Jump to content

Moogle

Membru
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Country
    Romania
  • Gender
    Male

Moogle's Achievements

Membru nou

Membru nou (1/5)

3

Reputation

  1. Ce sa iau grad ma? Am facut cerere de designer, am facut activitate cumva? Doar mi-am postat portofoliul. Atata timp cat pya nu a mi-a oferit seriozitate nu am sa ofer nici eu, la aotw si sotw a fost doar munca mea, au zis ca pot reface aceleai chestii imediat si vor pune alt designer, ca sa vezi, s-a apucat un administrator de organizare, wow. Singurul lucru care l-am stricat a fost aotw si sotw unde a fost doar munca mea, te rog sa nu mai minti iar daca nu esti cu informatiile la zi te rog sa te informezi. ON: Nu iti dau nimic, sunt o ****** de om, right? Succes!
  2. V1, text, blur, claritate,efecte.
  3. Probleme mari de text, probleme cu blur-ul si acele efecte AE strica toata imaginea + ceva probleme de redimensionare. Baga tutoriale ca e jale, kw.
  4. Mie imi place, din ce am vazut pe aici, in portofoliul tau am gasit cam cele mai bune. Ai un blur frumos iar la unele creatii text-ul chiar iti iese, kw.
  5. Ahahaha, tu iti dai seama ca daca ma uit la portofoliul tau imi ard ochii, right? Merci, succes =)) EDIT PENTRU wGm : Nu ma deranjeaza in nici-un fel insa nu este o parere sincera ci una bazata pe invidie, eu macar am fost sincer. Pentru ca te-ai bagat aici si ai facut off-topic la portofoliul meu ai primit un big report, succes!
  6. Avatare: Semnaturi: Wallpaper:
  7. Ba is frumusele, la unele imi place textul dar la unele nu. Blur-ul e dragut, kw.
  8. Probleme mari la text iar blur-ul e bunicel. Kw.
×
×
  • Create New...