Jump to content

Wolves

Membru

Community Reputation

8 Neutral

About Wolves

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • Country
  Sweden
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

791 profile views
 1. Nick: kepa Grad: Asistent Motiv: casa de la 0. https://imgur.com/undefined si daca veneam tot imi era greu sa va ascult, daca e vreo problema ma anuntati si va dau pm. Eu sunt surd si am aparate auditive si stie @BlackPearl multumesc de intelegere.
 2. go join, the server is running
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 5. 1.Propun adaugare plugin amx_spectate, de ce? pentru ca am stat pe server si am prins 2-3 codatii, cand am scris /spec m-au prins si au iesit. Asa ca comanda ma ajuta sa raman t si nu isi va da nimeni seama ca il voi verifica. 2. pe timp de noapte de la 01:00 pana dimineata la 06:00 sa fie numai mapa css_snow.
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. Wolves

  [BanList] kepa

  Nick:TapMan Motivul banului: aim.wh Durata banului: 30 Dovezi ( Screenshot sau demo ) : https://www4.zippyshare.com/v/gnrapMn7/file.html https://www4.zippyshare.com/v/QAxSJN9J/file.html
 9. Wolves

  [BanList] kepa

  Nick: 9) DenisRO Motivul banului: aim,wh. Durata banului: 30 Dovezi ( Screenshot sau demo ) : https://www4.zippyshare.com/v/NTSRRMKO/file.html https://www4.zippyshare.com/v/Y0pYcUW9/file.html
 10. Daca tot e facuta propunerea, propun sa deschida un topic in care sa puna toate mapele de pe server, eu stiu doar cateva mape, restul nu.
 11. Wolves

  [BanList] kepa

  Nick: Motivul banului: Durata banului: Dovezi ( Screenshot sau demo ) :
 12. Nick: kepa Grad: Asistent
 13. E inutila? E inutila? te intreb inca o data, daca era inutila nu faceam eu degeaba propunerea asta. Daca aseara am stat o zi intreaga cu playerii, ma jucam cu ei pe server imi ziceau ca "cat hp ai?" "cat ti-am dat?" A fost si @BlackPearl de fata atunci cu oamenii, nu eram multi dar eram 8-9. si apropo cunosc foarte bine cs 1.6 si cine folosesc aceste comenzi ca nu joc cs de cateva zile. Oricum e parerea mea, e problema voastra daca vreti sa bagati sau nu.
 14. Salut, propun sa se adauge /me, /hp nu cred ca tre' sa dau multe detalii. Stiti ca majoritatea serverelor folosesc aceste bind-uri.
×
×
 • Create New...