Jump to content

fly1984

Membru
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About fly1984

 • Rank
  Membru nou

Profile Information

 • Country
  Romania
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. fly1984

  reclamatie

  Salutare!! Nu o pot numi reclamatie! mai degraba un drept la replica. din tot ceea ce ai spus tu acolo nu reiese dacat faptul ca este un abuz..si bineinteles fitzele care vin odata cu "functia" de admin. in primul rand trebuia sa dovedesti motivul faptului ca ai dat ban! ori acest lucru este imposibil intrucat nu am asa ceva! Asta dovedeste cat de priceput esti ca admin! Nu vreau sa intru in polemica cu tine! Daca exista un alt mod de a selecta jucatorii de pe server..ok...! Daca nu sunt binevenit pe server ..ok frate..nu stau sa ma cert cu n u stiu ce admin pentru ca i se pare lui ca am aim..
 2. Nick:FLY IP:89.34.211.25 STEAM ID: Data si ora:6.05.2020 Adminul care te-a banat:-bd-M Dovada: Nu stiu cum anume se face o cerere de unban..dar am insistat,intrucat mi s-a parut aberant ceea ce am patit. Am jucat in trecut pe rangfort...mi s-a oferit si admin ,dar neavand timp sa joc si sa intru constant am refuzat. In data de 6 mai 2020 jucam pe Reddevil...mi s-a solicitat wg,am dat si apoi mi s-a permis sa joc! asta pana la un moment cand am primit ban si destroy de la un admin,asta fara motiv,fara sa imi zica nimic. Apoi am intrat din nou pe server si a intrat si -
 3. Nick: fly IP:92.114.120.172 Steam ID: Data si ora :20:30 Adminul care v-a banat :justin Dovada :https://imgur.com/a/vjUigFa
 4. Nick: FLY IP: 77.81.11.249 Steam ID: Data si ora : 02 11 2018 17:35 Adminul care v-a banat : Dovada : Explicatie: SALUT! AM PRIMIT BAN SI MI-A DAT SI DESTROY. NU STIU NICI CE ADMIN SI NICI CAUZA. PROBABIL E UN ADMIN NOU CARE NU MA CUNOASTE INTRUCAT AM JUCAT FRECVENT PE SERVER. STIU CA ERA LAG ... S-A SCHIMBAT HARTA SI AVEAM SCOR 12-1 ...SI DE AICI BAN-UL. EU NU AM JUCAT NICIODATA CU COD SAU ALTCEVA DE GENUL. VA ROG SA SA IMI DATI UNBAN!
 5. Nick: FLY IP: 77.81.11.249 Steam ID: Data si ora : 02 11 2018 17:35 Adminul care v-a banat : Dovada : Explicatie: SALUT! AM PRIMIT BAN SI MI-A DAT SI DESTROY. NU STIU NICI CE ADMIN SI NICI CAUZA. PROBABIL E UN ADMIN NOU CARE NU MA CUNOASTE INTRUCAT AM JUCAT FRECVENT PE SERVER. STIU CA ERA LAG ... S-A SCHIMBAT HARTA SI AVEAM SCOR 12-1 ...SI DE AICI BAN-UL. EU NU AM JUCAT NICIODATA CU COD SAU ALTCEVA DE GENUL. VA ROG SA SA IMI DATI UNBAN!
 6. Salutare! De cateva zile pe snow tot intra un codat "Indonesia".Pe acel server nu mai exista admin sau e tolerat de admin? Sa stim si noi cum sta treaba. MULTUMESC!

   

×
×
 • Create New...