Jump to content

UnChIu_-_BuNic

Membru

Community Reputation

0 Neutral

About UnChIu_-_BuNic

 • Rank
  Membru nou

Profile Information

 • Country
  Romania
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick :UnChIu_-_BuNic
  * Steam ID (cifre) / YahooID / Skype / Email :ancaenache770@yahoo.com
  * Varsta :18
  * Link GT cu orele jucate : s-a dat restart la rank si la ore dar am jucat mult pe sv acum am doar 5h
  * Motivul cererii de admin : Si Admini incalca regulamentul Aerianz . Vreau sa fiu admin sa tin sv sub control si mai intra si Ce`i cu Aim Chiar imi doresc Multumesc !
  * Ai citit regulamentul ? Da si il respect

 2. Frate nu ma mai lasa sa intru pe sv dc ?

   

 3. Am cerut admin eu cred ca am orele jucate stiu regulamentul daca vrei si se poate sa il tin sub control 

  Multumesc !!!

 4. Frateloo te rog eu fa ceva cu sv sunt o gramada cu o multe points si nu au jucat nici o ora pe sv au cate 1.200000 points si ne distrug fratelo jucatorilor corecti nu le convine de ex. mie eu vreau sa imi fac un rank pe pr loc sunt pe pr loc dar nu mai are nici un rost sa intru frateloo cand sunt ei pe sv ca isi iau good mode dubllu damage si nu avem ce sa le mai facem sunt si admini activi dar nu le pot da nici un ban ca au iminutate nu e corect frateloo eu am jucat 3d si cateva ore pe sv si acum sunt numai deastia cu points eu stau cu orele sa strang 3-4 sute de points nu e corect te rog fa ceva 

 5. Frateloo salut te rog eu fa ceva cu sv ca nu mai are nici un rost sa te joci pe el fratelo au intrat uni cu 1.200000 points si amo infinite nu respecta nmk si admini care sunt nu le pot da ban ca au iminitate eu in rank sunt pe primul loc si mi-l strica nebuni astia e super serverul dar au intrat astia cu coduri au ff multe points te rog eu frate cei care jucam corect e si normal ca ne ofticam ca ne distrug nu avem ce sa le facem isi iau good mode si dublu damage ce sa le mai faci ? 
  Eu ti-am cerut admin daca vrei sa imi dai e super Multumesc Fratelo :* 

 6. UnChIu_-_BuNic

  Cerere Admin UnChIu_-_BuNic

  Nick :UnChIu_-_BuNic * Steam ID (cifre) / YahooID / Skype / Email :amza.darius@yahoo.com * Varsta :18 * Link GT cu orele jucate :3D * Motivul cererii de admin : Sa tin sv sub control cat timp nu e vreun admin on ca se incalca mult regulamentul * Ai citit regulamentul ? Da!
 7. Vreau si eu admin sunt aproape non-stop pe server si sunt multi ce nu respecta ce injura si daca as primi admin as tine sv sub control cand nu e nici un admin on 

×