Jump to content

Thankks ;x

Membru
  • Posts

    127
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Thankks ;x

  1. Nick: Thankks ;x Grad: Fondator Prezent / Absent: Sper sa ajung.. nu spun ca sunt prezent si dupa nu vin.. Motivul ( Doar daca sunteti Absenti ): meci de fotbal !
  2. Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : Avatar Tema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ) : http://i.imgur.com/taxD7Ju.jpg si http://i.imgur.com/g1ftEhv.jpg Text principal : Thankks ;x Text secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) : Rangfort.Ro Alte precizari :- Dimensiuni avatar ( 150 x 250 SAU 150 x 300 ) :150x250 Dimensiuni semnatura ( 400x150 SAU 400x200 ):- Link de la ultima cerere : http://rangfort.ro/forum/index.php?/topic/36437-cerere-avatar/
  3. Ai intrat din greseala haa? dar cand intrai pe canal si puneai muzica nu era din greseala nu? ai luat ban pentru ca intrat pe canal si puneai muzica.. si ieseai.. dupa cateva secunde iarasi intrai.. este ultima data cand iti scot ban-u, dar daca continui tot asa iei ban si nu ti-l mai scoate nimeni !
  4. Ti-am scos banu... iar data viitoare seth nu mai da ban pe nedrept daca nu a facut nimic... daca mai dai ban aiurea.. ti se va scoate si gradu..!
  5. Acceptat, cand intri pe ts sa ma cauti ca sa iti dau fondator al canalului !!
  6. Acceptat, cand intri pe ts sa ma cauti ca sa iti dau gradu de fondator pe canal !!
  7. Acceptat ca DJ, dar sa aduci membrii + sa vad activitate altfel ramai fara grad !
  8. Acceptat, canalul ti-a fost creat !
  9. Incearca acest soundboard si ma cauti pe ts daca iti merge sau nu !! http://www.girlshare.ro/33584328.8
  10. Acceptat, subcanalu a fost creat !! T/C
  11. Nume : Mircea Casian Nick : Thankks ;x Vârstă : 17 ani Motiv : Pentru a ajuta comunitatea... Adresa de contact : tponnnt@yahoo.com / steam : Thankks ;x Timp alocat forumului : 5-6 ore pe zi Ce secţiuni doreşti să moderezi? : AmxModX De ce ai ales aceste sectiuni? : Pentru că sunt secţiuni importante mai ales dacă iţi faci server de cs . De ce doreşti să moderezi în această comunitate? : Pentru că este o comunitate bine stabilită , oameni de treabă , staff prietenos . Ai mai moderat pe IPB? : Da . Ce înţelegi prin "Post hunt"? : Post inutil . Ce înţelegi prin "Dublu post"? : Post dublu făcut într-un topic . Ce înseamnă "Warez"? : Piraterie . Ce înseamnă "NSFW"? : Not Safe For Work 18+ Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic? : Post hunt , este un post inutil , iar off-topic , abaterea de la subiect . Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ? : Să fac topicuri care o să atragă atenţia . Ai citit regulamentul forumului ? : Desigur , şi sunt perfect de acord cu el .
  12. Acest mod se poate configure diferit pe fiecare harta. Se poate seta deci sa ai de exemplu pe o harta spawn-uri in baza, iar pe alta spawn-uri pe toata harta, pe una sa ai grenade iar pe alta san u ai. Pentru a face acest lucru intri in SRCDS\cstrike\cfg\cssdm\maps unde ai 2 tipuri de fisiere: de_sample.cssdm.cfg si de_sample.equip.txt Faci copii celor doua fisiere si le denumesti dupa numele hartii. De exemplu: fy_iceworld.cssdm.cfg si fy_iceworld.equip.txt In ele configurezi cum vrei tu cvarurile pentru harta respective. Se pot face configurari diferite pentru toate hartile daca tii neaparat, dupa aceasta metoda.
