Jump to content

DanRangfort

Membru
  • Posts

    430
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DanRangfort

  1. Asculta prietene,nu ai NICIUN DREPT pe acest server sa testezi niciun player sau niciun admin . Daca aveai un nivel "superior" de inteligenta realizai asta si singur . Regulamentul zice clar ca nu se accepta niciun tip de limbaj vulgar pe server ! Nu esti decat un player pe server si nu ai niciun drept de a testa pe nimeni,ti-am mai zis . Astept decizia finala din partea ownerilor , pana atunci ramai banat !

  2. Ma Excess,nu prea am inteles la cine te referi sa lase "limbajul de golan"si ca injura playeri . De ce nu ai cerut dovada sa vezi despre ce e vorba ? Mereu te-am respectat,dar daca nu stii exact despre ce e vorba fara sa vezi dovada nu arunca vina pe nimeni ! E treaba lui Skadi si Dragosel cu decizia finala iar pana nu decide ce e de facut ramane BANAT pana invata bunele maniere ! Salutare

    edit :  Iar tu Infamous,stiu ca ai vrea sa imi iau remove,ca asta vrei tu,sa faci pe " buricu' pamantului " pe server dar intelege,Respectand pe altii te respecti pe tine insuti . Tu ce vrei ? sa ma insulti si eu sa tac doar pentru ca am buna educatie ? Daca nu erai vinovat,aveai o dovada si lafel prima oara cand ti-am dat addban ! 

    ASTEPT un OWNER sa ia decizia finala pana atunci ramai BANAT !!!

    Dovada AICI : 

  3. Ai venit cu cererea de unban pana la urma . Din partea mea,ramai BANAT pana inveti "bunele maniere" si sa respecti playerii si adminii ! ! !

    Edit :  Cica " fara motiv "  Ma copile,tu pe ce lume traiesti ? Nu poti sa injuri playerii ca din cauza celor ca tine , isi iau gag si parasesc serverul , si in niciun caz nu poti sa te iei de admini . Citeste regulamentul playerilor ! Eu am dovada cum l-ai injurat pe ReUs si te-ai luat de mine cu figurile astea de copil prost educat . Daca Skadi sau Dragosel cere dovada,am sa fac edit aici si las link , pana atunci RAMAI BANAT !

  4. # Numele cu care joci :  Dan


    #Steam : Da  STEAM_0:1:30886622 


    #Experienta in AMX : Da


    # Esti de acord cu regulamentrul? : Da


    # Cu ce ne poti ajuta ?  De multe ori cand intru nu e niciun admin on si sunt codati ! Pot intra aproape zilnic intre 2...4 ore/zi,dar niciodata la aceiasi ora ! Sambata si duminica nu pot intra ,iar daca intru mai mult de o ora nu pot sta pentru ca am program foarte incarcat la servici !


    #Cum te descurci cu forumul?  Perfect


    #Link-ul cu orele jucate :  http://www.gametracker.com/player/Dan/RESPAWN.RANGFORT.RO:27015/


×
×
  • Create New...