Jump to content

SilentSkills

Membru
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

SilentSkills last won the day on April 2 2016

SilentSkills had the most liked content!

Profile Information

  • Country
    Romania
  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

332 profile views

SilentSkills's Achievements

Membru nou

Membru nou (1/5)

110

Reputation

  1. Retras dragilor,ati scapat de mine succes!
  2. Prima parte pe care o vedeti in video este facuta de mine in 3D ca un Trailer de joc (Cateva secunde dureaza foarte mult de animat,cu cat este claritatea mai mare cu atat durata se extinde,dupa cum vedeti claritatea este 480p maxim,pe viitor o sa pun varianta HD pentru claritate.Ce am vrut eu sa fac in prima parte a video-ului a fost sa dau unicitate avand in vedere ca alte comunitati nu detin asa ceva ci doar filmulete facute in joc.Dupa cum vedeti in interiorul filmului pe la jumatate si la sfarsit sunt doua imagini statice 3D unice care la fel reprezinta comunitatea.In legatura cu efectele nu am vrut sa adaug prea multe pentru ca utilizatorul sa inteleaga ce se intampla pe comunitate.Dragilor nu este un video facut in trei sau patru saptamani pentru a arata fix ca un trailer de joc,dar parerea mea ce este in momentul de fata in video este splendid iar cand o sa apara si varianta HD o sa fie si mai frumos.Ce pot sa zic,sper sa fie pe placul vostru si sa aveti la cunostinta ca sunteti unici cu prezentarea.Multumesc si o zi/seara buna.)
  3. Video prezentare comunitate Timp lucru:3 zile Update la calitate facuta! https://www.youtube.com/watch?v=cZID2sUe6bM In curand si calitatea HD.Enjoy!!!
  4. O noua creatie,pe tableta grafica.Daca vrei modificari stii unde ma gasesti.Sper sa iti placa. Tema:Alfy Timp lucru 11h13Min Modificare la cerere. Am si varianta FullHD aia daca o vrei ma anunti pe TS.
  5. Cerere semnatura Danciu,sper sa iti placa,daca vrei modificari stii unde ma gasesti. Timp lucru:5h42min Semnatura: 01 02 03 Sursa:
  6. Mini logo Sibiu.Rangfort.ro Timp lucru:3h 26min
  7. Am revenit cu o noua creatie,cu un wallpaper sa fiu cat mai explicit.Acesta este adresat tuturor membrilor de pe comunitate care vor sa o puna pe monitor,poate fi utilizat si pe pagina de fb a comunitatii. Timp lucru:6h24min Tema:2ani RangFort Dimensiune:1920x1080 Lucrare: Sursa: Sper sa fie pe placul vostru.
  8. Asta este parerea ta,nu te contrazic,sa stii ca unele proiecte dureaza luni de zile si numai randarea lor poate sa dureze peste 24 de ore,dar nu are rost asta este nu am nici originalitate si sunt si de duzina mai nou: ) spor tie la "originalitate" ca "designer" care pui o imagine de pe net in ps engine sau ae si apoi pui titlul creatiile mele.Ce fac aici sunt lucrari in timpul liber si de scurta durata,am venit la invitatia lui Alfy.,,iar toate lucrarile sunt facute de placere nu sa iti fur tie locul de "designer"
  9. La rugamintea lui Minnie am facut urmatorul logo pentru aniversarea comunitatii.Lucrarea ca baza a fost facuta in 3D dupa care a fost editata pe tableta grafica.Sper sa va placa. Creatie:Logo aniversare rangfort Timp lucru:31h34min Sursa 3D: Sursa tableta grafica:
  10. Fara sa fie adaugate modificari,dreptul de autor sa ramana intact...atunci o poti folosi.
  11. Tema:Rangfort Timp lucru:3h23min Sursa:
  12. Multumesc dar sarcastic raspunsul tau avand in vedere ca eu lucrez ca designer....mai mare de atat sigur nu am cum sa ajung,creatiile de aici le fac de placere,dar multumesc nu se stie niciodata,poate ajung sef departament..
  13. Tema:CT vs Tero Timp lucru:6h13min Sursa:
  14. Multumesc Alfy si Je suis lejer pentru comentarii si like,valabil si pentru restul persoanelor care dau like.
  15. Salut all,am revenit cu ceva nou,sper sa fie pe placul vostru.Poate revin si cu altele. Tema:CT Like a boss Timp lucru:11h40min Avatar SilentSkills Sursa:
×
×
  • Create New...