Jump to content

ReusbVb

Membru
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Country
    Romania
  • Gender
    Male

ReusbVb's Achievements

Membru nou

Membru nou (1/5)

16

Reputation

  1. I have a sick mind !

  2. V1 pentru ca v2 are un text oribil care ocupa jumatate de poza.
  3. Am incercat mai multe feluri de blur :
  4. Echipa FC Dinamo Bucuresti , free to use pentru toti dinamovistii. RIP Claude Patrick Ekeng ..
  5. ReusbVb

    Cadou staff

    Nick`ul tau : ReusbVb Nick`ul celui care ii faci cadoul : celor din staff Cadoul (Avatarul/Semnatura) : ​ Sper sa va placa.
  6. Intai dai OPEN la .gif si dai pe Image - Canvas size si pui 150x250 px. Dupa dai place cu imaginea DEJA lucrata pe gif si o pui pe screen , lighten.
  7. Nick`ul tau : ReusbVb Nick`ul celui care ii faci cadoul : Laurenntziu Cadoul (Avatarul/Semnatura) : ​Avatar : Semnatura: Sper sa iti placa.
  8. Ai putea sa nu mai faci atatea posturi ? I-ai spus odata ca sunt frumoase, termina cu post-hunt. ON :Nu mai pune atata lumina , foloseste sharpen , text secundar wendy pe none pe 10px.
  9. Nu ai la ce sa faci tutorial.Tutorial la tine ar insemna sa explici cum se aplica un gaussian blur pe 1.8 opacity 60% ? Daca ai fi avut gradient-uri , exposure , sharpen , photo filter, curves atunci ai fi putut sa faci un tutorial , parerea mea e ca trebuie sa urmaresti tutoriale nu sa le faci. Si incearca sa nu mai faci post-uri aiurea , mai bine ai posta ceva creatii calumea.
  10. Sa stii ca poti lua o poza deja lucrata fara text si sa pui tu text pe ea. Domnule Maestru in photoshop , daca iei un stock ala nu e RIP , RIP e cand iei lucrarea altcuiva si spui ca tu ai facut-o , daca nu stii photoshop eu zic sa-ti vezi de treaba. In cazul Alexandrei , daca stai sa te uiti nu e nicio evolutie , fa comparatie intre Rezolution care chiar merita gradul de designer si Alexandra care nici sa redimensioneze nu stie la unele poze.
  11. În caz că nu vezi am comentat să îl ajut , să îi dau niste sfaturi , tu spre deosebire de mine nu ai ce sfaturi să îi dai ca ești 0 în photoshop.
  12. Îmi ștergi post-urile aiurea doar fiindcă ție nu îți convine ca ți-am spus adevărul , ai lucrări foarte slabe , nu meriti designer.
  13. Nu înțeleg de ce îmi ștergi post-urile , fiindcă ți-am zis că ai lucrări slabe sau fiindcă ți-am zis că faci RIP ?La fel cum am mai spus,si aceste lucrări sunt slabe , text la pământ , 0 efecte.Ar fi bine să nu te mai crezi cine știe cine si să-mi ștergi post-urile fiindcă s-ar putea să te trezești cu o reclamație Peace.
×
×
  • Create New...