Jump to content

Ody

Membru

Community Reputation

0 Neutral

About Ody

 • Rank
  Membru nou

Profile Information

 • Country
  Romania
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick:dgu.exe *Data si ora la care ai luat banul:Acum 5 min *Motivul pentru care ai luat ban:Poze imgur *Numele Adminului care te-a banat:Enter Dovezi (Optional):https://imgur.com/a/r18MXSy nu eu am dat cu cheatu gen a fost playerul i am zeko la mine acasa ca ne cunoastem si a instalat cheat si e in fisierele de la cs si nu stiu cum sa il scot Sunt ody nu ii merge sa isi faca cont si m-a rugat sa fac eu pentru el si el mi-a zis ce sa scriu!
 2. Ody

  O intrebare

  Unde pot vedea de unde pica skinurile gen din ce cutie?daca ma puteti ajuta va rog!
 3. Ody

  S-a dat wipe?

  salut s-a dat wipe sau de ce e sv not responding
 4. Nick:Ody *Data si ora la care ai luat banul:Azi acum 2 minute *Motivul pentru care ai luat ban:Ca nu am putut face pozele pe imugur *Numele Adminului care te-a banat:BUCCATI Dovezi (Optional):https://imgur.com/gallery/JPteyYh
 5. Nick:Ody Varsta:14 Steam ON?:nu De ce doresti sa devii admin?:Deoarece imi place sa comunic cu alti playeri si sa ii ajut si vreau sa scap serverul de codati Experienta AmxModX?:Nu Ai citit regulamentul?:Da Cuvantu cheie:UltimateX Nu stiam ca trebuie pus scuze
 6. Ody

  [MARVEL]Cerere unban Ody

  188.25.37.57 dar imi poti da si mie un link de unde pot lua cs 1.6 ca nu il mai gasesc in pc si pe steam nu pot
 7. Ody

  Nu am stiut sa fac wg

  Multumesc am facut
 8. Nick:Ody *Data si ora la care ai luat banul:1:30 noaptea *Motivul pentru care ai luat ban:Nu am situt sa fac wg si cica as fi jucat cu cheat de ieri de dimineata *Numele Adminului care te-a banat:sick Dovezi (Optional):
 9. Ody

  Nu am stiut sa fac wg

  Salut ma numesc Ovidiu sau ody pe server am fost banat azi la ora 1:30 ce va de genu de catre sick pe motiv ca cica as fi dat cu codu si nu am stiut sa fac wg am 4 zile pe server ceva de genu si nu prea am stiut.Cica am mai auzit ca a zis cineva,un admin nu dau nume ca nu am cum sa trag asa bine, ca am 4 zile pe server da el nu s a gandit ca poate am jucat si inainte csgo sau chiar si 1.6 eu sunt jucator de csgo numai ca nu imi mai duce pc ul doarece mi-sa ars placa video si am un procesor vai de mama lui,va rog sa faceti ceva ca nu prea mi se pare normal sa imi zica asa brusc ody fa-mi wg,avand in vedere ca nu mi-a explicat nimeni ce este acela.
×
×
 • Create New...