Jump to content

smaSww

Membru
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Skype:
    tedzzdelete

Profile Information

  • Country
    Romania
  • Gender
    Male
  • City:
    Giurgiu

smaSww's Achievements

Membru nou

Membru nou (1/5)

1

Reputation

  1. Imi place avatarul cu blur
  2. New: Imagine originala: Tin sa precizez ca este a doua oara cand fac Photoshop Manipulation. Astept parerile si sugestiile voastre.
  3. Ma joc X si 0

  4. New: Astept pareri.
  5. Daca as face lucruri dupa tutoriale, ar insemna ca fac munca altuia. In schimb mie imi place sa fac eu de unul singur, fara ajutor. Pentru mine, Photoshop-ul este un hobby si un mod de a aunga plictiseala, nimic mai mult.
  6. Imi pare rau sa te dezamagesc, dar semnaturile nu sunt facute dupa tutoriale. Am o experienta de 2 ani in photoshop si desi inca mai am multe de invatat, consider ca nu am nevoie de tutoriale.
  7. Tin sa precizez faptul ca nu prea mai lucrez in Photoshop pentru ca nu-mi pemite timpul. Aceste lucrari sunt de acum aproximativ o luna. Astept sugestii/critici
  8. Ai probleme mari la text si la paletele de culori. Cele mai reusite avatare sunt astea doua si spun asta pentru ca imi place paleta de culori folosita, desi textul lasa mult de dorit. Daca doresti, ma poti adauga pe mess sau pe skype si te voi ajuta sa avansezi farte usor. Mult succes.
  9. Imi plac avatarele, dar in schimb semnaturile mi se par destul de simple. Incearca sa faci mai multe semnaturi ca ai potential.
  10. smaSww

    Salutare.

    Nick-ul tău: smaSww ( skR- ) Prenume: Theodor Vârsta: 18 Locaţia: Giurgiu Ocupaţie: Nu am Jocul(rile) preferat(e): Counter-Strike, League of Legends Hobby-urile tale: Mai multe Interese: Design O descriere despre tine: Sunt o persoana sociabila si ma adaptez repede in orice situatie. De unde ai aflat de Comunitatea Rangfort?: Serverul de Counter-Strike Numele prietenilor aflati în comunitate (dacă există): - O poză cu dumneavoastră : - O frază de sfârşit : Respectul nu se impune, se castiga.
×
×
  • Create New...