text: Fiecare ce doreste , battle , summer orice ! Dar obligatoriu sa aiba si rangfort.ro Tipul lucrării (semnătură/avatar/banner/userbar/logo): Avatar Tema lucrării: Tattoo Girl - http://shadyyart.tumblr.com/post/146209434608 Dimensiune: 150x250 Finalizare (voturi): 5 pe lucrare sau 15 in total ! Alte aspecte: Bafta ! Lucrarile la JULIA !
 4. Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : Semnatura text. Tema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ) : Am zis mai sus. Text principal : CURCUU Text secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) : www.rangfort.ro Alte precizari : SA FIE CLAR , NU EXISTA DOAR 2-3 DESIGNERI PE ACEASTA COMUNITATE , VREAU O LUCRARE DE LA FIECARE !!! Si sper ca nu va treziti sa dati lock dupa 2-3 creatii ! Link de la ultima cerere: Nu am !
 5. CURCU

  Cerere semnatura

  Accept warm,daca este nevoie , dar te rog fratele meu nu mai da lock poate vor si altii sa raspunda ! AM VAZUT LA ATATEA CERERI DAI LOCK DA NU FACI O CREATIE !
 6. Pot sa ma bag eu ?! Vad ca respectivul nu a raspuns . Daca da lucrarile merg la JULIA !
 7. Si te-am prins cu rip - ul . Ai 24 de ore sa postezi psd la V1: deoarece are blur , tot , tot , tot identic ca lucrarea lui usage. Oricum ai sa aduci psd deoarece este din pack-ul lui usage sau LORD EDWARD DE PE IND !!! Pot aduce dovada cu pack-ul ! Acel pack a fost candva pe www.cs1.ro !
 8. Deci chiar nu va mai suport , nu mai comentati daca nu stiti ce e la camera GFX . Unii mai au probleme / viata personala / examene etc. , nu suntem sclavii vostri sa facem la ce ora vreti , oriunde vreti avatare , semnaturi etc. . Noi am aplicat pentru grad din placere , dar daca voi ne tratati ca niste "0 barati" nu meritati nimic . Bafta !
 9. 2XPOST , Edit by doc.
 10. Da terminate cu t/c-urile astea , omul nu a ales ! O sa revin si eu nu am rezistat sa nu comentez !
 11. Nu e vina noastra ca nu stii sa dai un amarat de bump topic / UP ! Nu voi inchide cererea , vei astepta pana ti se va raspunde .
 12. De mult nu am mai postat ;
 13. CURCU

  Cerere Banner

  Te rog sa uploadezi pe imgur.com / postingimg.org deoarece nu este sigur sa descarcam noi imaginile , se pot ascunde multe in urma acelor fisiere
×
×
 • Create New...