Jump to content

Robi10

Membru
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

Profile Information

  • Country
    Romania
  • Gender
    Male
  • City:
    Alba Iulia

Recent Profile Visitors

369 profile views

Robi10's Achievements

Membru nou

Membru nou (1/5)

1

Reputation

  1. Robi10

    Cerere Avatar

    Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc:Avatar Tema Pozei/stockul dorit(obligatoriu):sa fie ceva cu steam la mijloc(emblema de la steam) cu scris mic sub stema ! text secundar:-Robi- alte precizari:sa fie frumos si pe fond gri mai inchis link de la ultima cerere:-stiu sigur ca e mai bine de o saptamana !
  2. Robi10

    Cerere Grade

    avatar/semnatura/logo/banner:cred ca e avatar tema pozei:- text principal:Alba-Rangfort text secundar:www.rangfort.ro alte precizari:sa fie la fiecare grad cate o arma ,adica la fondator de ex sa fie ak47,la owner m4a1! SAU DACA NU SA ALEGETI DVS CEVA SA FIE FRUMOS! dimensiuni avatar:150x250 Gradele Urmatoare: Fondator Owner Co-owner Admin Veteran Moderator V.I.P Slot
  3. va multumesc mult ! an nou fericit tuturor!
  4. model:un plugin pt ban cat mai bun nume:ban versiune: descriere:as dori un plugin care sa il scoata de pe server si sa nu mai poata intra inapoi chiar daca are ip dinamic..am avut probleme chiar acuma cu un player,i-am dat destroy si nu l-a scos (nush daca i-am stricat pc sau nu) dar stiu ca a intrat de 100 de ori si fara ban nu il scotea de pe sv ! dar as dorii un plugin daca exista sa nu mai poata intra la loc ! nush ...unul avansat de ban sau cv!
  5. ma apuc de instala,in cazul in care nu ma descurc te caut in pm! merci frumos T/C!
  6. Model:V.I.P Nume:V.i.P Versiune: Descriere:doresc un plugin pt vip cu LINK DE DOWNLOAD! pluginul vreau sa fie asa: -sa dea 30hp/kill -40hp/headshout -HE -Smoke -2xFlash -Speed la lama de 450 -acces la chat-ul adminilor -incarcare arma automata -buletdamage -hp la spawn sa fie de 200 -sa apara cu Vip la tab -ct sa aibe 4 arme:awp,m4a1,famas,deagle -t sa aibe 4 arme:ak47,awp,deagle,galil
  7. Model:- nume:banlist versiune:- descriere:vreau daca se poate sa mi dea cnv un link de download cu un BANLIST ,unde toate banurile sa fie puse acolo ! de ex:admin x a dat ban lui y pe data/ora/motiv si ip-ul jucatorului banat ! daca se poate sa mi dea cnv ...! va multumesc!
  8. as dorii daca se poate sa mi faca cineva un plugin pt v.i.p: acesta as dorii sa aiba urm beneficii: -150hp la spawn -130 ap la spawn -2flashbang -1he -1smoke -sa ii arate dmg facut (bullet damage) -450 speed la lama -sa ii se incarce automat arma pe fiecare kill -sa fie comanda /vip pentru a vedea vipurile online -sa aibe comanda /preturi vip(astea daca se poate sa le pun eu) Ps:daca se poate direct download ca ma cam incurc la compilat! Va multumesc!
  9. Robi10

    Cerere Avatar

    Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc:Avatar Tema pozei:vreau sa fie pe fond albastru deschis https://www.google.ro/search?q=culoare+albastru+deschis&biw=1366&bih=659&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiwjOf2qYbRAhUDCSwKHUaDCUQQsAQIHA#imgrc=Wk-IvrOLaV0JJM%3A si de acolo sa fie numele Robi ,neaparat GIF daca se poate dar pe fondul acela! Text principal:Robi Text secundar:Alba.Rangfort Alte precizari:succes link de la ultima cerere:-e prima!
  10. Robi10

    Cerere Plugin

    Buna,am nevoie si eu de cateva plugin cu sma si amxx pt sv meu ! 1.cand tragi in adversar sa ti apara cu albastru cat dmg ai luat 2.amx_ip ,l am gasit undeva mai jos dar nu are sma...daca ma puteti ajuta ,raman dator! va multumesc !
  11. Robi10

    Cerere Plugin

    Buna seara,as dorii si eu pluginul acela cand faci un kill sa ti incarce arma automat si as mai dorii si plugin pentru chat admin colorat ! cand un admin scrie ceva sa se vada cu verde/albastru! Va multumesc!
  12. nume canal:Alba-Respawn detinator canal:eu Sa fie 3 camere (daca se poate) -Staff Only -Sedinte -Discutii
×
×
  • Create New...