Jump to content

Hakuna Matata

Membru
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Hakuna Matata

  1. " I'm forced to fake a smile, a laugh, everyday of my life. "

  2. " I'm forced to fake a smile, a laugh, everyday of my life. "

  3. " I'm forced to fake a smile, a laugh, everyday of my life. "

  4. *the eye of eye contact* Bafta.

  5. *the art of eye contact*

  6. 04b03 ca sa arate foarte bine trebuie pus pe dimensiunea 8, 8. Ai probleme la text, pentru inceput axeaza-te pe blur, efecte si redimensionare prin vizualizarea unor tutoriale, la text, la fel si mai tarziu. Textul secundar, nu trebuie sa fie neaparat alb sau negru, trebuie sa fie aratos si sa arate cel mai bine, adevarul ca cam totdeauna sunt alb sau negru, dar nu te opreste nimeni sa ii schimbi culoarea, dar nu una la nimereala cum ar fi albastru. Noapte buna. Ok, multumesc. Multumesc, la fel.
  7. http://i.imgur.com/siO0vEy.png Bafta. Ok, multumesc. Multumesc, la fel.
  8. http://i.imgur.com/d5h88nw.png Bafta. Ok, multumesc. Multumesc, la fel.
  9. http://i.imgur.com/RVjpgEG.png Bafta. Ok, multumesc. Multumesc, la fel.
  10. http://i.imgur.com/AQ9fBNK.png Bafta. Ok, multumesc. Multumesc, la fel.
  11. Ai probleme la redimensionare. Vad ca esti incepator, asa ca, la inceput iti recomand sa nu mai pui text, trebuie sa te axezi mai mult pe redimensionare, efecte si blur la inceput. Apoi dupa ce iti iei 1 control bun (spusele unor designeri, nu parerea ta), incerci sa bagi si text, dar si acolo sa urmaresti tutoriale. In concluzie, urmareste multe tutoriale. Bafta. Ok, multumesc. Multumesc, la fel.
  12. ew: - prea mult sharpen si brightness. Mai scade din blur, nu arata foarte ok. Bafta. Ok, multumesc. Multumesc, la fel.
  13. incearca sa fii ceva mai creativ, e prea mult pattern. Majoritatea lucrarilor au prea mult darken, si cam bate din cand in cand la ochi, incearca sa mai scazi din el. Bafta. Ok, multumesc. Multumesc, la fel.
  14. " Silence is better than bullshit. "

×
×
  • Create New...