Jump to content

Wolfy28

Manager Server

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Wolfy28

 • Rank
  FR.RANGFORT.RO

Profile Information

 • Country
  Romania
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wolfy28

  Cerere Banner

  Da , voi ramane cu cel de la TNT , Ty TNT
 2. Wolfy28

  Cerere Banner

  Multumesc mult , o sa astept si alte propuneri
 3. Wolfy28

  Cerere Banner

  Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : Banner Tema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ) : Univers Text principal : Wolfy Text secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) : FR.RANGFORT.RO Alte precizari : sa contina multe stele si culori sau galaxi Dimensiuni avatar ( 150 x 250 SAU 150 x 300 ) : 150x300
 4. Wolfy28

  Cerere avatar

  Multumesc foarte mult , un link ceva de download daca se poate?
 5. Wolfy28

  Cerere avatar

  Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : Avatar Tema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ) : Baddas Wolf Text principal : Wolfy28 Text secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) : Fr.rangfort.ro Alte precizari : Vreau daca se poate sa aiba foarte multe culori daca nu sa fie o tema intunecata , creepy Dimensiuni avatar ( 150 x 250 SAU 150 x 300 ) : 150x300 (sau una ca sa o pot pune la poza de profil)
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 9. Daca doriti sa faceti vreo donatie puteti vorbi cu unul dintre fondatori: Wolfy sau Calatoru Sau daca acestia nu sunt online pe server puteti sa trimiteti un mesaj la : alexgamerul28@gmail.com sau capatanageorge48@gmail.com
 10. Nick pe server: Grad actual: Grad dorit: Motivul pentru care doresti UpGrade: PS: Pentru ca sa lu-ati UpGrade o sa verific activitatea voastra pe server si activitatea de la banlist.
 11. Wolfy28

  Model absente

  Aici se vor scrie toate absentele la admini Model: Nume admin: Grad actual: Motivul absentei: Durata absentei:
 12. La titlu veti pune : Reclamatie nume Numele jucatorului : Motivul : Dovada :
 13. La numele cereri veti pune Reclamatie nume Numele adminului: Motivul: Dovada ( de apreciat daca este poza sa o puneti pe imgur si dupa sa ne dati link-ul) :
 14. Model cerere admin: # Numele cu care joci: # Numele tau: # Varsta: # Experienta ca admin: # Motivul pentru care vrei sa fi admin: # Ati citit regulamentul serverului?: # Link cu orele jucate: # Esti dispus sa ajuti serverul cu o donatie?: # De unde ai aflat de noi?: # Skype?: # Alte informatii:
 15. Wolfy28

  Model Ban-list

  Aici toti admini vor trebui sa isi posteze ban-urile pe care le dau impreuna cu dovezi. Model: Nume admin: Nume jucator Motivul ban-ului: Dovaza: Durata:
×