Jump to content

ShOo

Membru

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About ShOo

 • Rank
  Membru nou

Contact Methods

 • Skype:
  Nu
 • E-mail
  Răzvan.haba1@yahoo.com

Profile Information

 • Country
  Romania
 • Gender
  Male
 • City:
  Harsova
 • Interests
  Nmk

Profile Fields

 • Steam ID
  N.am

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick:Chipicao 2.Grad actual:Premium+Administrator 3.Grad dorit:Diamond sau leader 4.Link GameTracker cu orele:https://www.gametracker.com/player/Chipicao/89.34.25.69:27015/9ore + că stau activ mult pe forum+răspund la cereri. 5.De ce doresti upgrade:Pt a ajuta serverul știind că am grad mai mare și să donez + a face un server sa nu mai fie plin de hackeri și campuri.
 2. ShOo

  Cerere Slot hjkl

  Contra.regulament necitit
 3. ShOo

  Create Slot

  Pro. Be more active and read the rules well
 4. ShOo

  Banlist Chipicao

  Numele celui Banat: Motiv: Dovada:
 5. ShOo

  Cerere Helper

  1.Citeste regulamentul fa minim 8,9 ore ,fi mai activ ,gen 5/24 macar/sunt camperi dar codati nu prea sunt decat dimineata ce fac 1v1 stiu pt ca stau 24/7////
 6. ShOo

  Cerere Upp

  .Nick:Bestia69 2.Grad actual:Slot 3.Grad dorit: Helper 4.Nu am multe ore,joc de vreo 3zile , dar las cont-ul de acum in fiecare seara afk sa fac mai multe ore si voi fi activ 24/7 5.De ce doresti upgrade: Ca sa pot da ban la hackeri ,dau voteban la ei ca dupa 30 de minute sau 1 ora intra iar si ma enerveaza, stiu ca de-abia am primit gradul si imi pare rau ca iti cer asta intr-o zi dar e enervat cu hackerii astia. Ii multumesc tuturor adminilior serverului in special lui icon ca mi-a fost alaturi mereu oricand.
 7. 1.Nick:Bestia69 2.Grad actual:Slot 3.Grad dorit: Helper 4.Nu am multe ore,joc de vreo maxim 2 zile, dar las cont-ul de acum in fiecare seara afk sa fac mai multe ore si voi fi activ 24/7 5.De ce doresti upgrade: Ca sa pot da ban la hackeri ,dau voteban la ei ca dupa 30 de minute sau 1 ora intra iar si ma enerveaza, stiu ca de-abia am primit gradul si imi pare rau ca iti cer asta intr-o zi dar e enervat cu hackerii astia. Ii multumesc tuturor adminilior serverului in special lui icon ca mi-a fost alaturi mereu oricand. _____________________________________________________________________ Sper sa fiu admis ,va Multumesc!
 8. ShOo

  Cerere Helper

  1.Nume real: Haba Razvan 2.Nick: Bestia69 3.Ai citit regulamentul?: l-am citit si tot nu am inteles o comanda dar ve-o spun in privat. 4.Varsta: 14 Anisori:D 5.ID Skype / steam: -am avut dar am sters o fila si s-a stricat. 6.Link GameTracker cu orele: Sunt de vreo 1 zi jumate dar las cont in fiecare seara afk spec si fac ore nu stiu cum sa folosesc gametracker. 7.Grad dorit: Helper 8.De ce doresti admin?:Stiu Comenzi multe am avut server dar nu am mai avut fonduri,si vreau sa fie un server cat mai cinstit, si sa il administrez cu drag! ___________________________________________________________________ Sper sa fiu admis pentru gradul de Helper,va Multumesc!
 9. ShOo

  Bestia69

  da icon ms ca imi esti alaturi
 10. ShOo

  Bestia69

  1.Nick:Bestia69 in joc /real:Haba Razvan 2.Varsta:14 Ani 3.ID skype / steam:am avut steam s-a stricat 4.Ai citit regulamentul?-Nu mai am timp de nimic stau doar 7/24 cs si restul pt sora mea si scoala ca trebe sa o ingrijesc pe sora mea de 4 ani ______________________________________________________________________________________________________________________________________________ Sunt recunoscator fondatorilor/admini/detinatori... Doresc rangul de slot
×