Jump to content

Snupy

Membru
  • Posts

    203
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Country
    Afghanistan
  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

544 profile views

Snupy's Achievements

Membru avansat

Membru avansat (2/5)

28

Reputation

  1. Votez V2, textul foarte bine integrat la fel ca și luminile.
  2. Snupy

    Întrebare.

    Nu am, l-am cumărat de la cineva, mulțumesc. P.S. scuze pentru faza cu chat-ul.
  3. Snupy

    Întrebare.

    Mda, 100% nu se mai poate recupera ? Nu că stau in 20 de lei că atat am dat pe el, dar îmi e de prietenii de pe el și grupurile în care eram Administrator.
  4. Snupy

    Întrebare.

    Salut, ca să le trimit ticket la cei de la valve, trebuie neapărat să am un CD key care l-am cumpărat ?Mi-a fost furat un cont de steam, eu n-am făcut cumpărături la el, l-am cumpărat de la cineva și acum mi-a fost furat, îl mai pot recupera ?
  5. Salut, se mai ocupa cineva de acest server ?alex ?Mavrk ? Sectiunea Demo e plina, dar nu va uitati.... Admini nu prea mai sunt, sunt 30 dar pe sv suntem doar eu, TRF si nicepoke. Restu ?
  6. Nick : RcL (el are ban pe forum si a spus sa il pun eu) SteamID (numeric) : STEAM_0:0:46643246 IP : Dinamic. Demo (link de download) : http://www.girlshare.ro/33882726.9 Ai luat ban?: Nu.
  7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
  8. Nick-ul tău : Snupy. Vârsta : 14 Adresă contact (Y!M) : snupysnupyx STEAMID (numeric) + link către profilul de steam : STEAM_0:0:51820187 Serverul pe care doresc admin : Doar unul e. Fac parte din grupul de steam RANGFORT MIXERS şi mi-am invitat toţi prietenii? (DA) : DA Dovada invitaţiei trimise (PrintScreen) : Nu merge sa fac. Am luat la cunoştinţă regulamentul? : Da.
  9. Snupy

    Cerere Avatar Snupy

    Multumesc, o sa le port pe aman2.
  10. Avatar/Semnatura/logo/Banner/etc : Avatar. Stock ( obligatoriu ) : Forumul RF..in prinipal serverele. Cum am acum. Tema : Dimensiune : Cat este nevoie. Text : Snupy. Culori Text : Albastru sau rosu cum arata mai bine. Watermark ( RANGFORT obligatoriu ) Se vee si in stock RF dar daca e nevoie pune RANGFORT. Efecte: Alte adaugari : Vreau gen cum am acum, ceva simplu. Mersi.
  11. Vot V2. Culorile sunt mai bine ca la v1, si textul bine pus.
  12. =))) MOR Pe mine nu ai vrut sa ma pui la prieteni, ok.
  13. Nume jucator: Gareth Bale Nationalitatea: Gal. Echipa din care face parte: Real Madrid De ce e preferatul tau?: Daia. O imagine cu el:
  14. Denumirea piesei (autor + titlul piesei): 3 Sud Est - Emotii Link:
×
×
  • Create New...