  13. Setarea tickrate si ping booster pentru o performanta cat mai buna a serverului Setarea tickrate se face in functie de numarul maxim de jucatori de pe server. 1. Pentru server cu mai putin de 20 de jucatori valoarea tickrate se poate schimba la 100, dupa care intri in SRCDS\cstrike\cfg\server.cfg si setezi valorile cvar-urilor urmatoare: Code: sv_maxrate 20000 sv_maxupdaterate 100 2. Pentru server cu mai mult de 20 de jucatori valoarea tickrate trebuie schimbata la 66 dupa care setezi in server.cfg: Code: sv_maxrate 20000 sv_maxupdaterate 66 In ambele cazuri daca vrei ca schimbarile sa aiba effect vizibil, trebuie sa faci ping boosting folosind pingboosterul SRCDS FPS Booster - Antilag, pe care il descarci, il dezarhivezi si inainte de pornirea serverului dai dubluclick pe srcdsfpsboost.exe si il lasi deschis. Valoarea tickrate poate fi verificata in consola serverului prin comanda mani_tickrate (trebie sa ai instalat Mani Admin Plugin). Adaugati la linia de comanda si fps_max 600 pentru a optine un fps maxim de 500 pe server. Atentie! Atat setarea valorii tickrate la 66 sau 100, pornirea pingbooster-ului si setarea fps_max la 600 nu au nici un effect daca nu setezi in server.cfg valorile celor doua cvar-uri (sv_maxrate si sv_maxupdaterate) la valorile date mai sus !
  14. Configurare cvaruri Sourcemod pe server Counter Strike Source Fisierul de configuratie al modului Sourcemod este sitiat in SRCDS\css\cstrike\cfg\sourcemod si se numeste sourcemod.cfg. In acest fisier poti configure cateva cvar-uri importante folosite in administrarea serverului dedicate Counter Strike Source. Cvaruri Sourcemod sm_show_activity 13 – seteaza in ce fel vor vedea jucatorii comenzile adminilor: 1 – arata jucatorilor comenzile fara numele adminului 2 – daca este pusa si valoarea 1, arata jucatorilor comenzile cu numele adminului 4 – arata adminilor comenzile fara numele adminului 8 – daca este pusa valoarea 4, arata adminilor comenzile cu numele adminului 16 – arata intotdeauna numele adminului se trece in cvar suma valorilor (in exemplul nostrum este 1+4+8=13) sm_menu_sounds 0/1 - dezactiveaza/activeaza sunetele meniului admin sm_vote_delay 30 – specifica timpul care trebuie sa treaca dupa un vot pentru a se putea incepe alt vot sm_immunity_mode 1 – seteaza in ce fel este verificata imunitatea adminului 0 – ignora imunitatea adminilor 1 – adminii cu imunitate mai mare nu pot lua kick/ban/slay sau alte pedepse de la admini cu imunitate mai mica 2 – adminii cu acelasi nivel de imunitate nu se pot pedepsi intre ei 3 – la fel ca la 2 cu exceptia faptului ca adminii fara imunitate se pot pedepsi intre ei sm_flood_time 0.75 – seteaza timpul care trebuie dintre mesajele in chat, pentru ca serverul san u fie floodat sm_reserve_type 0 – seteaza felul in care sunt folosite sloturile rezervate 0 – sloturile publice sunt eliberate inaintea celor rezervate 1 – daca cineva cu care are slot rezervat intra pe server, jucatorul care are cel mai mare ping va lua kick sm_reserved_slots 0 – numarul de sloturi rezervate sm_hide_slots 0/1 – arata/ascunde sloturile rezervate sm_chat_mode 0/1 – adminii nu pot/pot sa comunice intre ei in chat folosind @<mesaj> sm_timeleft_interval 0/1 – nu se va afisa/se va afisa timpul ramas (timeleft) sm_trigger_show 0/1 – raspunsul la comenzile pentru jucatori care se dau in chat (de tip timeleft, etc) nu vor fi afisate/vor fi afisate tuturor jucatorilor (in cazul in care cvarul este 0 doar jucatorul cara da in chat comanda va vedea raspunsul)
  15. [Tutorial] Updatare Baza GeoIP AMXX (Linux & Windows) Tot ce trebuie sa faceti este sa dati un Click pe acest Link: GeoIP.dat.gz - Descarca fisierul oriunde pe hard si decompresati folosind: WinRaR Sa-u oricare alt program de dezarhivare fisiere! - Pe Linux puteti folosi urmatoare Comanda in Terminal pentru a decompresa fisierul: tar -xzvf GeoIP.dat.gz- Dupa ce ati decompresat alaturi de arhiva veti vedea un fisier numit GeoIP.dat - Copiati acest fisier peste cel existent deja in addons\amxmodx\data - Dupa care puteti da drumul la Server * Atentie: Update la Baza GeoIP sunt aparute in prima zi din fiecare Luna!
