Jump to content

Dani6969

Membru
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Country
    Romania
  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

360 profile views

Dani6969's Achievements

Membru nou

Membru nou (1/5)

3

Reputation

  1. Banuiesc ca tu esti Eylül Rüzgarları , nu? scuza-ma ca ma bag, dar, pune si tu o poza cu tine, nu e ok sa furi de pe tumblr. Chiar ma gandeam, fata perfecta, are si flesh-uri, pacat ca nu esti tu.
  2. Normal ca jucam doar sa nu ma bati prea tare :*
  3. Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : Semnatura Tema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ) : Sa fie Avatarul meu dar 400x150 si cu claritate mai mare daca se poate. Text principal :- Text secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) :- Alte precizari : Fara Text.. Dimensiuni semnatura ( 400x150 SAU 400x200 ): 400x150 Link de la ultima cerere :- Prima Cerere
  4. Nick-ul tău: NoNeCliP Prenume: Alex Vârsta: 18 Ani Locaţia: Timisoara Ocupaţie: Domeniu Tehnic. Jocul(rile) preferat(e):Cs 1.6, CS:GO,Metin2, League of Legends. Hobby-urile tale: In mare parte din zi o Petrec pe un Server de Metin2 Unde sunt Tehnician.. In Rest Fotbalul Interese: Vreau sa ajung si eu un fel de Neymar dar mai Bun Descriere personala: Am 18 Ani, Ma numesc Alex. Am parul Negru si Ochi Caprui, Imi place Cand Ma distrezi cu prietenii mei. Sau Cand ma despart de iubita fiindca vine 1Martie si 8Martie De unde ai aflat de Comunitatea Rangfort?: De pe Marele Calauzitor Google!! Stapanitorul Lumi!! ) Numele prietenilor aflati în comunitate (dacă există): Momentan nu O frază de sfârşit : Cred ca ne vom intelege Perfect Deoarece si eu sunt un pic Nebun!! Ca si voi )
×
×
  • Create New...