Jump to content

NO EXIT

Membru
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Skype:
    222blondu

Profile Information

  • Country
    Romania
  • Gender
    Male
  • City:
    Constanta
  • Interests
    Vehicle Engineering

NO EXIT's Achievements

Membru avansat

Membru avansat (2/5)

14

Reputation

  1. Salut si bine ai venit! Edit: WOW de unde esti din Ialomita? Si eu tot din Ialomita sunt dar m-am mutat in Constanta!!!
  2. Buna iubita mea frumoasa :X!
  3. Salut si bine ai venit!
  4. R.I.P scz de off topic
  5. Denumirea piesei (autor + titlu piesă): Naughty Boy - Think About It (Feat Wiz Khalifa & Ella Eyre) Link către aceasta :
  6. La MULTI ani bro sa fi sanatos!!
  7. Habar nu am l-am gasit pe strada cersea si l-am invitat la o pizza. Se vede pe el ca este o saracie
  8. Nick-ul tău: NO EXIT Prenume:Daniel Vârsta: 21 in aprilie Locaţia: Constanta Ocupaţie:Mecanica Jocul(rile) preferat(e):CS/NFS/C.o.D Hobby-urile tale:Masini evident Interese:Sa termin facultatea si iau licienta de inginer auto! O descriere despre tine:Calm,Sociabil si simt al umorului dezvoltat! De unde ai aflat de Comunitatea Rangfort?: Singur:D Numele prietenilor aflati în comunitate (dacă există):Multi maj de pe REDDEVIL O poză cu dumneavoastră : O frază de sfârşit :Femeile dependente de sex se numesc NIMFOMANE Barbatii dependenti de sex se numesc? BARBAAATI Sper sa ne intelegem bine in continuare
  9. Crysis 3 85%. Nota 8.5 tinand cont ca are o grafica aparte fata de versiunile anterioare!!
  10. Tinand cont ca CS-ul este evident am adaugat o parte din orele/zilele/anii mei de stres Primul in top :X Total Overdose Toate partile de Call of Duty pana la acesta (MW 3) Crysis 1 si 2 Return to castle wofenstein 1 si 2 Red alert Si bineinteles Warcraft 3 (generala+liceu ) Pe langa cele de sus ar mai fi: NFS MW 1 si 2, Grid, M.O.H.A, FarCry 1 si 2 , OutLast , Gta SanAndreas multiplayer , HALO 1 si 2 si cam atat imi amintesc
  11. Buna! Bun venit! Sper sa fie si pentru tine o atmosfera placuta!
  12. Iti multumim pentru sfat dar... Mult mai simplu poti sa intri in C:/Windows/System32/.. si aici redenumesti fiserele wgalog si wgatray din .exe faci .old! Restart si atat!
  13. If you truly want something, fight to get it. Nobody got anything just sitting and waiting to be given

×
×
  • Create New...