Jump to content

N1colaS

Membru
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Country
  Romania
 • Gender
  Male
 • City:
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

N1colaS's Achievements

Membru nou

Membru nou (1/5)

1

Reputation

 1. Momentan totul ok, trebuie sa l urcam acum cu playerii , asta e problema.. in rest toate bune
 2. Preturi VIP: - VIP 1 Luna >>> 5 Euro >>> Bonus 5000 Credite - VIP 2 Luni >>> 10 Euro "PaySafeCard" >>> Bonus 10.000 Credite - VIP 4 Luni >>> 15 Euro >>> Bonus 15.000 Credite - VIP 6 Luni >>> 20 Euro >>> Bonus 20.000 Credite - VIP Permanent >>> 50 Euro PaySafeCard >>> Bonus 30.000 Credite Avantaje VIP Gold Member: --- Slot rezervat pe server Avantaje Zombi --- Pentru fiecare infectie primesti 8 Credite [Server normal - 4 Credite] --- Primesti la fiecare infectie 600 Viata[HP] [Server normal - 300] ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Avantaje Human --- La fiecare inceput de runda primesti 100 Armura [Server normal - nu primesti] --- Primesti 8 Credite pentru fiecare kill facut [Server normal - 4 Credite] --- Faci un credit la 120 DMG [Server normal - 230 DMG] ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Avantaje Human/Zombi --- Nu primesti Damange(dmg) la Cazaturi [Server normal - primesti] --- La oferta cumparata de Gold Member vei primi Bonus-urile de mai sus --- Serverul anunta automat cand un VIP se conecteaza pe server VIP-ul N!cola$ se conecteaza pe server. --- Sari de 5 ori in sus [Server normal - sari de 2 ori] --- Dai Damange Dublu [Server normal - Damange Normal] --- Detiii un Meniu pentru Extra iteme (arme, abilitati etc.) --- Modalitati de plata: --- Plata cu PaySafeCard Cod PIN pentru plata in RON --- Codul PaySafeCard il puteti achizitiona de la fiecare magazin care are Semnul PayPoint sau de la Posta Romana aceste Coduri(PIN) le gasiti in valoare de: --- 25 RON --- 50 RON --- 100 RON --- 300 RON NEW!!! PAYSAFECARD - Poate fi cumparat de oricine indiferent de varsta - De azi prefer ca donatiile sa fie sub forma de PIN PAYSAFECARD - Este un fel de "cod de reincarcare", dar se numeste PIN PAYSAFECARD (lungimea este de 16 caractere) - De ce prefer aceasta modalitate? Pai nu prea am ce face cu creditul de pe telefon... Acesta il pot folosi mult mai rapid - Suma minima trebuie sa fie 5 E (25 RON) - Cei care aleg aceasta modalitate vor primii un bonus de 30.000 Credite Singurele ID-uri de la care puteti cumpara VIP/Credite Este: Mihai Eugen ZP (Skype).
 3. Pentru a pune laser - bind [ce tasta doriti] +setlaser, EX: bind v +setlaser ! Pentru a scoate laser-ul - bind [ce tasta doriti] +dellaser, EX: bind b +dellaser ! Pentru a cumpara laseru scrieti pe chat /lm ! Pentru toti zm care detin o abilitate si doriti sa o folositi aveti urmatoru bind: bind [ce tasta doriti] +use, EX: Bind e +use ! Doar pentru zm (Smoker) folositi bind e +drag !
 4. Salutare tuturor Ca urmare a realizarii acestui topic , vreau sa va aduc la cunostinta faptul ca cine doreste si isi permite , poate sa doneze 1 euro (5 lei) pentru boostarea serverului . Pentru cei care nu stiu : Boostarea unui server = adaugarea acestuia intr-o platforma , care imparte dropuri (jucatori) Cine e dornic sa faca asa ceva , va las niste informatii mai jos : 1) Trebuie sa aveti 1 euro si cativa centi (nu conteaza in ce retea) 2) Trimiteti un SMS la numarul 1235 , cu mesajul TXT GTRS 89.41.176.59:27015 (+ nick) Bineinteles , acest lucru va fi rasplatit cu 8000 de credite !
 5. In fiecare weekend se va face cate o runda FREE la ORA 21:00 !!! ----------------------------- Odata pe saptamana(DUMINICA) se vor organiza 3 runde free. Mapa pe care se vor desfasura rundele : zm_cross
 6. ★ Nume : ★ Gradul Actual : ★ Gradul Dorit : ★ Ore jucate (link gametracker) : Conditii obligatorii : - Nu ma sacaiti la cap ca ati facut cererea si sa ma uit cand vreti voi pe ea => primiti respins mai mult ca sigur - Respecata modelul sau cererea va fi respinsa. - Cererile care nu indeplinesc criteriile de mai sus nu se vor lua in considerare. - Aveti voie sa faci o cerere de up odata la 3 saptamani.
 7. Dupa cum spune si titlul,va aducem la cunostinta faptul ca eventul Happy Hours este inca activ pe server iar acesta este disponibil IN FIECARE SEARA incepand cu ora 20:00 si terminandu-se la ora 22:00 ! Acest event va da posibilitatea de a face credite de 2 ori mai rapid si cu vip si fara ! Va asteptam zilnic pe Zp.Rangfort.Ro !
 8. Nickaname: Sugestie: Cu ce crezi ca ar imbunatatii jocul sugestia ta?:
 9. 1. Nick-ul tau: 2. Nick-ul adminului/jucatorului reclamat: 3. Motiv reclamatie: 5. Dovada: 6. Alte comentarii:
 10. Inainte de a face cerere de admin trebuie sa va asigurati ca indepliniti urmatoarele cerinte,de asemenea modelul de mai jos trebuie respectat. 1. Sa aveti minim 20 de ore jucate . 2. Sa jucati pe server de minim o luna. 3. Varsta minima necesara: Nu conteaza ce varsta ai atata timp cat ai materie cenusie. 4. Trebuie sa stiti sa vorbiti corect gramatical, sa aveti un limbaj civilizat, calmitate si desigur sa fiti interesati de a ajuta serverul. 5. Calmitatea si deciziile luate cu cap nu trebuie sa va lipseasca. Totodata trebuie sa fiti si un om prietenos pentru a va intelege cu toata lumea. Modelul de cerere helper 1. Nick : 2. Ore jucate (linkul cu gametracker) : 3. De cat timp joci pe server : 4. Varsta : 5. ID contact (Facebook/Steam...etc ) : 6. Detii GoldMember( VIP) : 7. Accepti regulamentul Zp.Rangfort.Ro ? : Daca primiti respins,urmatoarea cerere o veti face peste 2 saptamani. In cereri raspund doar adminii cu PRO/CONTRA,NU aveti voie sa postati in topicul vostru,automat va fi respinsa. *Stafful nostru are dreptul de a va inchide topicul si de a va da respins fara instiintare daca modelul este incalcat sau pur si simplu nu sunteti in conformitate cu cerintele necesare pentru a dispune de privilegii. MULT SUCCES !
×
×
 • Create New...