Jump to content

GHoSTV!

Membru
  • Posts

    134
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GHoSTV!

  1. GHoSTV!

    REZOLVAT

    Server : LSD.Rangfort.ro Nick : Ghost Grad server : fondator La ce doriţi ajutor? : nu mai imi merg unele comenzi. Nu mai merge amx_say si cand scriu cu y@ / y@@ nu apar mesajele. Ceva ideei? Si scriu si cu verde si nu stiu de ce ca si admin . Nu am pus niciun plugin eu.
  2. Nume : Ghost! Versiune : no team flash Descriere detaliata : vreau si eu un no team flash bun.
  3. GHoSTV!

    REZOLVAT

    Rezolvat. Se poate da T/C!
  4. GHoSTV!

    REZOLVAT

    Imi apare doar log-ul banurilor (care imi aparea si inainte )dar logul normal cu chat si comenzi si tot nu apare.
  5. GHoSTV!

    REZOLVAT

    2.Pluginurile respective nu exista in addons/amxmodx/plugins . Nu am pluginurile ai idee de unde le pot lua??
  6. GHoSTV!

    REZOLVAT

    Server : LSD.RANGFORT.RO Nick :GHOST Grad server : fondator La ce doriţi ajutor? : nu pot sa vad logs . Imi da erorile astea: 11/27/2015 - 21:16:39: Info (map "fy_snow") (file "addons/amxmodx/logs/error_20151127.log") L 11/27/2015 - 21:16:39: [AMXX] Plugin file open error (plugin "bcd_hudtimer.amxx") L 11/27/2015 - 21:16:39: [AMXX] Plugin file open error (plugin "ad_manager2.amxx")
  7. " Nu lucrez , nu-mi ocup timpul cu nimic " - putin cam trist. Trecem peste parerile subiective Cu ce ai scris mai sus pe final, chestia cu donatia mi se pare o totala lipsa de bun simt si pe langa asta o nesimtire. Ai zis ca precizezi acest lucru pentru a influenta dar mie mi se pare ca chiar asta INCERCI faci. NU stiu daca am dreptul sa comentez aici fara grad dar imi asun responsabilitatea( daca trebuie warn il primesc cu drag ) dar #contra.
  8. Nume : Plugin de ban Versiune : nu stiu Descriere detaliata : vreau un plugin de ban amx_addban "Steam id/valve id" timp amx_Addban ip timp amx_banip "steam id/valve id" timp amx_banip ip timp Steam id sa se adauge in ghilimele.
×
×
  • Create New...