Jump to content

HuGGo

Membru
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Country
    Bahamas, The
  • Gender
    Male

HuGGo's Achievements

Membru nou

Membru nou (1/5)

2

Reputation

  1. Votez v1. - Blurul este mult mai bun, iar textul este mai bine utilizat. La v2, textul este prea monoton, iar blurul este mult prea mult.
  2. Mă bucur că m-ai menționat, comunitatea asta are și persoane cu bucă. Frumoase lucrări, puțin cam mult multiply/darken.KW!
  3. Îmi place de tine, ești foarte modestă în ceea ce privește prezentarea persoanală. Sper să îți faci câți mai mulți prieteni în această comunitate.
  4. HuGGo

    Prezentare blax

    Salut blax, îmi plac persoanele de genul tău care sunt dornice de a se împrieteni și care practică sport. Bine ai venit pe RANGFORT ROMÂNIA.
  5. 1.Blurul nu este tocmai un blur, deoarece îl strici mereu cu sharpen-ul.Ajungi să îl duci într-o extremă destul de proastă. 2.Textul, trebuie ales în mare parte după culorile pe care le ai în imagine, iar stroke-ul se folosește foarte rar în imaginile deschise, unde nu este suficient doar un drop shadow. 3.Nu te mai lua de alții, încearcă să accepți și părerile negative, dar și sfaturile.Dacă o să faci tot ce vrei tu, fără măcar să privești și la altul cum face o să stagnezi la nivelul de începător mereu. 4.Watermark-ul, sau textul secundar în această modă a avatarelor, semnăturilor etc, trebuie să fie mereu alb sau negru, nu alte culori.Făcând excepție imaginile pe care le faci la cerere. 5.KW
  6. HuGGo

    [ArtWork] Wake

    Blurul este oribil la majoritatea, iar textul este prost ales pe fiecare dintre lucrările de mai sus. Ia o pauză de tutoriale.KW! EDIT: Se poate să vedem și noi PSD-ul de la una dintre aceste 3 lucrări? xx
  7. Ceva mă face să cred că, CROWN nu ți-a închis degeaba portofoliul.Unele sunt chiar reușite iar altele sunt oribile. Dacă tu lucrezi la ele KW!
  8. Textul nu este foarte bine ales, blurul este ok în mare parte dar nu văd și ceva diferit, decât avatare și pe ici pe colo câte o semnătură nu foarte bine redimensionată, și nici efectele alese foarte bine. KW!
  9. La unele lucrări pui o groază de sharpen, iar pe altele le faci foarte bine.Despre blur nu prea am ce să zic pentru că îl strici cu efectele secundare. KW!
  10. Avatarele sunt foarte bad, pentru că dai prea multă lumină/sharpen în rest nu e rău, dar nu văd o evoluție așa mare de la primele lucrări. KW!
×
×
  • Create New...