  16. Tutorial instalare Jail Break Mod Descriere a acestui Mod - Fiecare echipa are un Jail (puscarie) valabil si pt Terro si pt CT in zona de respawnare (baza..etc.) - Cand omori un inamic din echipa adversa acel inamic este trimis in Jail-ul (puscaria) din echipa ta. - In mod normal pt a castiga runda in acest mod trebuie sa omori toti inamici din echipa adversa pt ai repartiza in Jail-ul (puscaria) din echipa ta! - Trebuie sa iti capturezi inamici in jail (puscarie) ca sa ii tii prizonieri....bineinteles playeri din ambele echipe isi pot elibera coechipierii....trebuie sa scapi cu viata si sa mergi la jail-ul (puscaria) unde sant capturati colegii din echipa ta! - Iti poti elibera colegii de echipa doar intrand in Jail-ul (puscaria) unde sant ei capturati...fara sa fiti omorat...altfel va alaturati lor! - Primiti si Reward (recompensa) pt fiecare coleg de echipa salvat primiti cate un frag! Resurse Descarca Jail Break Mod.rar de aici: https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=164224 . Instalare - Extrageti Jailbreak.txt in cstrike/addons/amxmodx/data/lang - Extrageti jail_break.amxx in cstrike/addons/amxmodx/plugins (si editati in cstrike/addons/amxmodx/configs/plugins.ini (adaugati linia jail_break.amxx). - Aveti si sma-ul daca vreti sa faceti anumite modificari! Comenzi de consola sv_jailbreak 1/0 enable/disable (de preferat sa fie 1 altfel nu isi face efect acest mod) amx_jailbreak - Aceasta comanda le da voie adminilor sa foloseasca comanda amx_jailbreak fara a folosii amx_rcon! Comenzi pt playeri /jailbreak - le afiseaza un fisier sub forma de 'help' despre acest mod! Cvaruri amx_jailbreak - Acest cvar va scapa de comanda rcon adica in jok ca vii doar amx_jailbreak...nu amx_rcon sv_jailbreak. Module - Trebuie sa aveti activat modulul "Fun" pt a functiona corect acest mod In tutorial se precizeaza ca exista un mic bug care nu lau putut rezolva cei care au facut acest mod...(acum sa vb despre acest bug)! Bug detaliat: Ultimi 2 playeri ramasi in viata...este posibil sa se omoare mai mult decat 1 data...poate chiar de 2-3 ori... ca un mic respawn.
  17. Instalare manuala AMX Mod X Aceasta instalare fiind ceva mai complicata nu o recomand incepatorilor . Pentru cei avansati care vor batai de cap am sa prezint pe scurt . Mergi la http://www.amxmodx.org si da click pe "Downloads". Downloadeaza pachetul de baza amxmodx pentru Windows, Linux sau AMD64. Dezarhiveaza-l in directorul modului (<directorul modului>\addons\amxmodx). Daca il urci prin FTP, va trebui sa il extragi intr-un director temporar (de ex. pe Desktop). Mergi inapoi pe site-ul AMXModX la "Downloads" si downloadeaza addonurile dorite. In acest moment sunt disponibile addon-uri pentru: Counter-Strike/Condition-Zero, Team Fortress Classic, Day of Defeat, The Specialists, Natural Selection, and Earth's Special Forces. Asigura-te ca ai downloadat pachetul corespunzator sistemului tau de operare (Windows, Linux sau Linux AMD64) Dezarhiveaza addon-ul in acelasi loc ca mai devreme. Ar trebui sa mai adauge cateva fisiere in locatia instalarii AMXModX. Daca folosesti FTP, fa upload la folderul addons. AMXModX ar trebui sa fie instalat acum! Poti scrie "meta list" in consola jocului pentru a verifica daca totul este ok. Acum poti merge mai departe la configurarea AMXModX. Daca intampini dificultati, intrebi pe forum .
