Jump to content

RPaul

Membru

Community Reputation

8 Neutral

About RPaul

 • Rank
  Membru nou

Profile Information

 • Country
  Romania
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

372 profile views
 1. FREE GAMES: Gunstar Heroes Renegade Ops Viking: Battle for Asgard Link: http://www.makewarnotlove.com/results-final.php Derulati pana la Redeem Prize si introduceti adresa de email. O sa primiti jocurile dupa 24 de ore. !!! Edit: Woodle Tree Adventures Link: https://www.hrkgame.com/ Derulati pana la giveaway si Get Game. Trebuie sa va logati cu contul de Steam. Daca tot am luat jocuri de aici sa va mai las si eu cateva. Cred ca de pe HRK am castigat cele mai multe pana acum. Asa ca va recomand sa fiti ochi si urechi la el, din cate am vazut au cate un giveaway in fiecare saptamana, poate chiar mai repede, eu am luat deja 3 jocuri de la ei in mai putin de 2 saptamani (cred).
 2. FREE GAME : The Deer Link: https://www.hrkgame.com/ Derulati pana la Giveaway, Click Get Game
 3. RPaul

  Invitatii Gameminer

  1a1fb9169b05aff01979a3f7e5e5fb44 -luata, merci Cod nou: 294516aa1d8e92cb3ad20eb8dc6b61d2
 4. RPaul

  REZOLVAT

  Ce iti scrie in consola dupa ce dai connect?
 5. RPaul

  [TUTORIAL] SS-uri

  Faceti si voi ceva mai bun decat un copy-paste. Pozele nu se salveaza de la win7 in coace decat daca rulezi Counter Strike-ul as an administrator. (vorbesc de cele mai multe variante ale Cs-ului, sau din cate am incercat eu pana acum, niciuna nu salveaza ss daca nu e Run as an administrator. Pentru asta: Click dreapta pe icon-ul Cs-ului -> Properties -> Compatibility -> Aici, ultima casuta trebuie bifata, cea cu "Run this program as an administrator" -> Apply. Voila. PS: Copy-paste oricine stie, dar cand e vorba de subiectele de la support nu se apropie nimeni. Macar o sursa era frumos.
 6. RPaul

  REZOLVAT

  Salut, stie cineva cum pot sa fac ca toate astea: 02/02/2016 - 21:13:39: "brutall<4><STEAM_x><TERRORIST>" killed "Schrodingen<5><STEAM_x><CT>" with "ak47" 02/02/2016 - 21:13:40: World triggered "Round_Start" 02/02/2016 - 21:13:46: "Schrodingen<5><STEAM_x><CT>" killed "brutall<4><STEAM_x><TERRORIST>" with "m4a1" 02/02/2016 - 21:13:46: Team "CT" triggered "CTs_Win" (CT "8") (T "2") 02/02/2016 - 21:13:46: World triggered "Round_End" 02/02/2016 - 21:13:49: "brutall<4><STEAM_x><TERRORIST>" killed "Schrodingen<5><STEAM_x><CT>" with "ak47" sa nu mai apara in logs? Imi umple logurile si consola si nu mai pot sa gasesc/vad nimic. Vreau sa nu se mai salveze fiecare kill si nici In ce echipa intra playerii, cand incepe runda, si toate astea... Pana acum nu se salvau dar am refacut serverul de la 0 si m-am ales cu asta... Nu imi dau seama ce le "provoaca" . ! Astept doar raspunsuri pertinente. O sa am grija sa fiti sanctionati ca atare in caz de posthunt/offtopic. Merci. PS1: ml_logdetail e 0... cand era activ se vedea fiecare atac... ma bucur ca am scos macar aia... Ca imi facuse qconsole de cativa gb in cateva ore. Acum cred ca il face in cateva zile, in ritmul asta. PS2: Am pus x in loc de STEAM ID-uri. EDIT: Buna treaba cu supportul pe forum. Am rezolavt, se poate da TC.
 7. RPaul

  CERERE PLUGIN

  Ar fi fain sa il posteze cineva. Si sa ne spuneti si daca are ceva reclame prin el. Cei cu probleme cu botii, puteti rezolva asta si multe alte exploituri cu HLDS-Shield. Pune un alt MOTD, pe care nu stiu cum poti sa il schimbi, dar poti dezactiva asta pierzand una din functile pluginului. Dar e cel mai ok din cate am testat pana acum. Cam asa arata o mica parte din log-ul lui. Si isi face treaba foarte bine. Recomand. Alte pluginuri il lasa sa se conecteze si dupa le da kick, sau ban. Asta nu ii lasa de loc. Inca nu stiu daca deconecteaza si playeri legitimi, nu am avut timp sa ma uit si nu am avut plangeri, sper ca nu.
 8. RPaul

  CERERE PLUGIN

  Din cate stiu eu inca nu este un asemenea plugin. Daca hostul nu are ceva protectie nu ai ce sa le faci inca... Sau daca altcineva are mai multe informatii, ascult. Si eu am problema asta. Plus ca toti botii fac reclama la acelasi server.
 9. RPaul

  [ Prezentare ] Deveith.

  Cum esti tu student la 17 ani?! De la cati 5 ani ai mers la scoala?
 10. Connect Med.Rangfort.Ro

×