Jump to content

awp_vl

Membru
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by awp_vl

  1. Incearca sa intri in folderul unde ai instalat cs de la valve in ,folderul numit cstrike si acolo ar trebui sa gasesti un fisier "config.cfg" sterge-l ,intra din nou in cs-ul non-steam si fa-ti setarile si vezi daca e mai bine. Daca nu merge nici asa sterge si: "userconfig.cfg" .si repeta procedura,intra in joc fa-ti setarile ,joaca-te.
  2. Si eu am probleme cu teamspeak-ul -la mine e de la windows nu de la net...la o chestie fac eu o conferinta pe skype sau pe telefon ) daca nu jucam fara nu-i problema. Deci eu si cu tine,am fi 2, da? Se mai ofera cineva?
  3. chestia cu serverul nu prea depinde de mine. Daca doriti eu am gasit cateva competitii care vor avea loc in weekend. Maine o sa-mi formatez pc-ul ca sa pot si sa intru pe teamspeak. Ne trebuiesc 5oameni ca sa formam o echipa sa ne inscriem. Daca vor fi mai multi de 5 mai putini de 10 vom juca ,pe serverul comuntatii ,sa vedem , sa alcatuim un prim 5 decent. Si sa incepem sa facem reclama comunitatii. Astept doritori care vor putea sa joace un mix(warnight) cu conditiile utilizarii teamspeak , easy anti cheat "mini-antrenamentele" le vom face de poimaine, sa ne obisnuim fiecare cu stilul de joc al coechipierului etc... astept opinii.
  4. Sa inteleg ca serverul nu e nici macar steamon ? Pe langa steamon cred ca ar fi necesar si implementare sistemului EAC Am o propunere: Am cautat ,dar inca nu am gasit pe forum, o competie , mi-ar fi placut ceva gen , o confruntare intre servere gen... serverul reddevil isi face o echipa de mix, serverul cs lafel si toate celalalte si se organizeaza o cupa propunerea 2. sa facem o echipa, sau mai multe si sa ne inscriem la cupe de mix-uri care sunt mai populate :-?? nu dau nume sa nu fac reclama(asta vom decide daca se accepta,toti) cu numele rangfort pentru a face reclama comunitatii si in viitor sa se tina propriile competitii de genu.
  5. awp_vl

    Cerere

    o imagine, care poate fi transpusa intr-un tatuaj ...cu o tema mai "masculina" Acuma ai inteles ?)
  6. awp_vl

    Cerere

    Buna seara. Imi pare rau ca nu respect modelul cereri de avatar dar: nustiu daca ceea ce doresc eu sa ma ajutati este avatar nu am nevoie de ,mai nimic din acele "cerinte" Daca se poate totusi ,sa treceti peste aceste "nereguli" ,va multumesc. As dori , combinarea a 2 imagini in una singura ,cu ,anumite adaugari pe care le considerati necesare. Pozele: http://themusiciansblog.org/wp-content/uploads/2013/08/heartbeat-music.jpg https://gigaom2.files.wordpress.com/2013/07/heartbeat-music1.jpg http://fc04.deviantart.net/fs71/f/2011/212/8/1/music_is_my_heartbeat_by_itzkarlos-d4283ik.jpg vreau o combinatie intre una ,doua ,toate + eventuale adaugari de'ale voastre ,pentru o idee de tatuaj Daca se poate sa nu fie , prea feminin )am cautat pe net dar am gasit majoritatea numai pentru...fete gen. Multumesc.
  7. Da. Am inteles. Multumesc de ajutor,puteti da T/C !
  8. :-?? adica se pot conecta la pc ?)
  9. Buna ziua, imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie. Am urmatoarea problema: Doresc sa achizitionez un sistem home cinema pe care sa-l conectez la pc ,problema este ca ,nustiu daca este posibil. 1) Daca sistemul permite asa ceva ... 2) Daca placa mea audio(integrata) este compatibila cu asa ceva. Sistemul ...sunt indecis in functie de ,care s-ar putea potrivii. am 3-4 variante: LG DH4430P ; LG DH4530T ; PHILLIPS HTD3540 ; PHILLIPS HTD3510/12 5.1 Placa audio este integrata Realtek ALC662 6-Channel HD Audio ; si provine din placa de baza Biostar g31d-m7. Este posibila conectarea vreunui sistem din cele de mai sus la pc-ul meu ? Care din ele vi se pare cel mai bun( tinand cont de faptul ,sa se poata conecta la pc) ?
  10. Nick-ul tău: cxE Prenume: Cosmin. Vârsta: 20 Locaţia: Ramnicu Valcea Ocupaţie: Somer cu acte in regula Jocul(rile) preferat(e): Cs 1.6 /fifa/nfs/dota2 Hobby-urile tale: fotbalul /muzica/filmele Interese: fetele & alungarea monotoniei O descriere despre tine: :-?? pana de idei De unde ai aflat de Comunitatea Rangfort?: Pustoaica Numele prietenilor aflati în comunitate (dacă există): Pustoaica O poză cu dumneavoastră : Data viitoare O frază de sfârşit : Sinceritatea este cea mai de pret calitate a unui om
×
×
  • Create New...