  18. * Dupa ce am downloadat hns mod dam click dreapta pe el si dam extract files... [Trebuie sa aveti WinRar] Posted Image * Apoi alegem directorul C:\HLDS\cstrike [default] Posted Image Cvar-uri: [/color] [/color][/color]hns_pluginon 1/0 -- Determina daca modul Hide-N-Seek e pornit sau oprit. (Default: 1) hns_gametype <name> -- Modifica numele de la GameType in lista de server`e (Default: Hide-N-Seek) hns_scrimvoice <1> -- Activeaza/Dezactiveaza functia alltalk in timpul scrim`ului. (Default: 1) hns_hudcolor <rrr> <ggg> <bbb> -- RGB color code pentru mesajele hud + blind color (Default: 255 75 255) hns_timersounds <1> -- Activeaza/Dezactiveaza folosinta sunetelor de numaratoare cand timpul de ascuns este sub sau egal cu 10 (Default: 1) hns_scrimwins <N> -- Numarul de runde pe care echipa Terrorists trebuie sa le castige pentru a castiga scrim`ul pe runde (Default: 3) hns_blockboosting <1> -- Activeaza/Dezactiveaza boost`ul (un jucator sarind pe un coechipier). (playerii vor fi pedepsiti) (Default: 1) hns_hidetime <N> -- Numarul de secunde pe care il are echipa Terrorists pana cand echipa Counter-Terrorists poate incepe cautarea. (Default: 10) hns_money <N> -- Suma de bani pe care fiecare player o are (Default: 0) hns_helpmsg <1> -- Activeaza/Dezactiveaza functia /hnshelp sa fie aratata (Default: 1) hns_killpoints <N> -- Numarul de puncte oferite unei echipe pentru 1 kill in timpul sistemului pe puncte (Default: 1) hns_headshotpoints <N> -- Numarul de puncte oferite unei echipe atunci cand se da un headshot (Default: 1) hns_suicidepoints <N> -- Numarul de puncte scazute din echipa celui care se sinucide (Default: 1) hns_roundpoints <N> -- Numarul de puncte oferite unei echipe atunci cand castiga o runda in timpul sistemului pe puncte (Default: 2) hns_tarmor <N> -- Cantitatea de armura oferita unui Terrorist la inceputul unei runde (Default: 75) hns_ctarmor <N> -- Cantitatea de armura oferita unui Counter-Terrorist la inceputul unei runde (Default: 100) hns_forcewinner <1> -- Activeaza/Dezactiveaza desfasurarea mai multor runde atunci cand este egalitate (Default: 1) hns_blindcolors <0> -- Colorile de pe Counter-Terrorists in timp ce Terroristi se ascund -- 0 = negru; 1 = hns_hudcolor mai inchisa; 2 = culorile curcubeului; 3 = culori la intamplare (Default: 1) hns_footsteps <1> -- Activeaza/Dezactiveaza daca sa nu se auda pasii Terroristilor (Default: 1) hns_flashbangs <N> -- Numarul de flashbangs oferite unui Terrorist dupa numaratoare (Default: 2) hns_hegrenade <N> -- Numarul de grenade HE oferite unui Terrorist dupa numaratoare (Default: 1) hns_smokegrenade <N> -- Numarul de grenade smoke oferite unui Terrorist dupa numaratoare (Default: 1) hns_tknife <1> -- Activeaza/Dezactiveaza daca Terroristi sa primeasca cutit (Default: 1) Comenzi: Players:*say* - /hnshelp - pentru a intelege ce se intampla -/scrimhelp - pentru a intelege ce sunt scrim-urile -/scores - scorurile din timpul unui scrim -/rounds - runde ramase din scrim -/team - arata echipa ta din scrim Admins: *say* -/captains - alege 2 capitani din fiecare echipa -/hns - schimba modul hns -/scrim - schimba modul scrim Pluginuri Sugerate: * frost nades - cand dai cu grenada catre CT il ingheti pentru 5 secunde * grenade drop - cand ct omoara un t sa poata sa ii ia grenazile * no team flash - cand un t arunca cu flash sa nu orbeasca daca intra in raza lui
