Jump to content

kaHLua

Membru
  • Posts

    121
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Country
    Romania
  • Gender
    Male
  • City:
    Alba Iulia

kaHLua's Achievements

Membru avansat

Membru avansat (2/5)

16

Reputation

  1. Am eu CS1.6 steam account, dar accept doar paypal/paysafe.
  2. kaHLua

    Schimb STEAM

    Am rezolvat, se poate da topic closed !
  3. kaHLua

    Schimb STEAM

    Salut, dupa cum spune si titlul, vand un steam cu CS1.6 + Left 4 Dead 2 + CS:GO (vac banned) + GTR Evolution + Alte jocuri pe un cont de steam cu CS1.6 + CS:GO (mai multe ore jucate pe CS:GO). Schimb si pe cont CS:GO + CS1.6 + mai multe jocuri (jocuri bune), un cont de LOL level 30 (50 campioni / 10 skinuri / etc) + eventual steamul de mai sus. Pentru mai multe detalii lasati mai jos reply sau aveti datele de contact : Y!M: tiucagabi Skype: llg_torque
  4. I speak English too, at the school i am on TOP, i like very much this language, and into the future, i want to use this language into study. If is here someone, with can i talk, in english, please PM, i like this
  5. Am eu, pretul fix 25 lei paysafe. Dami PM daca te intereseaza.
  6. Oameni dragi, ce activitate poti sa ai daca nu ai moderator ? Sa fac doar post-hunt ? Sunt anunturi, daca nu sunt interesat de ele, de ce sa fac "activitate" ? Acum am SHOP in acea sectiune si 100% ii acord multa atentie sectiunii, ma uit peste tot ce este nou, asa pot verifica continuturile topicurilor si sa imi fac treaba de Moderator.
  7. @BlackPearl, respect parerea ta, insa am spus mai sus de ce nu am avut activitate, adica tot acolo doresc sa ma ocup, dar daca postez la alte topic-uri primesc warn pentru post-hunt. EDIT: Astept decizia finala, nu mai postez aici, pentru a nu se interpreta gresit.
  8. Nume : Gabi Nick : kaHLua Vârstă : 18 (spre 19) Motiv : Doresc sa ajut aceasta sectiune si sa activez, deoarece ma atrage acest subiect. Adresa de contact : tiucagabi@yahoo.com Timp alocat forumului : In fiecare zi, peste 3 ore. Ce secţiuni doreşti să moderezi?: Magazin online. De ce ai ales aceste sectiuni?: Imi place aceasta sectiune si am experienta in acest domeniu. De ce doreşti să moderezi în această comunitate?: Imi place aceasta comunitate foarte mult, useri foarte de treaba cu un staff exceptional. Ai mai moderat pe IPB?: Da. Ce înţelegi prin "Post hunt"?: Post-huntul se refera la "dragul" de a face posturi pentru a-ti creste numarul postarilor, fara a prezenta un interes pentru topicul respectiv, sau a nu fi admis postarilor in zona respectiva. Ce înţelegi prin "Dublu post"?: Dublu post inseamna cand un user posteaza 2 mesaje consecutive, fara a da "edit" la post-ul precedent. (in cazul unei adaugari,modificari,etc) Ce înseamnă "Warez"?: Pe scurt, piraterie, fara a avea drept asupra continutului respectiv. Ce înseamnă "NSFW"?: Inseamna "Not for safe work" (+18) Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic?: Diferenta dintre ele se refera la continului postului (post-hunt pentru dragul de a face posturi iar off-topic, a fi in afara subiectului) Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ?: Doresc sa mentin o atitudine corespunzatoare in cadrul sectiunii, sa nu se faca abateri, sa nu se cauzeze certuri, respectiv totul sa fie intr-o maniera corespunzatoare. Ai citit regulamentul forumului ?: Da, desigur, si sunt in totalitate de acord cu el. *Doresc sa fac doar o precizare, nu am facut mai multe posturi in aceasta sectiune (de exemplu in alte topicuri) deoarece doar cei din cadrul sectiunii au dreptul de a posta, nu am vrut sa fac un post-hunt pentru a risca warn-uri. Multumesc frumos, o zi buna !
  9. kaHLua

    Cumpar

    Salut, am eu daca esti interesat ! Contacteaza-ma aici pe forum, yahoo messenger (tiucagabi) sau skype (llg_torque).
  10. Poti te rog sa pui inca o data pozele? As fi interesat, daca as si vedea contul. Nu merg pozele sa le vezi.
  11. kaHLua

    YouTube !

    Daca vreti, un mix chillstep, pentru jocuri sau relaxare https://youtu.be/07u3d84AueM
  12. kaHLua

    Bancuri ! / Jokes !

    DOI BETIVI IESIND DINTR-O BERARIE: - BA, AM UITAT SA MA PIS! - NU-I NIMIC, TE INVAT EU.
  13. Spider-man si cei din Galactik Football (eroii sportului) - copilaria mea !
  14. Welcome and enjoy rangfort !
×
×
  • Create New...