Jump to content

COSMIN ZMX

Manager Server

COSMIN ZMX last won the day on January 15

COSMIN ZMX had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

About COSMIN ZMX

Profile Information

 • Country
  Spain
 • Gender
  Male

Profile Fields

 • Steam ID
  LittleBoyy

Recent Profile Visitors

97 profile views
 1. COSMIN ZMX

  Cerere Canal RS.RANGFORT.RO

  Nume canal: RS.RANGFORT.RO Deținător canal: COSMIN Cati membrii vor activa pe acest canal:- Si inca un sub-channel : Staff Only
 2. COSMIN ZMX

  ZM ♛ Boost !

  Nick: COSMIN Ora boostului: 16:38
 3. COSMIN ZMX

  Boost Server

  Daca doriti sa ajutati server-ul, altfel decat printr-o donatie, puteti cumpara boost cu plata sms/paypal iar server-ul va intra automat in lista de boost. Nu exista nici o limita de a boosta server-ul. GAMETRACKER.RS - Pentru a cumpara boost prin SMS, trimiteti un SMS la numarul 1235, cu textul: TXT GTRS 178.32.241.11:27015 urmat de Nick-ul dumneavostra. - Pret: €1.00 + TVA - PayPal: Pret: €1.20 CS-BOOST.COM - Pentru a cumpara boost prin SMS, trimiteti un SMS la numarul 1270, cu textul: TXT CSBOOST 178.32.241.11:27015 urmat de Nick-ul dumneavostra. - Pret: €2.00 + TVA - PayPal: Pret: €1.50 * Daca ati avut bunavointa de a cumpara un boost pentru server, va rugam sa lasati un reply in cadrul acestui topic, dupa urmatorul model: Model: Nick: Ora Boost-ului: Print "Dovada":
 4. COSMIN ZMX

  ZM ♛ Boost !

  Nick: COSMIN Ora Boostului: 12:46
 5. COSMIN ZMX

  [Acceptat] Cerere Admin

  Acceptat PM cu nick si pass. T/C
 6. COSMIN ZMX

  [RS] Model BanList

  # Titlul cererii trebuie sa fie : [RS] Banlist Nick-ul vostru ->Nickname: ->Motiv: ->IP / Steam ID: ->Dovada: # Sau puteti folosi, modelul Ban info din consola, cu un simplu copy/paste dupa ce ati dat banul. # Atentie! - Se accepta demo-uri uploadate pe zippyshare sau mediafire ! - Dovada pentru care ati banat presupusul codat este obligatorie ! - In BanList postati toate ban-urile date pe server !
 7. COSMIN ZMX

  [RS] Model Cerere UnBan

  # Titlul topicului trebuie sa fie [RS] - [Cerere Unban] Nickname -> Nickname: -> Varsta : -> IP : -> STEAM ID : -> Ora/data : -> Harta : -> Adminul care ti-a dat ban : -> Print Consola: -> Motiv : # Atentie! - Pe durata dezbaterii acestei cereri sunteti rugati sa asteptati linistit parerile adminilor fara sa dati reply dupa fiecare. - Cererile se fac in maxim 24ore de la primirea ban-ului. - Cererile care nu respecta modelul de mai sus si care nu au o dovada pot fi inchise. - Dovezile le puteti uploada pe unul dintre aceste site-uri: - imgur - postimage - TinyPic
 8. COSMIN ZMX

  [RS] Model Cerere

  # Titlul cereri trebuie sa respecte modelul : [RS] - [Cerere Admin] Nick [RO] ->Nick: ->Varsta: ->Steam on/off: ->SteamID: ->Timp Jucat pe Server (Link GT): ->Experienta CS/AMXX: ->Timp disponibil: ->Seara sau ziua?: ->De ce doresti Admin? : ->Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) : ->Iti iei responsabilitatea de a intra cel putin o data pe zi pe forum? : ->Vei participa la conferintele TS3? : ->Contact(Y!M, Steam, Skype): [EN] ->Nickname: ->Age: ->Steam on/off: ->SteamID: ->Time played (Search your nickname on GameTracker and post the link here): ->CS/AMXX Experience: ->Available Time: ->During the day / evening / night ?: ->Why do you want to become an admin ? : ->Have you read the rules?(answer) : ->Do you take your responsability to visit the forum at least once a day ? : ->Will you participate at the TeamSpeak 3 conferences ? : ->Contact (Y!M / Steam / Skype): # Atentie! - Pentru a fece o cerere admin sunt necesare minim 15 de ore inregistrate in GT in ultimile 30 zile, pe un singur nickname. - Nu incercati sa furati nick-ul altcuiva, care are deja ore. Ne vom da seama si veti pierde sansa de a mai face parte din staff! -Varsta minima este de 16 ani. -Cererile care nu sunt complete sau nu respecta modelul de mai sus for fi respinse si inchise.
 9. COSMIN ZMX

  Regulament Admini

  1. Nu abuzati de admin, de gradul pe care il aveti. 2. Cei care doresc “UP” trebuie sa fie foarte activi atat pe server cat si pe forum -Nu se fac cereri UP 3. Comanda amx_votemap sau votemapmenu se utilizeaza doar in ultime 5 minute din harta. -Cand doriti sa dati un vot, verificati /harti si consultati-va si cu ceilalti colegi 4. Adminii vor bana permanent jucatorii care folosesc wall/silent-aim/cheat-config/speed/no-recoil etc. -Orice ban efectuat, se va posta in banlist, insotit de dovada. -Demourile pentru cazuri de wall sau aim trebuie sa contina minim 3 faze pentru a ne da seama exact. -NU se accepta ban-uri oferite pe motive gen: pa, mars, jet, codat, but, noob, etc. DOAR: Wall, Aim,etc, Limbaj, Injurii, Microfon, retry, abuz verbal, etc., adica un motiv competent, sa stie omul exact pentru ce a luat ban. Abaterile de la aceasta regula, in repetate randuri, poate duce la Downgrade. 5. Sunt INTERZISE comenzile intre ADMINI. Daca suspectati un coleg, de cod, ii faceti DEMO si prezentati dovada unui fondator. 6. Este interzisa imprumutarea sau folosirea unui acces de catre alta persoana decat cea pentru care a fost facut accesul. 7. Nu se face abuz de comenzile amx_say/amx_tsay/amx_csay. - Aceasta comanda este pentru a atentiona playerii in privinta unui fapt sau pentru a anunta ceva important - Comanda de mai sus nu este pentru a saluta playerii!!!!! 8. Fontul times new roman este folosit in general la redactarea textelor. 9. Comanda de unban se foloseste doar de catre ownerii responsabili cu cererile unban. -Exceptie se face doar in cazul in care un fondator/owner va roaga sa dati unban cuiva, 10. Cand intrati pe server jucati cu nickname-ul pe care aveti adminul. 11. Respectati jucatorii si adminii indiferent de grad. 12. In cazul in care ai probleme si vei lipsi de pe server o perioada mai mare de 3 zile ai obligatia sa anunti pe forum altfel accesul va va fi suspendat. 13. Nu se sta spectator decat daca va uitati pe vreun suspect sau aveti un motiv intemeiat (mancati etc.), dar si asa se accepta maxim 10min. Puteti fii pedepsit cu kick de catre un Fondator. 14. Sa fiti admin pe serverul RS este un privilegiu , nu un drept. In functie de comportamentul dumneavoastra acest privilegiu va poate fi luat.
×