  19. Adaugarea si setarea adminilor pe Mani Admin Plugin pentru server dedicat CS Source Adminul pe Mani Admin Plugin poate fi configurat pe IP, nume sau ID Steam. Nivelele de acces se vor pune cu restrictie la anumite comenzi (daca vrei un admin mai mic) sau fara nici o restrictie (daca vrei admin maxim). Fisierul in care se adauga adminul se numeste adminlist.txt si este situate in SRCDS\css\cstrike\cfg\mani_admin_plugin (unde SRCDS este directorul principal al serverului). Acest fisier nu se gaseste in fisierele din arhiva modului in mod default. Noi l-am pus atat in installer cat si in arhiva de fisiere Mani Admin Plugin pentru o mai usoara orientare. Daca ai luat arhiva de instalare de pe alt site sau de pe site-ul official al modului, va trebui sa creezi tu un fisier text pe care sa-l numesti adminlist.txt. Cel mai usor este insa sa descarci installerul sau arhiva de pe site-ul nostrum, si il vei avea acolo gata facut…trebuie doar sa adaugi adminii. Ce trebuie sa faci pentru a adauga un admin Mani admin pe serverul CS Source Intri in SRCDS\css\cstrike\cfg\mani_admin_plugin si deschizi fisierul adminlist.txt mergi jos pe pagina si adaugi o line dupa cum urmeaza: Admin pe ip: ;79.123.123.123 - acesta este un admin maxim pe ip (nu uita de punct si virgule) ;79.123.123.123 xRq -acesta este un admin mai mic pe ip cu restrictie la comenzile admincexec,vot rcon, vot pe intrebare, (este doar un exemplu, vezi mai jos lista de rstrictii) Admin pe nume: ;;"Nume";parola - acesta este un admin maxim pe nume cu parola. Atentie! Nu uita de ;; din fata numelui ! ;;"Nume";parola xRq -acesta este un admin mai mic pe nume (cu restrictii). In cazul in care pui adminul cu parola, inainte de intrarea pe server va trebui sa dai in consola jocului comanda : setinfo _password parola Din cauza ca aceasta comanda este data de cele mai multe ori gresit, nu recomand folosirea adminului pe nume cu parola. Mai bine il pui pe ip, iar daca ai ip dinamic, poti schimba linia din adminlist.txt oricand. Admin pe ID Steam: STEAM_0:0:1474644193 - nu se pune nimic in fata liniei iar restrictiile in cazul in care vrei sa le pui, se pun dupa ID. Exemplu de admin pe steam cu restrictii: STEAM_0:0:1474644193 xRq Dup ace ai adaugat linia salvezi fisierul si iesi. Copiezi fisierul adminlist.txt undeva pe calculatorul tau. Apoi pornesti serverul, intri pe el dupa care iesi si il opresti. Te uiti in SRCDS\cstrike\cfg\mani_admin_plugin si vei observa ca fisierul adminlist.txt s-a transformat in adminlist.txt.old . Iei fisierul adminlist.txt pe care l-ai salvat mai devreme undeva pe calculator, si il copiezi inapoi in SRCDS\cstrike\cfg\mani_admin_plugin Pornesti din nou serverul si intri pe el. Comanda principala a adminului este pur si simplu: admin . Dai admin in consola, inchizi consola si vei vedea ca apare pe ecran meniul pop-up din care vei putea da ban,kick,schimba harta, etc. Se pot adauga oricand alti admini in adminlist.txt, iar daca serverul este pornit, adminul se va active dupa prima schimbare de harta. Pentru o mai usoara manipulare a meniului poti binda o tasta pe admin si de cate ori apesi acea tasta, va aparea meniul. Tasta se bindeaza cu comanda in consola: bind p admin sau orice alta tasta vrei tu. Nivele de restrictii pentru admini: k- restrictionare la kick r = restrictionare la comenzi rcon prin ma_rcon q = restrictionare admin la executarea comenzilor rcon din meniu e = restrictionare admin la comanda adminexplode m = restrictionare admin la comanda slay b = restrictionare admin la comanda ban s = restrictionare admin la folosirea comenzii ma_say o = restrictionare admin la folosirea comenzii ma_chat a = restrictionare admin la folosirea comenzii ma_psay c = restrictionare admin la schimbarea hartii p = restrictionare admin la punerea sunetelor w = restrictionare admin la comenzile de restrictie aarmelor z = restrictionare admin la meniul plug-in x = restrictionare admin la folosirea comenzilor admincexec y = restrictionare la folosirea comenzilor admincexec din meniu i = restrictionare admin la folosirea comenzii blind l = restrictionare admin la folosirea comenzii slap f = restrictionare admin la folosirea comenzii freeze t = restrictionare admin la folosirea comenzii teleport d = restrictionare admin la folosirea