Jump to content

ReidLos

Membru
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

Profile Information

  • Country
    Romania
  • Gender
    Male

ReidLos's Achievements

Membru nou

Membru nou (1/5)

2

Reputation

  1. Cand ti-am zis ca intra Hades sa faca alegeri pentru ca asa se stabilise dinainte, n-ai inteles. In clipa in care mi-ai zis "Bine fwtuti gatu' matii, il las pe el", ai zburat. Aduti aminte ca nici nu erai pe server cand m au rugat baietii sa vin sa i 'adminez' ca nu aveau admin si ai tupeu sa vi aici si sa vinzi gogosi, lesinatura de om. Invata sa vorbesti si daca esti ales joci, cand 11 decid cine face alegeri si te bagi tu ca esti praslea cel voinic. Intradevar am incercat sa te pun spectator ca am crezut ca esti om sa intelegi, esti ales, joci dar sa ne iei pe restu' la rost ca vrei tu sa faci alegeri, sub ce pretext cand deja se stia cine face alegeri. Inca odata, as rabufnii aici si te-as lua la...multe alte dulcegarii dar nu se merita.
  2. ReidLos

    Unban | Rezolvat

    O luam invers ca vad ca nu intelegi, eu vin cu cineva pe server si incepe si-si bage pwla in tot serveru' ca el e' nu stiu cine. El nu s-a injurat cu NOI, el ne-a injurat pe NOI si l-am dat afara. La spectacolul facut de ala te ai alaturat si tu fara sa vrei, tu l-ai adus, ai mai jucat cu noi si n-au fost probleme, nu-ti da de gandit?! Puteai sa vb. frumos, fara circ, era altceva.
  3. ReidLos

    Unban | Rezolvat

    Ai venit intre noi, astia de jucam seara de seara si ai fost bine venita. Totul pana cand maimuta pe care ai adus-o a inceput sa injure in stanga si in dreapta si i-am zis cu frumosu' sa se potoleasca, cu totii, si tie ti-am zis sa-l potolesti pe lingau ca tu l-ai adus pe server. Acum ca tu continui sa jignesti, arata ce potential ai tu si e aiurea, cum ar fi sa intru eu la cineva pe mix, sa fie 9-10 acolo si sa incep sa-i injur pe toti. Ar fi urat! Am vazut si reclamatia ta care nu'si are rostu', din punctu' meu de vedere, daca mananci un cac@t, asumati-l. Tu l-ai mancat pe tot, inca ai urme la gura si acum ai venit aici sa te scuzi cum ca nu ti-a placut, vorbesc metaforic.
  4. Scuze pentru titlu', trebuia sa pun [Cerere admin]. M-am pripit :/ Nick-ul tău: ReidLos Vârsta: 26 SteamID: STEAM_0:0:19309799 Serverul pe care vreau admin: mix.rangfort.ro Fac parte din grupul de Steam RANGFORT MIXERS şi mi-am invitat toţi prietenii?: Da Dovada invitaţiei trimise: (PrintScreen) Am luat la cunoştinţă regulamentul?: Da, l-am citit in aplicatia lui Mosu'.
×
×
  • Create New...