Jump to content

hecate

Membru
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Country
    Romania
  • Gender
    Male

hecate's Achievements

Membru nou

Membru nou (1/5)

5

Reputation

  1. Accept. Revin cu lucrarea cel tarziu maine dimineata.
  2. Blurul este frumusel, nu foarte fain, dar textul e la pamant. Daca stii sa pui un gradient si shadow amarat, nu inseamna ca esti profesionist. Baga tutoriale tatica, ca ai nevoie mare, mai mult decat mine.
  3. Si motivul snake? Pentru ca esti ti-am comentat la portofoliu, pentru ca esti paralel cu ps-u? #EDIT. Alt ofticat paralel care vine cu contra. Frate, suferi , du-te in alta parte. Cea mai slaba lucrare a mea e mai buna decat a ta. Si degeaba ai si 5 ani experienta in photoshop daca esti mai paralel decat sinele de la calea ferata.
  4. Blur frumos, nu imi place aproape deloc text-ul. Simplu, fara efecte.KW! Uite cine comenteaza ca e profesionist. Nu stii sa bagi nici macar un amarat de shadow pe text, ce sa mai vorbesc despre alte efecte. Daca bagi un amarat de stroke nu inseamna ca esti profesionist in text. Si ce-i cu bluru asta?Mai mult strica imaginea.Nici nu iti dai seama ca e blur. doar font, atata tot.Si inca alb pe alb.Minte de expert in photoshop.\ Cu text-ul asta de 2 lei ce e? Blur oribil, strica toata imaginea, text-ul deabea iti dai seama ca e, dupa ce mai e si doar font cu culoare simpla. Cand vei stii sa faci un text amarat, atunci sa vii sa imi comentezi mie. EDIT. Ai si cateva cu text cat de cat frumos, cea mai faina e cea de la battle, cu baiatu ala.
  5. Nume : Moga Inocentiu Nick : hecate Vârstă : 16 Motiv : Sa pot raspunde la cererei. Adresa de contact : ino̲ stelistu2009 Timp alocat forumului : 4,5 ore De cat timp lucrezi in Photoshop ? : aproape 1 an. De ce te-am alege pe tine ? : O sa fiu activ, si am experienta. De ce doresti Designer? [ Argumenteaza ] : Ca sa pot raspunde la cereri, adica sa ajut membrii. Experienta [ Creatii ] : aici sunt cele mai bune creatii de-ale mele link portofoliu http://rangfort.ro/forum/index.php?/topic/32298-portofoliu-hecate/#entry219847
  6. Frumos ca intotdeauna domnu TURK. KW, lucrezi excelent.
  7. lucrarile nu sunt in ordinea in care au fost create. asta e tot ce am gasit fara reclama.
×
×
  • Create New...