comenzii drug g = restrictionare la folosirea comenzilor ma_teamswap si ma_balance commands j = restrictionare admin la folosirea comenzii gimp R = restrictionare admin la folosirea comenzii de vot rcon v = restrictionare admin la folosirea votului aleatoriu pentru harta (random map vote) V = restrictionare admin la folosirea votului pentru harta Q = restrictionare admin la folosirea votului pe intrebare C = restrictionare admin la folosirea Cancel Vote A = restrictionare admin la a fi capabil sa accepte/refuze un vot inceput de playeri B = restrictionare la inceperea unui vot rcon din meniu D = restrictionare la inceperea unui vot pe intrebare din meniu E = restrictionare admin la folosirea comenzii ma_rates F = restrictionare la folosirea comenzii burn G = restrictionare admin la folosirea comenzii noclip H = restrictionare admin la folosirea comenzii ma_war I = restrictionare admin la folosirea comenzii ma_mute J = restrictionare admin la resetarea rank-ului tuturor jucatorilor K = restrictionare admin la setarea banilor unui jucator L = restrictionare admin la folosirea comenzii rconsay setata ca tip R in commandlist.txt M = restrictionare admin la alegerea skinurilor N = restrictionare admin la capabilitatea de a seta skin-ul unui jucator O = restrictionare admin la folosirea comenzii ma_dropc4 P = restrictionare admin la folosirea comenzii ma_setadminflag T = restrictionare admin la folosirea comenzii ma_timebomb U = restrictionare admin la folosirea comenzii ma_firebomb W = restrictionare admin la folosirea comenzii ma_freezebomb X = restrictionare admin la folosirea comenzilor ma_sethealth si derived Y = restrictionare admin la folosirea comenzii ma_beacon S = restrictionare admin la folosirea comenzilor ma_setcolour sau ma_setcolor Z = restrictionare admin la folosirea comenzilor ma_give si ma_giveammo p = restrictionare admin la folosirea comenzii ma_spray
  20. Cum afli un ID Steam al tau sau al jucatorilor pe serverul CS Source Indiferent daca ai instalat jocul Counter Strike Source – Digital Zone No Steam, client instalat prin Steam Hack sau alt fel de client CS Source (original sau nu), ai un id de STEAM care te identifica pe servere. Acest id iti poate folosi in anumite cazuri pentru a pune admin pe Mani Admin Plugin, pe Sourcemod sau mai ales pe Mattie Eventscripts, plugin pe care nu functioneaza decat acest tip de admine. Ne vom ocupa in acest tutorial de ID-ul Steam al clientului Digital Zone sau Steam Hack. Acest id este strans legat de ip-ul tau, ceea ce inseamna ca daca ai ip fix (care nu se schimba dupa o reconectare) id-ul este si el fix, nu se va schimba daca inchizi calculatorul sau daca reconectezi internetul. In acest caz poti pune linistit adminul pe id de Steam. Daca ip-ul tau este dinamic (se schimba dupa orice reconectare sau dupa un restart la pc) id-ul Steam se va schimba si el, deci nu prea are rost sa pui adminul pe Steam ID deoarece va trebui sa editezi linia de fiecare data cand se schimba ip-ul. In ambele cazuri, daca vrei sa afli acest id de Steam poti sa o faci printr-o simpla comanda in consola serverului. Comanda este ma_users , este o comanda de Mani Admin Pluginhttp://www.tutorialecss.com/instalare-mani-admin.html , deci trebuie sa instalezi prima data acest mod de administrare. Dup ace ai instalat Mani admin plugin, deschizi serverul, il lasi cateva minute sa ruleze dupa care intri pe el, bagi jocul in bara si dai in consola serverului (fereastra neagra) comanda ma_users. Iti va aprea o lista cu jucatorii care sunt conectati pe server, printer care esti si tu. Id-ul Steam este cel care apare in dreptul numelui tau, in acea lista de jucatori, si este de forma: STEAM_0:1:317372967 Poti folosi acest ID Steam pentru a pune un admin mai ales pe Mattie Eventscripts, plugin pe care adminele pe ip sau nume nu exista.
