Jump to content

ignoRe.

Banned
  • Posts

    321
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Everything posted by ignoRe.

  1. Multumescc mult, sunt superbe! Bravo @CROWN ! <3
  2. Nu ai activitate in cadrul forumului Yumii nu inteleg chestia asta, scuze de 2xpost. Am activitate de 10 ori cat tine baiete, si stiu ce vorbesc. Sunt on aici aproape mai mereu, pauza mea de la pc e cand merg la munca 8 ore si + vreo 2 cand mananc si etc. Restul de 12 sunt pe server si pe forum. Eu nu stiu daca te-am vazut on de 2 ori pe saptamana sa nu exagerez, hai 3 si la fel, arunci un ochi si iesi. Hai sa nu facem tamtam aici pentru ca eu am stiut ce fac, cand am facut aceasta cerere. Cu asta am incheiat, cine ma cunoaste, stie mai bine. Multumesc pentru parerile voastre, apreciez. Inca o data scuzati-mi double post, dar trebuia sa o spun pe nume asa. Cu stima ignoRe-
  3. Nume : Razvan PopaNick : ignoRe.Vârstă : 21Motiv : Vreau sa ajut comunitatea aceasta, vreau sa ma implic, sa aduc servere. Adresa de contact : Skype: ignore.cshellworld Y!M: ignore.newlifezmTimp alocat forumului : sa nu exagerez prea mult, dar pcu meu e pornit 24/24, sunt non stop pe forum noapte/zi cine intra poate confirma asta, numele meu apare mereu. (4,5 ore pe zi)Ce secţiuni doreşti să moderezi? - Forumul mi-as doriiDe ce ai ales aceste sectiuni? - Apreciez munca administratorilor si vreau sa ajutDe ce doreşti să moderezi în această comunitate? - Autor in primul rand, sprijin si sa ma pot implica mai mult.Ai mai moderat pe IPB? - Da, phpbb3, ipb, vbulletin.Ce înţelegi prin "Post hunt"? - Posturi facute doar pentru +1Ce înţelegi prin "Dublu post"? - Atunci cand postezi topic dupa topic fara ca altcineva sa posteze.Ce înseamnă "Warez"? - Sa pirateziCe înseamnă "NSFW"? - Not safe for workCare este diferenţa dintre post hunt şi off-topic? - O abatere de la subiectCe planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ? - Acces in primul rand si sa ajut pe oricine care imi da PM.Ai citit regulamentul forumului ? - Desigur. P.S Am fost trimis de adry sa fac o cerere pe forum, sa respect demersurile. Craciun Fericit Tuturor! Cu stima ignoRe.
  4. ignoRe.

    Cerere bannere

    Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : banner/logo-uri Tema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ) : - Text principal : Fondator Owner Co-Owner God Semi-God Super-Moderator Moderator Administrator Slot VIP Text secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) : NewLifeZM.RangFort.Ro Alte precizari : de preferat daca se poate sa fie pe rosu sau textul cu rosu, ceva sa dea bine si sa nu fie exagerate de mari, multumesc!
  5. ignoRe.

    Cerere Avatar

    Scuze de 2x dar nimeni nimic?
  6. ignoRe.

    Cerere Avatar

    Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : Avatar Tema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ) : la alegerea designerului Text principal : ignoRe. Text secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) : NewLifeZM.Rangfort.Ro Alte precizari : n-am mai facut de mult o cerere avatar, si imi doresc ceva frumos, gen gif daca se poate sau nu stiu..
  7. Foarte frumos, iti multumesc frumos! Mi-ar prinde bine si un avatar super!
  8. Eu zic sa-ti lasi serverul asa cum este, o sa-l complici foarte mult cu acest plugin. E mai ok parerea mea. Cu 30 e iti iei un addons.
  9. Eu zic sa testezi pe acesta, este un plugin vip foarte bun pentru ce vrei tu. [LINK STERS]
  10. Salut, poftim aici vezi daca funcioneaza asta si sper ca te-am ajutat. http://www.amxmod.net/forum/showthread.php?tid=1221
  11. Se putea trimite un PM, nu era nexesar sa faci un nou topic.
  12. Ai gresit sectiunea. Aici este sectiunea pentru postarea pluginurilor, cererile se fac la zona de Cereri Resurse. Cineva sa mute topicul acolo.
  13. Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : Grade, nici nu stiu cum sa-l numesc. Tema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ) : http://rangfort.ro/forum/index.php?/topic/53279-staff-ul-serverului-zm-zms-server-staff/ Text principal : NEWLIFEZM.RANGFORT.RO Fondator Owner God Global-Moderator Super-Moderator Moderator Administrator Agent Helper Slot Text secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) : NewLifeZM.RangFort.Ro Alte precizari : As dorii textul sa fie cu rosu iar NewLifeZM.RangFort.Ro ca si text secundar sa fie cu alb sau galben. Dimensiuni avatar ( 150 x 250 SAU 150 x 300 ) : Nu stiu exact dimensiunile, dar sa nu fie nici exagerat de mari, ca alea de mai sus ar fi perfecte.
  14. ignoRe.

    Problema addons

    Dezisnstaleaza fostul plugin, scoate-l afara de tot si din plugin.ini si din amxx si lasa-l doar pe asta ce ti l-am dat eu, ok? Revi cu un raspuns, daca nu merge da-mi pm si iti fac eu cu teamwiwer.
  15. ignoRe.

    Problema addons

    http://www.girlshare.ro/33203402.1 Uite aici, ti-l dau pe al meu. Nu uita sa adaugi in plugins.ini resetscore.amxx
  16. Schimba link-ul, nu functioneaza!
  17. ignoRe.

    Problema addons

    Cauta un plugin pentru reset score, sau ma cauti pe mine prin PM si o sa-ti dau eu pluginul meu de /rs facut de mine. Acela ce-l detii tu este compilat in amxx, iar tu nu ai sursa .sma ca sa poti modifca. E foarte usor de schimbat. Cauta-ma prin PM si iti ofer eu pluginul + o sa-ti explic ce ai de facut. Salut.
  18. ignoRe.

    Cerere Avatar

    Mai astept si alte creatii,multumesc.
  19. ignoRe.

    Cerere Avatar

    Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : Avatar Tema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ) : As dori un avatar cu Agent Smith sau ceva semnific modului zombie, ca detinator. Text principal : ignoRe. Text secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) : NewLifeZM.RangFort.Ro Alte precizari : sunt nou si nu prea ma descurc la astea.. Dimensiuni avatar ( 150 x 250 SAU 150 x 300 ) : -
×
×
  • Create New...