Jump to content

FURTUNA PE # BOSFOR

Membru
  • Posts

    130
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

Profile Information

  • Country
    Romania
  • Gender
    Male
  • City:
    Calarasi

FURTUNA PE # BOSFOR's Achievements

Membru avansat

Membru avansat (2/5)

19

Reputation

  1. Nu te recomand, un user din aceasta comunitate a fost tepuit de catre tine , si am ideea ca acest cont pe care il vinzi este al lui . Post Sanctionat: Post hunt BENY! nu a fost adaugat in lista de scam si nu poti veni cu astfel de afirmatii fara dovezi clare.
  2. - stock ? Lucrezi impecabil nu am ce sa spun , kw .
  3. Denumirea piesei (Autor + Titlu ) = Cleopatra Stratan - Deschide usa crestine Link catre aceasta :
  4. Exista butonul "BUMP THIS TOPIC" Posturile necesare nu le ai . Activitatea consta in activitate cat mai mare nu in 5-6 topicuri in sectiunea respectiva ! Nu am voie , dar sper ca "staff-ul" sa asculte cele spuse ! CONTRA . Iti puteai exprima parerea printr-un PM.
  5. Se poate da T/C am ales . Multumesc tuturor pentru efortul depus .
  6. Iti ofer eu pretul de 7 euro ? Daca doresti ?
  7. Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : Avatar Tema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ) : Iarna , alege-ti voi Text principal : Furtuna Text secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) : Rangfort Alte precizari : Nimic Dimensiuni avatar ( 150 x 250 SAU 150 x 300 ) : 150x250
  8. Daca esti interesat de ceva mai ieftin , te rog sa arunci o privire aici http://rangfort.ro/forum/index.php?/topic/26668-rangfort-steam-de-vanzare/ .
  9. Costurile sunt automate , daca tu ai 4G , dar nu cred ca vei consuma 4GB net in 4 ore , in functie de traficul de internet . R: Da poti face cost oricand ! Nu cred ca ai un abonamenet nelimitat de net !
  10. Mi-e unul imi plac creeatiile tale , foarte frumos , poate pe parcurs te astept cu un cadou . Mersi , keepwork.
×
×
  • Create New...