  21. Vom incepe cu un mic DEX : Semi-Clip ( sau Boost ) va ajuta sa va urcati pe unul din colegi, care are deasemenea Semi-Clip activat. Bhop ( prescurtare de la Bunny-Hop ) : acest script, practic face treaba in locul vostru, sare incontinuu, doar apasand space. Folosirea adecvata a acestui script( vezi mai jos) , duce la viteza mai mare, si poti termina mai usor unele harti de bhop. Script : Este o comanda scrisa in consola sau intr-un config, prin care la apasarea unui singur buton, indeplineste o sarcina. Ex : Buy-script, Bhop, ducky-jump. LongJump ( prescurtat LJ ) este o saritura pe care o faci prin coordonarea MOUSE-ului cu tastele. ( vezi mai jos la tutoriale lj ! ) Tutoriale a. Cum pot salva sau cum sa ma teleportez mai usor, fara sa scriu de fiecare data /cp , si /tp ? Poti face acest lucru cu ajutorul unor binduri ( am invatat mai sus ), pe care le poti scrie intr`un config. Aceste binduri sunt : bind <tasta dorita> "say /cp" bind <tasta dorita> "say /tp" b. Daca am cazut, si am salvat din greseala, ce fac?Trebuie sa o iau de la inceput iar? Nu ezita sa folosesti comanda /stuck , care te va teleporta la pen-ultimul CheckPoint ! c. Cum fac LJ ? LJ este o coordonare intre MOUSE si tastatura, aici nu va pot arata dar sunt destule tutoriale pe Youtube
  22. HLDS este un program integrat in Counter Strike pentru a rula un server de Counter-Strike . HLDS.exe se gaseste in directorul cstrike/ . Pasi rulare server HLDS : Pornesti HLDS.exe Game : Counter-Strike,Map:nu prea conteaza , Network : conexiunea LAN sau Internet , Max Players : nr. maxim de jucatori ce pot intra pe server , UDP Port se detecteaza automat(daca nu il poti afla din consola cs) , Rcon Pass : parola , Start Server - Serverul este pornit . MAIN : De aici se poate schimba numele serverului , harta , tipul conexiunii , parola Rcon si Map Cycle - care determina ce harti ruleza pe server . Map-Cycle/Edit - In partea din dreapta sunt hartiile care o sa ruleze pe server . Pentru a adouga sau a sterge din lista click pe "+" sau "-" . CONFIGURE : Aici se pot configura setariile serverului time limit-timpul in care harta se va schimba - in minute ; round limit-dupa cate runde sa se reseteze serverul , time per round-dupa cat timp sa se reseteze serverul ; si mp-urile foarte importante care recomand sa fie setate la aceste variabile: Code: mp_autoteambalance "1" mp_startmoney "800" mp_buytime "1" mp_friendlyfire "1" mp_freezetime "2.6" mp_c4timer "35" mp_timelimit "0" mp_winlimit "0" mp_maxrounds "0" mp_roundtime "2" mp_autokick "0" mp_flashlight "0" mp_hostagepenalty "0" mp_footsteps "1" mp_tkpunish "0" mp_fadetoblack "0" STATISTICS : Pingul catre jucatori , FPS-urile , Rate-urile (trafic - outgoing / incoming)... PLAYERS : Jucatorii care sunt pe server . BANS: Aici se afiseaza bann-urile si tot de aici se pot da . Ele pot fi permanente sau temporare . CONSOLA : Este consola din joc insa nu toate comenziile functioneaza aici deci mai bine le stabilesti inainte de instalarea serverului pentru a nu "deranja" jucatorii .
×
×
  • Create New...