Jump to content

Tibster

Membru
  • Posts

    527
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    15

Tibster last won the day on July 26 2014

Tibster had the most liked content!

Profile Information

  • Country
    Romania
  • Gender
    Male
  • City:
    Ploiesti

Profile Fields

  • Steam ID
    tib1

Recent Profile Visitors

2,596 profile views

Tibster's Achievements

Veteran

Veteran (3/5)

176

Reputation

  1. Nu stiu cum sunteti voi in echipa de resurse, dar fie, las rautatile deoparte. Problema consta dupa cum ti-a zis si Denisa in dproto.cfg, modifica acolo ce-ti dau eu mai jos: FakePlayers_ConnectInitiationCheck 0 FakePlayers_ClientValidationCheck 0 FakePlayers_AntiReconnect 0 FakePlayers_BanTime -1 Desi nu ar mai trebui sa fie probleme la dproto 0.9.548
  2. Din nou nu ai integrat render-ul cu tema aleasa si C4D-urile alese, sursa de lumina din nou amplasata gresit. Dai mai putin sharpen sau sharpen edge, si incearca mai degraba un smooth sharpen.
  3. Nu l-ai integrat tocmai bine, sursa de lumina nu tocmai bine amplasata, dar foarte bine, mai vad si lucru de calitate pe aici.
  4. Asta e sourcemod, CS:GO, nu expiratul de 1.6
  5. Inseamna ca tu iei in considerare ce-ti da windows-ul? Stai prost la categoria asta inseamna.
  6. Exact ce stie romanul sa faca, sa fure. Amice, mergi frumos te rog pe setmaster.ro, dai o saptamana boost de 60RON si vezi daca ramai cu 0. Invata diferenta dintre jucatori bindati si masterserver @Moderatorule, vedeti de munca ta te rog. Documenteaza-te despre acel dublu post ce este.
  7. Tind sa cred ca aceste metode de slowhacking nu sunt tocmai binevenite. Daca doresti intr-adevar server populat, platesti un serviciu de boost (ca asa se face mai nou) care detine un masterserver ci nu jucatori bindati. Drept exemplu cei de la kgb hosting (gametracker.rs) sau servermaster.ro
  8. De cand s-au tot facut update-uri la 1.6 aceste trick-uri nu mai sunt valabile, spoturile de wallbang s-au mai redus. Singura harta care e numai wallbang ramane nuke.
  9. N-am mai postat de mult pe aici, so.. http://postimg.org/image/6xg9coh6x/
  10. ati_npatch si subdiv nu au nicio legatura cu placile de la AMD care din pacate nu se mai numesc ati.
  11. First of all Minnie you made a little mistake there, you should have put the presents simple of the verb speak and that means speaks. Try not to yell at me if i corrected you. Hi everyone. Now i can try my English after being in United Kingdom, right?
  12. Multumesc, multumesc. Now i'm really blushing. DAAAAAAAMN ! X_X
  13. De cand a existat un server al comunitatii grade au avut decat cei de pe forum, atat. @Kent: S-ar putea daca mai pupi multe dosuri zbori cu prima ocazie, si nu-mi trebuie mult ca sa dovedesc asta. Buleu, nu te mai caca pe tine ca ai fost de la inceput pe TS, cand eu imi frecam nervii cu probleme de pe forum si alte chestii, voi nici nu stiati ce-i ala TS. Minnie a stiut sa puna punctul pe i, bravo ei.
×
×
  • Create New...