Jump to content

zxcvqwerty

Membru
  • Posts

    230
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

Profile Information

  • Country
    Romania
  • Gender
    Male
  • City:
    Buzau
  • Interests
    Atât.

Recent Profile Visitors

810 profile views

zxcvqwerty's Achievements

Membru avansat

Membru avansat (2/5)

29

Reputation

  1. Nume : Ionut Nick : Nation Vârstă : 19 Motiv : Comunitate super , staff care se implica. Oameni de treaba , seriosi, prudenti ! Adresa de contact : m.miihai@yahoo.com Timp alocat forumului : Am fost cu treburi o perioada , am revenit Ce secţiuni doreşti să moderezi? Ce sectiune vrea Administratorul. IT in principal. De ce ai ales aceste sectiuni? Pentru ca o stapanesc , acuma ramane la decizia unui Administrator De ce doreşti să moderezi în această comunitate? E o comunitate cu oameni seriosi , gandire matura si as vrea sa ma implic si eu. Ai mai moderat pe IPB? Da , mai demult . Ce înţelegi prin "Post hunt"? Cuvinte aiurea , in general cu raspunsuri vagi . Ce înţelegi prin "Dublu post"? A posta fara a solicita butonul "EDIT" Ce înseamnă "Warez"? Continut piratat sau ilegal . Ce înseamnă "NSFW"? Continut cu tenta pornografica Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic? off-topic se refera la raspunsuri ce deviaza de la subiect iar post hunt la raspunsuri vagi dar care au legatura in mare cu subiectul. Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ? Implicare pe sectiunea respectiva , ma refer la activitati utile in domenii IT, dar si altele , sunt creativ ! Ai citit regulamentul forumului ? Da , il stiam , dar l-am recitit. Multumesc anticipat !
  2. foobona , nu e musai sa ai Administrator pe forum , din cate stiu eu din cunostiintele mele, daca era ceva trebuia pus in regulament sau mentionat clar nu din auzite. Poate nu stiu eu sa caut acolo unde este scris negru pe alb ca doar Administratorii acestui forum pot administra TS3. Multumesc !
  3. Fix acelasi text l-am mai vazut pe un site. Eu folosesc Allview X1 Soul , suuper ptr. jocuri , accesibil , nu e pretentios , Gorilla Glass , in fine multam pentru topic!
  4. Nick: Nation Browser-ul folosit: Google Chrome Motiv: Hah , multe motive printre care viteza , accesibilitatea si multe altele P.S:La Poll ai o mica greseala ..la "Crome" , in rest bravoo foarte util acest topic.
  5. Eu am Allview X1 Soul , merge super pe jocuri ...fara lag , nimic...procesor SnapDragon Quad , 3 GB RAM .. E foarte bun , fara sa sacadeze , meniul e la locu' lui , ce pot sa zic nu-i un telefon de "fite" dar imbina utilul cu placutul ...si are camera spate 13 MP si fata 5 MP. Cam atata.
  6. Stiam , dar multam ptr. tutorial !!
  7. S-au adunat destule , multam muult ! Topic Inchis.
  8. Haha , interesant ...Deabea astept sa vad ce zic altii...Multumim foarte mult Mercy !!!!
  9. Asa este , cred ca oricine stie cum sa isi vizualizeze statisticile...iar cine nu stia, sa citeasca acest topic ptr. ca este util in modul lui.
  10. Destul de interesant , multumim mult ! #Topic Closed
  11. Mulţumesc mult , chiar nu ştiam...acuma l-am căutat pe net şi l-am găsit.
  12. Bun tutorial ! P.S: De acum încolo să nu te mai văd ca închizi topic-uri pe degeaba...am văzut un topic de al tău şi vroiam să las o părere..Surpriză , era deja închis.Dacă vezi că nimeni nu răspunde sau sunt destule argumente atunci îl poţi închide. În orice caz , felicitări pentru topic !
×
×
  • Create New...